TomasW Odesláno 4. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2006 mechano napsal: Nevím jestli to má nějaký význam ale tohle jsou hodinky které se mi líbí jako jedny z mála z těch co jsem tu viděl. Dík. Asi to ale byl krok vedle. Já je nosil jen pár dnů a opět střídám starý hodinky s Olechama co jsem nedávno koupil na inzerát tady na fóru... Ty Revue jsou super - i detaily (RR logo na korunce i na přezce řemínku apod. Zkrátna proti provedení nemám nic ale jsou asi na mě moc technický.Vypadají jak letecký přístroj (což je záměr když se jmenují airspeed) ale prostě mě to nesedlo... T.
cigi Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 Karlosi, jak si prosím představuješ hodinky vypadající pěkně z profilu?? Pominu-li otázku, proč zrovna z profilu, je to zajímavý úhel podledu.
Karlos Odesláno 7. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2006 Prostě se mi tyhle hodinky z profilu moc nelíbí. Nevěděl jsem, že se to nesmí Posuzuju to čiště jen podle prvního dojmu, nemám žádnou konkrétní představu, ani požadavek. Každému se něco líbí a něco zase ne...A vůbec mi nepřijde divné posuzovat vzhled hodinek (a i čehokoliv jiného) celkově, ne jen z jedné strany...
Drummer Odesláno 10. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2006 Takže jsem měl konečně možnost vidět Oris TT1 živě v kombinaci černá luneta-modrý číselník a musím říci, že to jsou první hodinky které jsou daleko lepší na obrázku než živě. Vypadají fakt divně. Sice mají prúměr 44mm, ale to má jen pouzdro. Jsou takové divně skosené, takže vypadají mnohem menší. To jsem zase ušetřil peněz.
Karlos Odesláno 12. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2006 Vrátím se k tvaru pouzdra Oris z profilu. Tady se jim to povedlo na jedničku s hvězdičkou, nádhera (podle mě). http://www.friendsoforis.com/board_entry.p...3b8c9c6f8625fee
jovani Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 (upraveno) zrovna pozeram na modell REVUE THOMMEN Airspeed 16055.6537 a su fakt pekne je pravda, ze REVUE THOMMEN sa stale vyrabaju rucne? Upraveno 24. ledna 2009 uživatelem jovani
chose Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 jovani napsal: je pravda, ze REVUE THOMMEN sa stale vyrabaju rucne? Ne.
volekto Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 jovani napsal: zrovna pozeram na modell REVUE THOMMEN Airspeed 16055.6537 a su fakt pekne je pravda, ze REVUE THOMMEN sa stale vyrabaju rucne? Bohužel nevím, jestli se vyrábí ručně, ale Tvou volbu mohu jen podpořit. Před vánoci jsem si pořídit následující chronography, ale s modrým ciferníkem. Strojek je zbobený (ženevská pečeť, modřené šroubky). Až budu mít příležitost přídám více fotek.
farářskej Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 volekto napsal: Strojek je zbobený (ženevská pečeť, modřené šroubky). Ženevská pečeť? Nonono...
Chronoland Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 farářskej napsal: Ženevská pečeť? Nonono... asi myslel Zenevske vlny...
farářskej Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Chronoland napsal: asi myslel Zenevske vlny... Já vím - i když jsou to ženevský pruhy
volekto Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 farářskej napsal: Já vím - i když jsou to ženevský pruhy Díky za opravu. Ano, ženevské vlny. Dnešní večer jsem strávil vyhledáváním definice a musím uznat, že jste větší odborníci než já.
volekto Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 volekto napsal: Díky za opravu. Ano, ženevské vlny. Dnešní večer jsem strávil vyhledáváním definice a musím uznat, že jste větší odborníci než já. Ještě jsem zapoměl přiložit fotografii
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se