bandicoot Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 (upraveno) Bob: jasně, vycházel jsem z toho, že se tu chce udělat něco z velkým N. A že nejde o potapěčský tool, ale srandu ke kraťasům. Samozřejmě překopání steel verze ve smyslu odklonu od příživnictví na Rolexu by taky mohlo být OK. Jenže pokud necháme pouzdro jak je, tak ten odklon bude těžký a asi bych to nechtěl. PVD by ten rolex-look trochu překrylo. Pokud budete chtít univerzály k obleku a neoprenu, tak "Rolex" nezapřete a bude to IMHO divný. edit: u víkendovek ke kraťasům bych si dovedl představit, že budu muset chvíli mžourat než uvidím kolik je hodin, o víkendu nespěchám :-) Upraveno 13. května 2009 uživatelem bandicoot
henker Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Do černých hranáčů ala Defaubre bych šel taky, jakožto platonický fanoušek B&R
New X-Bob Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 (upraveno) bandicoot napsal: Bob: jasně, vycházel jsem z toho, že se tu chce udělat něco z velkým N. A že nejde o potapěčský tool, ale srandu ke kraťasům. Samozřejmě překopání steel verze ve smyslu odklonu od příživnictví na Rolexu by taky mohlo být OK. Jenže pokud necháme pouzdro jak je, tak ten odklon bude těžký a asi bych to nechtěl. PVD by ten rolex-look trochu překrylo. Pokud budete chtít univerzály k obleku a neoprenu, tak "Rolex" nezapřete a bude to IMHO divný. edit: u víkendovek ke kraťasům bych si dovedl představit, že budu muset chvíli mžourat než uvidím kolik je hodin, o víkendu nespěchám :-) mě přijde ten nápad v základu dobrý, vč. kovového lesku pouzdra a tahu. Podle mě když se změní právě ručky a ciferník, tak krom chronomagiků už málokdo bude vnímat to, že základem je Rolex-like. All-black hodinky asi tady tolik členů na limitku nezískají. A nebo - PVD jo, ciferník černý jo, indexy a ručky čitelné jo, ale zas to nebude All Black. Za moji osobu můžu říct, že hodinky, kde nezjistím letmým pohledem, kolik je hodin, nejsou hodinky ale šperk Nic ve zlým. Je to deformace tím, že jsem si zamiloval pilotky, kde vždycky poznám koutkem oka, kolik je. edit: Možná by Onion mohl rozvinou svoji základní myšlenku-nápad, třeba mu to tady jen posunuju blbým směrem. ještě edit - zkusil jsem si to bandicoote namalovat. Nakonec, kdyby to bylo All-Black s tím, že ručky či ciferník jsou alespoň šedé a na černých ručkách třeba nějaká tenoučká luminiscence, nebo sv.šedá barva... No ale zase jsem u toho, že vám przním ono "All-black furt a všude"... last edit: pravopis Upraveno 13. května 2009 uživatelem New X-Bob
Cyber Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 To mě zajímá! Jinak BR dělá samozřejmě ALL BLACK se svítícími ručkami i ciferníkem. Takže by to chtělo vymyslet barvu černou, ale svítící. Šedá už není BLACK! V pouzdru nejsem moc náročný, cokoli nad 42mm, jen ne ten čtvercovosoudkový kříženec. Buď kulaté, nebo ala BR. Žádný ozdobný nesmyslný šrouby, jen funkční věci. Mohlo by to být super limitka.
