boo-beek Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Trosku to tu ozivim, potrebuji fundovane rady Je spolecensky prijatelne jit jako svedek na svatbu v piskovem lnenem obleku volnejsiho strihu? I s prihlednutim k memu mladi - jsem jeste pomerne piskle Pokud ano, mate nejake tipy na dalsi kombinace? Kosile, boty, pasek? Moje predstava je tmava (seda?) kosile, svetla (kremova) kravata, cerny pasek, cerne boty... Oblek mam, kosili si musim koupit, kravatu si musim nechat usit, barvy si nejak dokazu predstavit, prijde mi to OK, ale trosku se bojim kravaty - nejsem si uplne jistej kravatou z lesklejsiho materialu k lnenemu obleku...
lolohh Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 A co bude mít na sobě ženich a ostatní?
boo-beek Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 A co bude mít na sobě ženich a ostatní? Zenich - tmavy oblek - volny strih (dva knofliky + "velky vystrih" ), svetla kosile, cervena kravata Nevesta - svetle (kremove az bile) saty s cervenym pruhem muj doprovod - svetle saty - stejna barva a material jako moje planovana kravata ostatni - podle jejich uvazeni
lolohh Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Zenich - tmavy oblek - volny strih (dva knofliky + "velky vystrih" ), svetla kosile, cervena kravata ... Tak to bych ve lněném obleku klidně šel Ale radši bych se zeptal těch dvou (rozuměj nevěsty a ženicha - vypadlo mi to slovo).
gougy Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Trosku to tu ozivim, potrebuji fundovane rady Je spolecensky prijatelne jit jako svedek na svatbu v piskovem lnenem obleku volnejsiho strihu? I s prihlednutim k memu mladi - jsem jeste pomerne piskle Pokud ano, mate nejake tipy na dalsi kombinace? Kosile, boty, pasek? Moje predstava je tmava (seda?) kosile, svetla (kremova) kravata, cerny pasek, cerne boty... Oblek mam, kosili si musim koupit, kravatu si musim nechat usit, barvy si nejak dokazu predstavit, prijde mi to OK, ale trosku se bojim kravaty - nejsem si uplne jistej kravatou z lesklejsiho materialu k lnenemu obleku... Svatba měla být především o oslavě významného kroku do života a nikoliv pruda v nepohodlných hadrech:) Podle mně naprosto v pohodě, užij si to! Možná jen - jakou barvu bot bude mít Tvůj doprovod? Jestli náhodou na boty a pásek nebude vhodnější tmavě hnědá. Ale to jsou detaily na fotky...
Conrad Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 (upraveno) railmaster: to zní krásně, ale musel bych si to hodit, kdybych si na kalhoty ukápnul guláš v eurestu. Nehledě na to, že za 1OOO eur je pár Blažků v akci a špicový hodinky k tomu :-) Ale ne |Teutonie Zenich - tmavy oblek - volny strih (dva knofliky + "velky vystrih" ), svetla kosile, cervena kravata Nevesta - svetle (kremove az bile) saty s cervenym pruhem muj doprovod - svetle saty - stejna barva a material jako moje planovana kravata ostatni - podle jejich uvazeni Koukám,že nejméně starostí je s vlastním funusem,navléknou na tebe hadry od maturity/ kalhoty a sako se na zádech rozstřihnou/ a budeš působit velmi dekorativně Upraveno 16. června 2009 uživatelem Conrad
lib Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Zenich - tmavy oblek - volny strih (dva knofliky + "velky vystrih" ), svetla kosile, cervena kravata Nevesta - svetle (kremove az bile) saty s cervenym pruhem muj doprovod - svetle saty - stejna barva a material jako moje planovana kravata ostatni - podle jejich uvazeni Myslím, že bys jako svědek neměl být od stylu ženich až o tolik stylových kroků daleko. Tmavá (=tmavě šedá až černá) vs. písková. Pravděpodobně vlna (virgin wool?) vs. len. K tomu bílá košile vs. tmavě šedá..... Nevím, nevím, jestli jim nebudeš rozhazovat svatební fotografie. Volil bych raději něco bližšího k tomu slavnostnímu ženichovi. TAK! A TEĎ BUDEŠ MUSET PRODAT NĚJAKÝ HODINKY! CO MÁŠ?
mengelis Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 když už nic jiného, tak bezpodmínečně bílou košili!
