Wizard Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Propaguje je nejaky David de Rothschild... Asi nejaky socialne slabsi... Aha, to stačí , možná jestli je volná Paris Hilton, měl bych šanci
PhoeniX Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 ...co myslíte, bude cena vysoká ? U těch co jsem postnul odhaduju cenu tak na 190 až 200. Ale IWC ceny moc neznám, takže se patrně mýlím. Tohle je limitka, čili tím hůř.
Ondraj Odesláno 3. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Propaguje je nejaky David de Rothschild... Asi nejaky socialne slabsi... Furt si chodí půjčovat.
gas Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Aha, to stačí , možná jestli je volná Paris Hilton, měl bych šanci cokoli z "inženýrek" od cca 160t nahoru
honza71 Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Na kaučuku? Myslel jsem, že jsou jenom na kůži nebo na oceli.. Ahoj, máš pravdu. Jsem roztržitý. Na kůži byly potvůrky. Na kaučuku jsem měl o půl hodiny dřív v jiném obchodě JLC Master Compressor - Diving. Byl jsem překvapený jak moc jsou vysoké. 2: honza71 Kde si se na ně byl podívat? V GILSON JEWELLERS v hale hotelu HILTON na Boulevard de Waterloo 38, Bruxelles.
Erendil Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Ta modrooranžová kombinace na kaučuku je moc pěkná. To bych si dal říct.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se