Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ještě jsem neměl IWC a chci je vyzkoušet, z vybraných modelů mě sedí nejvíce klasika, žádné chrono, 39mm není problém, takže bez ohledu na velikost a cenu, co se vám líbí ? chci je jednoznačně na kovu, díky za postřehy

3255_004_l.jpg

3717_001_l.jpg

3255_005_l.jpg

3717_005_l.jpg

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
ještě jsem neměl IWC a chci je vyzkoušet, z vybraných modelů mě sedí nejvíce klasika, žádné chrono, 39mm není problém, takže bez ohledu na velikost a cenu, co se vám líbí ? chci je jednoznačně na kovu, díky za postřehy

Do puntiku souhlasim se vsim, cos napsal. Libi se mi ty prvni (nejjednodussi), s velikosti 39 mm nemam zadny problem a vzit urcite tah, za remen se da vymenit vzdycky.

Odesláno

pilot mě přitahuje, ale co spitfire ? mají plastické indexy a v reálu jsou velmi zajímavé, sice je lehce ohlodaná desítka, ale taky mají něco do sebe

Odesláno

Já ti nevim, chronograf má něco do sebe a je na první pohled asi líbivější, ale klasika je klasika a ta u mě na ten 2.,3.? .. .. . .. .Xtej pohled vyhrává a myslim, že je důležitý, aby člověka hodinky těšily z dlouhodobého hlediska (ne, že ty chrono netěšily, ale vy víte jak to myslim :thumbsup_anim: )

Za mě ty první ...

Odesláno

Jednoznačně obr. č 2. A proč? No protože mají všechno, co ty na obrázku 1 a navíc jsou chrona. :) Spitfire má Conrad, takže by asi dokázal poradit nejlíp. Nicméně za mě jsou Spitfire moc krásný hodinky, ale můj šálek kávy to zrovna není. Dílem proto, že preferuju černej ciferník a dílem taky proto, že podle mě nejsou typickým představitelem IWC. Ale to pro tebe nemusí mít vůbec žádný význam...

Odesláno

Varianta 1. Proč? Je to klasicka, esence tvarů a práce pod hlavičkou IWC, můžou z nich být oblekovky i hodinky na sport... Spitfire jsou pěkné hodinky, ale prostě to "nejsou" IWC :)

Odesláno

chci konečně hodinky, které "nejsou moderní a vtíravé", jak vzhledem, tak velikostí, těch naleštěných mám dost, chci něco co bude trvalé a nebudu mít pocit, že to každým dnem musí vyjít z módy, proto všechno zatím vedou Mark XVI, prostě když se řekne IWC, tak si vybavím tyhle hodinky, u kterých zatím chrono vnímám jako rušivý element

Odesláno
chci konečně hodinky, které "nejsou moderní a vtíravé", jak vzhledem, tak velikostí, těch naleštěných mám dost, chci něco co bude trvalé a nebudu mít pocit, že to každým dnem musí vyjít z módy, proto všechno zatím vedou Mark XVI, prostě když se řekne IWC, tak si vybavím tyhle hodinky, u kterých zatím chrono vnímám jako rušivý element

tak jedině z řady IWC Portuguese

Odesláno (upraveno)
Ak nahodou nevies tie druhe su v predajnom vlakne za vybornu cenu http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=19452

ale inak by som isiel do pilotiek mark XVI, ktore vyzeraju dokonale aj na kozi :)

Pilotky se nenosily na oceli. Mysím, že tam patří kůže, podobně jako u Panerai. Ocelový tah je něco jako přítlačné křídlo z Formule 1 na veteránovi. Jinak výborná cena vypadá jinak, nabízel jsem tady měsíc staré fliegerchronaza 69k, a to je podle mě výborná cena.

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

Za mě jednoznačně č. 1, nadčasová klasika, na nic si nehrajou a ruku na srdce ... kolikrát za život použiješ chrono? Akorát to rozbíjí ciferník

A když už ne tyhle, tak Spity, ale bez chrona. Jenže, nevím jak v reálu, ale na fotce jsou dost přiteplený ... :)

Odesláno

"Tyhle hodinky" jsou poměrně mladý kousek. Před tím měly x variant s jiným designem ruček i ciferníku, stejný je snad jen název a jistá podobnost. 39mm je opravdu jen na drobnou ruku. Kdyby byly alespoň 40-41mm už to by jim pomohlo. Přeci jenom jsou to letecké hodinky.

Odesláno
Za mě jednoznačně č. 1, nadčasová klasika, na nic si nehrajou a ruku na srdce ... kolikrát za život použiješ chrono? Akorát to rozbíjí ciferník

A když už ne tyhle, tak Spity, ale bez chrona. Jenže, nevím jak v reálu, ale na fotce jsou dost přiteplený ... :)

Záleží odkud jseš, a kde se pohybuješ. Já třeba chrono používám na parkovacích zónách skoro denně. Přiteplený je nádhernej výraz, a máš pravdu, že tak Spity se svou plastickou přeplácanostína někoho můžou působit :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...