bandicoot Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 (upraveno) Bob: od toho je tu diskuze - all black vyjma ruček... nebo vše black vyjma steel leštěné lunety a ruček... nebo kombinace černé a šedé... Otázkou je, jestli se na volnočasové hodinky hodí high-polish-lesk, na opálenou ruku ke krátkýmu rukávu to bude paráda, ale já (a asi nejen já) ty volnočasovky otloukám trochu víc a to by na lesku bylo vidět... edit: překlepy edit2: co překopat tritony? tah je k nim monstrózní, velikost taky, udělat je pískovaný s černým jednoduchým echt divers ciferníkem bez nějakých serepetiček, echt planž-ručku... mě osobně tritony přijdou jako slušný monstrum, ze kterýho by se dalo lecos vytěžit... Upraveno 13. května 2009 uživatelem bandicoot
New X-Bob Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 (upraveno) hele bandicote, máš tvůrčí myšlení! To mě nenapadlo - All-Black a leštěný ručky je dobrej nápad podle mě. Nebo alespoň leštěné okraje. Celočerné jsou jen designovky, které bych si musel dá na pravou ruku a na levé nechat něco, co mi řekne, kolik je edit na bandicootuv edit : Triton - mno, mě přijde Ocean jako dobrý jednoduchý základ. Myslím, že asi ani Günter by se cukal nechat si "túningovat" svůj hogofogodivers model. Upraveno 13. května 2009 uživatelem New X-Bob
bandicoot Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Bob: neskutečný lesk ruček se mi líbí na brajtlích - lesknou se jak prase pomalu z každýho úhlu poohledu - mít černý hodinky, kde by se ručky leskly jako ty na brajtlích (což je samozřejmě podmíněno skvělým AR aby se nelesklo i sklo) by mohlo být super. Trochu problém vidím v tom, že all-black je all-black jen za jediné podmínky, tzn, jakýkoliv odklon byť jen k šedé, odradí kluky, co chtějí all-black.
New X-Bob Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Aha. No jo, máš pravdu. Bandicooote, nějak nenápadně by to tady mělo usnout a pak založíme vlákno "skoroallblack potápky l.e. vod štajnhartů"
Cyber Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 bandicoot napsal: Bob: neskutečný lesk ruček se mi líbí na brajtlích - lesknou se jak prase pomalu z každýho úhlu poohledu - mít černý hodinky, kde by se ručky leskly jako ty na brajtlích (což je samozřejmě podmíněno skvělým AR aby se nelesklo i sklo) by mohlo být super. Trochu problém vidím v tom, že all-black je all-black jen za jediné podmínky, tzn, jakýkoliv odklon byť jen k šedé, odradí kluky, co chtějí all-black. Naprostá pravda. Black musí být pouzdro, ručky i indexy. Jinak to je paskvil, bez hodnoty.
cigi Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 (upraveno) all black vyžaduje tedy dost plastické indexy, pokud vůbec nějaké, a sklíčko asi bez modravých AR vrstev - což vidím asi jako největší technologický problém, protože lesknoucí se sklo je nepřípustné. Do toho radikálního řešení jdu. Odklon byť jen k šedé není allblack. Asi tedy budeme potřebovat model s plastickými indexy na ciferníku i na lunetě. Svícení myslím není nutné, v noci budou ještě allblackovatější, což je účel. Navrhuju vytunět ty gmtmástry, to se mi zdá ještě o mnoho legračnější a myslím, že allblacky s gmt jen tak neuvidíš. Upraveno 13. května 2009 uživatelem cigi
Onisan Odesláno 13. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Jsem přesvědčen, že když nebudeme v barevném řešení jako třeba ten Sinn co jsem sem hodil... tak to bude úplně nečitelné... pro mně ty Sinn jsou dost All Black i když tam vidím šedou,... a zase, když už to budu mít na ruce, tak chcí mít schopnost to přečíst...
