Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
Odesláno
já bych si sehnal Mk. XV, kdybych mohl :-)

Můžeš - Precista Speedbird III :D

Sorry za OT

Odesláno

Ač se vskutku cítím a chovám jako bisexuál, se Spitfirama jsem čím dále tím více spokojenější.Někdo holky někdo vdolky-aby to neznělo jako agitace

Odesláno
Ač se vskutku cítím a chovám jako bisexuál, se Spitfirama jsem čím dále tím více spokojenější.Někdo holky někdo vdolky-aby to neznělo jako agitace

a někdo oboje :)

průser je, že mě se Spitfire líbí a bez chrona dokonce hodně, asi budu taky ten bisexuál, jdu shánět tygří mast :(

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

to gas - vím, že už je rozhodnuto, ale z nabídky z modelů, které se objevily se mi nejvíc líbili Ingenieury, které připichuji znova a přidám ty kuk.gif, o kterých jsme se bavili ve středu. A na závěr Ti posílám náš začátek kuk.gif, vzpomínáš, škoda, že ?

Edit - doplněno ještě o jeden obrázek

40953044.gif40953044.gif40953044.gif

40953044.gif40953044.gif40953044.gif

villemont33.jpg

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno (upraveno)

Snow: dej pokoj :D

rozhodnuto ještě není, musím je všechny vyzkoušet na ruce, chci nadčasovou klasiku prostou příkras a kudrlinek, moderní a velké hodinky mám, ale ty Villemonty byly skvělé ;)

Upraveno uživatelem gas
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
chci nadčasovou klasiku prostou příkras a kudrlinek, moderní a velké hodinky mám, ale ty Villemonty byly skvělé ;)

Nadčasová klasika je pro mě tohle.

iwcv3.jpg

Villemonty pro mě budou vždy nedostižné číslo

number111.jpg

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Gasi, jestli letecký, tak fakt výhradně kůže a bépéčka, eventuálně opravdový mark XII s JLC kalibrem. I když i ty vintážní s mimostředkou ála zenith spezial jsou hezký. Vše ostatní jsou deriváty a skoro bych řekl i nepodarky.

Jestli nesmrtelnou klasicu, tak 8 days. Tak si představuju IWC. Ostatní typy mají myslím silnější jiné firmy.

Odesláno

ještě jsem neměl IWC a chci je vyzkoušet, z vybraných modelů mě sedí nejvíce klasika, žádné chrono, 39mm není problém, takže bez ohledu na velikost a cenu, co se vám líbí ? chci je jednoznačně na kovu, díky za postřehy

3255_004_l.jpg

Tyhle, tyhle, tyhle...dokonalost sama :punk:

Odesláno
ještě jsem neměl IWC a chci je vyzkoušet, z vybraných modelů mě sedí nejvíce klasika, žádné chrono, 39mm není problém, takže bez ohledu na velikost a cenu, co se vám líbí ? chci je jednoznačně na kovu, díky za postřehy

3255_004_l.jpg

Tyhle, tyhle, tyhle...dokonalost sama :punk:

Souhlasím, doporučuji i koupit na tahu (kvůli ceně), ale pokud se v nich nechceš koupat (což bych stejně nedoporučoval) tak bych je hned "převléknul" na kůži - ty hodinky tak nějak "vystoupí" a vypadají o řád lépe (můj soukromý názor, ale podložený zkušeností - na patnáctky jsem si na léto objednal za nekřesťanské peníze kovový tah, a po několika dnech jsem je dal zpátky na kůži)...

Odesláno
asi se budu opakovat, ale nechceš iwc rovnou přeskočit? stejně se tomu nevyhneš :)

hele ho telepata :) , poslední dvě noci o této zatracené značce usilovně přemýšlím a hledám důvod

proč ji nekoupit a zůstat u iwc, už pěkně mě to se.., do sekce rolex raději nechodím a ono se to zjeví i tady :D

Odesláno
hele ho telepata :) , poslední dvě noci o této zatracené značce usilovně přemýšlím a hledám důvod

proč ji nekoupit a zůstat u iwc, už pěkně mě to se.., do sekce rolex raději nechodím a ono se to zjeví i tady :D

No je fakt, že bys už do konce života nemusel kupovat časáky ani noviny. ;)

Odesláno

hotovo, dnes jsem vybral, in-house kalibr s pelatonem, nadčasový design, v reálu nečekaně krásné, musím říct, že

jsem po dlouhé době a zkoušení různých velmi kvalitních strojů zase zažil TEN pocit :) jsou velké ( 42,5mm ) a vysoké ( cca 14,5mm )

na ruce působí doslova impozantně, tohle je kousek, který nestačí vidět živě, ale musí se dát na ruku a ponosit, jo to je ono, to chci

iw3233-01.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...