Návštěvník Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 když už nic jiného, tak bezpodmínečně bílou košili! No jo, pěkná svatební havajka, v tý tě nepřehlídnou
lolohh Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 (upraveno) No jo, pěkná svatební havajka, v tý tě nepřehlídnou Ty vole, já měl na svatbu (vlastní) podobnou. Jen s dlouhym rukávem. Upraveno 16. června 2009 uživatelem lolohh
boo-beek Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 když už nic jiného, tak bezpodmínečně bílou košili! Jako ciste bilou? Ani nahodou Nemam ani jednu, pro prilezitosti kde by mela byt ji nahrazuju ruzovou s bilejma manzetama Varianta 2 je tentyz oblek, bila kosile s bledemodrym a hnedym prouzkem + tmave hnedy pasek a boty. Jen nevim kravatu A varianta 3 je cerny oblek s prouzkem, tri knofliky, ruzova kosile a modra kravata, pripadne vice versa... cernej pasek a boty... nuda Koukám,že nejméně starostí je s vlastním funusem,navléknou na tebe hadry od maturity/ kalhoty a sako se na zádech rozstřihnou/ a budeš působit velmi dekorativně Hlavne to nebudu muset resit ja, poresi to za me nekdo jinej - at se staraj!
Návštěvník Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Ty vole, já měl na svatbu (vlastní) podobnou. Jen s dlouhym rukávem. Tvoje elvisovské kotlety, pomáda ve vlasech, vlahý pohled plážového svůdníka a ostře rýsované svaly tě k takovému kousku přímo zavazují. Takže všechno je, jak má být
lolohh Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Tvoje elvisovské kotlety, pomáda ve vlasech, vlahý pohled plážového svůdníka a ostře rýsované svaly tě k takovému kousku přímo zavazují. Takže všechno je, jak má být Jdu ti radši poslat SZ
mengelis Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 pak je každá rada drahá... bílá košile je prostě základ...
boo-beek Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 pak je každá rada drahá... bílá košile je prostě základ... Teda chlapce, co Ty jsi za proletare? (nic ve zlym, mam rejpavou ) Ne, vazne - diky za radu, ale ja chci neco trochu jinyho... Ne slyset, co se slusi, ale jestli moje planovane prekroceni spolecenskych norem neni prilis hrube. Vim, ze bila kosile je zaklad, jak na svatbu, tak pro business, a proto ji nenosim... Ty vole, já měl na svatbu (vlastní) podobnou. Jen s dlouhym rukávem. Tvoje elvisovské kotlety, pomáda ve vlasech, vlahý pohled plážového svůdníka a ostře rýsované svaly tě k takovému kousku přímo zavazují. Takže všechno je, jak má být To ne, kotlety ne. Spis uces jihoamerickeho dealera - utazenej culik a hooooodne brilantiny, to se k havaj kosili hodi mnohem lip
mengelis Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Teda chlapce, co Ty jsi za proletare? (nic ve zlym, mam rejpavou ) Ne, vazne - diky za radu, ale ja chci neco trochu jinyho... Ne slyset, co se slusi, ale jestli moje planovane prekroceni spolecenskych norem neni prilis hrube. Vim, ze bila kosile je zaklad, jak na svatbu, tak pro business, a proto ji nenosim... tady nejde ani o konvence jako spíš o to, že je to jednoduše nejslušivější... já osobně nemám v lásce různé variace na téma tmavá košile a světlá kravata nebo různé čekmejd poloplastikové variace na téma pistáciová polyesterová kravata s pistáciovou polopolyesterovou košilí, případně totéž ve vínové apod, fialové, hnědé... dalo by se pokračovat
Viktor Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 Černý hadry jsou prostě černý hadry
Duke650 Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 Černý hadry jsou prostě černý hadry Trefa, von ten ženich od nevěsty v K.B. byl taky tak nějak ležerně vohozenej .... ale jak dopadl...
mengelis Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2009 má tady někdo z vás zkušenost s MTM od OP?
911 Odesláno 27. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2009 má tady někdo z vás zkušenost s MTM od OP? az neco zjistis, hod sem cenu. zajima me jak obstoji proti konkurenci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se