New X-Bob Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 ... když už to budu mít na ruce, tak chcí mít schopnost to přečíst... to je to, oč mě zde běží. S All-black vám držím palce, ale osobně by pro mě měly stejný přínos, jako Casio digi s vyjmutou baterkou... Tím to prosím nehaním, přeju vám tvůrčí nadšení a zápal. Je-li cigi přítomen, pak je to zaručeno
cigi Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Přípouštím, že například all silver by v tom plastickém provedení bylo čitelnější. Ale když allblack, tak allblack a kromě toho, právě to ověřuju na fortis, co mají na černém cifru černé části ruček u středu a JE TO ČITELNÝ I NA PRVNÍ POHLED. Škoda, že nás to nenapadlo s těmi jakobeobachter, ve velkém by to byla bomba. Pakliže budeme nějak pracovat s odrazy světla, stíny , lesklými a matnými plochami, tak to vyjde. Ty skororolexky jsou taky príma nápad, prostě zase zrpzníme modlu, po béčkách rolexy !! :D
bandicoot Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 no jasně, kombinovat lesk s matem, to musí fungovat
Návštěvník Snow Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 New X-Bob napsal: Onione, to je ZAJÍMAVÝ nápad, předělat Ocean. Osobně se mi pouzdro a styl líbí, jen ručky a ciferník bych rád měl jiné. I Snowovi jsem se o tom zmiňoval, než mě začal kamenovat, že mám bláznivé nápady a že jsem pomýlený Osobně si dokážu na bázi Oceanů představit hodinky, kde ciferník má jednoduché "čárkové" indexy, jasné jednoduché a čitelné luminiscenční ručky (ala třeba Aviation od Steinhartu), dejme tomu datum a luneta a fertig. Jednoduchost+bytelnost = multifunkční užitek. Díky masivnímu tahu jak k obleku, tak k neoprenu. Jen bandicoote, all-black hodinky jsou zajímavé jen samy o sobě, nejsem si jist, zda jejich užitná hodnota není jen do vitrínky. A ve verzi potápek by popíraly sami sebe - potápky, normálně hodinky viditelné alespoň z části pod vodou, by v této verzi nebyly vidět v zimě po 16 hod venku Tak nevím, budeš se muset brzo objevit, musím si s Tebou vážně promluvit . Pivson se pořád chladí .
New X-Bob Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 (upraveno) OT: Soudruzi, zakolísal jsem S.Snow mě zde vyhmátl. Omlouvám se za ideovou zvrhlost, budu zde přispívat tajným písmem, aby ON to nezjistil.. Snowe, proberem to na chalupě. Nech pivo u ledu "Bandikůt", Cigi, Onion - takže ne All Black, ale All-silver? Nebo All-kajda??? ve stříbrné by to snad smysl mělo, to by se dalo číst, jak říkal Bandita, kombinace mat&lesk by fungovala! Cigi - nevěřim ti, že bych na tom v běhu na vlak u All-Black poznal, kolik min mi ještě zbývá do odjezdu. JE TO důležité, včera mi ujel vlak... Upraveno 13. května 2009 uživatelem New X-Bob
bandicoot Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 jen aby all-silver nevypadalo jako chudší verze all-gold - to bysme mohli jít točit kolotoče
New X-Bob Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 (upraveno) no, nevím, jak by v reálu vypadalo dejme tomu matně antracitový ciferník a leskle černé indexy a ručky? to Bandita : kolotoč ne, ježišikriste Upraveno 13. května 2009 uživatelem New X-Bob
Frantik Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 (upraveno) Hele ty Oceany jsou muj napad, tak ne ze me vysplouchnete :-) Nemam bohuzel tolik casu a sil se v tom angazovat, ale ta prvni idea byla tato: Pouzdro + tah samozrejme nechat. Zkusit popremejslet nad strojkem - treba by se tam vmestnal jinej, treba rucni natah nebo rezerva chodu. Lunetu nechat celou cernou, jen treba tu klasickou 15 minutovou stupnici nejak oddelit (cervene?) Cifernik vycistit od zbytecnych napisu Rucky - jednu treba plongeur, cervena vterinovka Nechat/nenechat datumku Poradne vypoukle sklo - i kdyby to byl jen minerál Upraveno 13. května 2009 uživatelem Frantik
Cyber Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Onion napsal: Jsem přesvědčen, že když nebudeme v barevném řešení jako třeba ten Sinn co jsem sem hodil... tak to bude úplně nečitelné... pro mně ty Sinn jsou dost All Black i když tam vidím šedou,... a zase, když už to budu mít na ruce, tak chcí mít schopnost to přečíst... Piloti mají velmi dobrý oči ( a navíc UV nasvícení ), pokud někdo neodečte černou na černý, tak by si asi neměl pořizovat ALL BLACKy. Od toho jsou jiný hodinky. Primárně jsou BLACKY určený k tomu, aby neházely ŽÁDNÝ reflexy, ne pro to, aby na ně slepej tankista po tmě žmoural v tanku. :-) :-) :-) Takže pokud se tam prdnou lesklý ručky, a nebo šedá barva na černý ciferník, tak to můžou být pěkné hodinky, ale rozhodně nebudou ALL BLACK !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se