spiderer Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Myslim si, ze to mas dobre a diky "bezbarvemu" ciferniku na nich bude dobre vypadat drtiva vetsina barev.. Kde? AD, nevim zrovna jak u TH, ale treba u B je levnejsi kupovat spony a remeny u AD nez na ebay ci jinde. Tah? Ne, vubec.. Na panskych chronech ano, tady ne.
Murphy97 Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Díky pánové, ten tah byl fakt spíše jen pro ověření názoru.... 2-3 řemeny a střídat se jeví moc dobře!
Libunda Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Odesláno 17. června 2010 (upraveno) Táta dostal Monaca k narozkám před cca 5ti lety. Hned první den si škrábnul sklíčko, protože tenkrát tam dávali pouze minerál. Minulý týden jsem zjišťoval kde, kdo a za kolik by tam nacpal safír a celkem mě udivila cena za výměnu minerál - safír: 20 000 Kč Nevím, nevím, ale cena za sklíčko (včetně přetěsnění, práce atd...)aby byla 1/3 ceny hodinek?? Není to přehnaný?? Upraveno 17. června 2010 uživatelem Libunda
Návštěvník Snow Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Odesláno 17. června 2010 V 17. 6. 2010 v 8:26, 'Libunda' napsal: Táta dostal Monaca k narozkám před cca 5ti lety. Hned první den si škrábnul sklíčko, protože tenkrát tam dávali pouze minerál. Minulý týden jsem zjišťoval kde, kdo a za kolik by tam nacpal safír a celkem mě udivila cena za výměnu minerál - safír: 20 000 Kč Nevím, nevím, ale cena za sklíčko (včetně přetěsnění, práce atd...)aby byla 1/3 ceny hodinek?? Není to přehnaný?? Myslím, že si zvládneš odpovědět sám. 1 1
jankoxxx Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Odesláno 17. června 2010 este by som doplnil ze naklady budu vyssie lebo je to klenuty tvar a este k tomu stvorec. 20k je ale privela. byt tebou skusil by som nejakeho alternativneho vyrobcu kedze hodinky uz aj tak niesu v zaruke. okrem toho by som skusil ebay ci tam nenajdes samotne sklo.
Libunda Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Odesláno 17. června 2010 Snow: s Tebou je radost diskutovat
Baker Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Odesláno 25. června 2010 Neco pro midlocha ... TAG Heuer Monaco Porsche Club of AmericaLE 55 ks
Chumpus Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Odesláno 25. června 2010 V 25. 6. 2010 v 8:11, 'Baker' napsal: TAG Heuer Monaco Porsche Club of America LE 55 ksTak to mě zase něco dostalo...kam se hrabe Gulf. Parádní záležitost. Před pár dny jsem narazil na tohle. Zas tolik informací jsem k tomu nehledal, akorát mě zaujalo, že barva ciferníku je u každého zdroje trochu jiná. 1
redd Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Odesláno 25. června 2010 (upraveno) Citovat Před pár dny jsem narazil na tohle. Zas tolik informací jsem k tomu nehledal, akorát mě zaujalo, že barva ciferníku je u každého zdroje trochu jiná. Ty jsou parádní, máte někdo nějaké bližší info? Upraveno 25. června 2010 uživatelem redd
Chumpus Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Odesláno 25. června 2010 V 25. 6. 2010 v 13:37, 'redd' napsal: Ty jsou parádní, máte někdo nějaké bližší info? Asi nejlepší fotky tady. Údajně budou v listopadu.
Gorr GrimWolf Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 Vlastně ty trávím každý den a postupně sem se dostal s cenou, co sem utratil za hodinky na 2000 dolarů, rád bych méně, ale řekl sem si, že to budou moje pořádně hodinky, co vydrží a budou mě dlouho provázet, tak aby to za to stálo. Prošel sem mraky webů, spousty fotek a nechal si od Vás radit. A prakticky s ničím sem nebyl úplně spokojenej. A teď mi to došlo. Já obdivoval vždycky Monaca, jen sem na ně úplně zapomněl, myslel sem že sou cenou úplně jinde. Chodil sem se na ně koukat, ikdyž sem nevěděl, co to mechanika je. A říkal sem si, že jednou si je koupím. Došlo mi, že se do limitu vejdou. A teď mi řekněte, mám vzít modré? Nebo černé a bez chronografu? Modré jsou asi legendy, že ano? Jenom aby to nebyla troufalost.
sta Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 V 8. 11. 2010 v 23:28, 'Gorr GrimWolf' napsal: .......A teď mi řekněte, mám vzít modré? Nebo černé a bez chronografu? Modré jsou asi legendy, že ano? Jenom aby to nebyla troufalost. když Monaco tak modré. Jsou to hodinky které mě přitáhly na fórum
Džanek Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Jasně, jedině modré! Před nějakou dobou jsem navštívil prodejnu Koscom v Praze a měl jsem na ruce jak modré, tak i černé. Ty modré jsou naprosto úžasné. Takže pokud bych si je kupoval, tak jedině modré.
jankoxxx Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 ak budem mat raz gule tak si kupim presne tie modre!! su to krasne hodinky, proste legenda
Onisau Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Je to sranda.... i u mne byly na počátku zájmu o hodinky právě Monaco ..
Gorr GrimWolf Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Ano Monaco jsou moje vysněné hodinky, z těch ještě přijatelných Pak už asi jen něco s in-house strojkem a zbožnuju UN, mají zlváštní design a pak IWC. Ale zpátky k Monacům. Půjdu se na ně určitě ještě podívat. Jen mě napadá, nevíte kam? Není mi dvakrát moc, dvacet, takže nebudu působit určitě dojmem člověka, co si jde něco koupit, tak mám strach aby mě je nechali vyzkoušet. Potřebuji aby seděli. Ale modré jsou hezčí, pravda. Mají ještě to plastové sklíčko jako originální Monaca?
Džanek Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 (upraveno) Pokud si je budeš chtít vyzkoušet, jak ti sednou apod. tak ti doporučuji navštívit již zmíněný Koscom. Je tam velice ochotný personál a určitě jim nebudeš připadat hloupě.Navíc přímo ve svém internetovém obchodě doporučují osobní návštěvu pro vyzkoušení hodinek a pak ti je můžou i poslat, takže nemusíš s sebou tahat hotovost. Upraveno 10. listopadu 2010 uživatelem Džanek
Gorr GrimWolf Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Určitě zkusím, ale cena v obchodech je šílená. 100 tisíc? Na internety jdou sehnat mnohem levnější, nebo zde z bazaru. Myslíte, že reálná cena v bazarech může být kolem těch 40 tisíc? Ale jsou nádherné, ta modrá je dokonalá, vůbec není tak světlá jak sem myslel.
Chumpus Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 V 25. 6. 2010 v 8:11, 'Baker' napsal: Neco pro midlocha ... TAG Heuer Monaco Porsche Club of America LE 55 ksNa WUS k prodeji za 7950usd... Pokud je tedy prodejce reálný. http://forums.watchuseek.com/f29/sale-tag-heuer-porsche-club-america-monaco-474006.html
Chumpus Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Odesláno 7. března 2011 Pak mi něco říkejte o sbírání stejných modelů... http://forums.watchuseek.com/f25/new-arrival-monaco-vintage-grey-509771.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se