Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, sorry uz jsem je ukazoval v sekci Rolex, ale proste nemuzu jinak:-)

....proste jsem si splnil obrovsky sen a ted poprve pred sebou nemam zadnou dalsi hodinkovou metu:-) Rolex miluju, protze ma jednoduche odolne strojky a jsou to podle meho jedny z mala opravdovych zatezovych hodinek (alespon to rikaji hodinari) a pak mi prijdou takovy, ze clovek dalsi nepotrebuje a muze je v podstate nesundat z ruky:-) Jasne mluvim nesoudne, protoze jsemjeste opojen euforii:-)))

PS: a to jsem na ne narazil uplne nahodou , protoe se normalne v obchode sehnat skoro vubec nedaji. Kdyz jsem zjistil, ze do jednoho hodinarstvi dostali uplnou nahodou hodinu pred tim nez jsem tam zavolal 2 Daytony v oceli jedny bile a jedny cerne, tak ac se rodina balila na dovci do hor, tak jsme museli odjezd o dve hodky odsunout:-)) Zdar vsem blaznum do hodinek:-)

post-7242-1242160951.jpg

Odesláno (upraveno)

Hodně radosti s novým kouskem, jsou to nádherný hodinky. Jen malé upřesnění, Daytony se dříve pouze objednávaly, a fakt se na ně čekalo klidně i rok, ale teď jsou asi i díky krizi, k dostání celkem běžně. Ty Tvoje dorazily k Bechyněmu ( pokud jsou od B.) někdy na přelomu listopadu a prosince 2008. S černým ciferníkem z té zásilky byly troje. Neprodané zůstaly dvoje. Jedny s černým a jedny s bílým ciferníkem. Volali mě dvakrát jednou v lednu, a pak ještě v březnu, jestli je nechci. Měl jsem nezávazný záznam v pořadníku. Byl jsem se na ně mrknout, a dlouho byl na vážkách. Tak jsem rád, že alespoň zůstaly na Chronomagu. Jinak té historce o dodání hodinu před tím se mi nechce ani věřit . Fakt je, že je tam mají už od loňska, a vím, že kdyby je v dubnu prodali, tak nedostanou během měsíce další. Ale třeba jo, co já vím, každopádně jsou to jedny z nejhezčích hodinek co znám.

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

Rolex miluju, protze ma jednoduche odolne strojky a jsou to podle meho jedny z mala opravdovych zatezovych hodinek

Zátěžovost musím potvrdit z vlastní zkušenosti. Předevčírem jsem je předával v servisním semišovém pouzdýrku paní recepční v posilovně, aby mi je uschovala a upadly jí na zem. Po detailním prozkoumání a kontrole přesnosti u hodináře musím konstatovat, že se jim nestalo vůbec nic. Bez semiše by možná dopadly hůř, ale každopádně si myslím, že to byl dostatečný zátěžový test. :)

Mimochodem - jedna slavná tisková reklama na Rolex popisuje, že se nic nestane s hodinkami Rolex, když je necháte projít varem.

:)

Odesláno

Mimochodem - jedna slavná tisková reklama na Rolex popisuje, že se nic nestane s hodinkami Rolex, když je necháte projít varem.

No to musí být vývar hodný opravdového chronomagora, jen přidat kořenovou zeleninu, nudle a dochutit... :guitar:

jinak gratuluju ke krásným hodinkám...

Odesláno

Krásný hodinky, připojuji se ke gratulantům. Asi nejhezčí hodinky na světě bez datumu. :thumbsup_anim:

Ne, vážně paráda !!!

Jestli jsou od Bechyně a ta Cyberova úvaha je trefa do černýho, tak je něco shnilého ve státě ....... !!!!

Tomu se ani nechce věřit, že by takhle člověka tahali za nohu.

Ale tobě to určitě radost nezkazí, protože je máááááááááááááááááš !!!!!!!!!!!!!!!!! A to je hlavní. :speak_cool:

Odesláno
Hodně radosti s novým kouskem, jsou to nádherný hodinky. Jen malé upřesnění, Daytony se dříve pouze objednávaly, a fakt se na ně čekalo klidně i rok, ale teď jsou asi i díky krizi, k dostání celkem běžně. Ty Tvoje dorazily k Bechyněmu ( pokud jsou od B.) někdy na přelomu listopadu a prosince 2008. S černým ciferníkem z té zásilky byly troje. Neprodané zůstaly dvoje. Jedny s černým a jedny s bílým ciferníkem. Volali mě dvakrát jednou v lednu, a pak ještě v březnu, jestli je nechci. Měl jsem nezávazný záznam v pořadníku. Byl jsem se na ně mrknout, a dlouho byl na vážkách. Tak jsem rád, že alespoň zůstaly na Chronomagu. Jinak té historce o dodání hodinu před tím se mi nechce ani věřit . Fakt je, že je tam mají už od loňska, a vím, že kdyby je v dubnu prodali, tak nedostanou během měsíce další. Ale třeba jo, co já vím, každopádně jsou to jedny z nejhezčích hodinek co znám.

Diky. Jsou od B. Vis co, byl jsem v takovem kvapu a euforii, ze myslim, ze mi rekla "prave jsme je dostali" nebo "ted jsme je dostali" a ja si mozna tu hodinu nejak dosadil, v kazdem pripade to rikala jako ted,...ani bych se nezlobil, kdyby to rekla jen, aby je vyzdvihla a pribarvila jedinecnost te nahody:-) a jak rikas alespon zustaly na Chronomagu:-)))

Odesláno

a mam je povarit i s rukou? :-)))))

Odesláno
romulada - jak jsi v tu chvili reagoval na sikovnost one damy?

Co jsem moh dělat - nic. Nadávat nemá cenu, rozčilovat se taky ne... Ale radost jsem fakt neměl

Odesláno
Diky. Jsou od B. Vis co, byl jsem v takovem kvapu a euforii, ze myslim, ze mi rekla "prave jsme je dostali" nebo "ted jsme je dostali" a ja si mozna tu hodinu nejak dosadil, v kazdem pripade to rikala jako ted,...ani bych se nezlobil, kdyby to rekla jen, aby je vyzdvihla a pribarvila jedinecnost te nahody:-) a jak rikas alespon zustaly na Chronomagu:-)))

Jo prodávat se musí umět:-) Gratuluju k hodinkám, ať slouží.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...