little_w Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 Vazeni, Dneska jsem si sesumiroval, jaky je muj momentalni stav "otevrenych" pripadu a zhrozil jsem se. Shrnu to: 1. Na ceste mam Traser Super Sporty, koupene tady na foru pod zaminkou dovolene, a tedy nutnosti odolnych hodinek, 2. Na ceste mam Citizen NY0040, koupene pres eBay, ktere obratem pujdou do Citizen UK na domluvenou drobnou upravu, 3. U hodinare mam Bulova Caravelle z r. 1975 na novou lumivrstvu rucicek, 4. Na ceste z eBaye mam potapky Vostok - na okrapani, vyzkouseni... jinou vymluvu nemuzu najit, a 5. V Eltonu mi lezi na foru koupene Prim Sport II a cekaji na celkovou renovaci. Vsechny zminene hodinky mam uz koupene (za posledni zhruba mesic, s vyjimkou Caravelle) a zaplacene. Ovsem bez vyjimky maji spolecne to, ze o nich zatim krome me nikdo netusi, a ja nevim, jake nadseni to doma vzbudi. Uz tak se mi hodinky na polici kvapem mnozi. Takze se rikam, ze bych mel mozna pribrzdit. To ale neberte jako zavazek... zatim spis vykrik do tmy... volani o pomoc bez naroku na odpoved... No nic, muselo to ven!
gougy Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 Odpovědět (byť bez nároku ) musím Užívej si to, nejsi sám, nebo budeš na smrtelné posteli přemýšlet stylem "kdybych si to tenkrát koupi a zrenovoval........)? Má drahá polovička si novinky nevšimne (pokud nemá megavelkou krabici) tak dlouho, dokud já sám nevydržím a nepochlubím se (s vyjímkou 45mm potápek v křiklavě oranžové barvě apod.)
little_w Odesláno 21. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. května 2009 Odpovědět (byť bez nároku ) musím Užívej si to, nejsi sám, nebo budeš na smrtelné posteli přemýšlet stylem "kdybych si to tenkrát koupi a zrenovoval........)? Má drahá polovička si novinky nevšimne (pokud nemá megavelkou krabici) tak dlouho, dokud já sám nevydržím a nepochlubím se (s vyjímkou 45mm potápek v křiklavě oranžové barvě apod.) no ja si to prave uzivam (fakt me nikdo nenuti to kupovat!), ale moje polovicka si vsima trochu vic nez tvoje. kazdy ma sve starosti, co? a jinak... diky za odpoved, ale.. jeste me v tom podporuj!
New X-Bob Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 Já myslím, že je pěkný ten první krok, který jsi udělal - pochopení své závislosti-nemoci. Nyní je třeba se s tím vyrovnat a to tak, abys mohl v klidu žít v rovnováze se svými neřestmi. Já jsem to udělal tak, že jsem to přijal jako fakt, pocit-stav jsem si zvnitřnil, plně se s ním ztotožnil, přijal jako součást mého já a žiji vyrovnaně
Návštěvník YPO? Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 ... já už mám fortisy taky zakázaný, manželka je onehdy viděla v tescu a zhroutila se - na tohle je lepší kupovat panerai apod. - nikde na to nenarazí a celkem neznámá značka ... (musíš říkat, že to stálo jenom pět tisíc a měnu vynech ) ...
Návštěvník Tada Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 Je to hrozné - mě se ty hodinky taky naprosto nekontrolovatelně množí. Potřebuju ještě tak troje...
New X-Bob Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 ...mě se..množí.... Tado, že ty je k sobě připouštíš, co? se nediv, voni pak jako králíci...
bandicoot Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 Já mám hodinky půjčený od kamarádů, jsou to hodný kluci, třeba jedny mám půjčený už od vánoc :-)
Návštěvník Tada Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 Tado, že ty je k sobě připouštíš, co? se nediv, voni pak jako králíci... Jsou v pouzdře, to jim viditelně nezabraní v množení se... Musím je začít skladovat nějak jinak.
ricous Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 ... já už mám fortisy taky zakázaný, manželka je onehdy viděla v tescu a zhroutila se - na tohle je lepší kupovat panerai apod. - nikde na to nenarazí a celkem neznámá značka ... (musíš říkat, že to stálo jenom pět tisíc a měnu vynech ) ... To já samozřejmě před manželkou nakupuju "hypervýhodně" (kolikrát si říkám, že tomu snad ani nejde věřit) a na další přírůstěk mám připravenou origo výmluvu - sraz Chronomagu v Praze. Bude se tam pořádat tombola a já budu mít obrovský štěstí, vyhraju...
gougy Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 Potřebuju ještě tak troje... To je standardní stav - bez ohledu na celkový počet či datum posledního nákupu re: Já myslím, že je pěkný ten první krok, který jsi udělal - pochopení své závislosti-nemoci. Mám v profilu, že jsem hodinkoholik a že je mi v tom dobře
Seamaster Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 Ja planuju dalsi Omegy a mam vymyslenu originalni hlasku - Kupuju si je, abych poradne uctil narozeniny moji drahe polovicky, ktere ma zanedlouho... - proste kdyz chucpe, tak poradny... Jinak zavislost si nepripoustim, jsem tedy porad v rannem stadiu zavislosti....
little_w Odesláno 21. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. května 2009 Cucim jak puk... myslel jsem, se jsem sam, kdo se vymlouva. Trasery: jdou pres brachu, takze skoro "tombolova" vymluva ricouse :-) tzn. bracha je dostal zadarmo jako vzorek (reklamni predmety, uz tam nejake svycarske quartzky byly) Prim: staly pet stovek (renovaci a nekrestanske prachy Eltonu nezminuji) Citizen: vymena (ale fakt, kuci, verte mi to!) Ovsem i tak mam na krku Caravelly (tesim se, az dam fotky, jsou vazne super) a Vostoky. Ale ty asi vyresim mavnutim ruky a tim, ze byly za babku... YPO: ta rada s menou je sice fajn, ale ja dostavam plat v librach, takze otazka meny je na poradu dne z praktickych duvodu dnes a denne, abysme vedeli, o cem se bavime. bohuzel.
kejklik Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 ... mám připravenou origo výmluvu - sraz Chronomagu v Praze. Bude se tam pořádat tombola a já budu mít obrovský štěstí, vyhraju... To už jsem taky použil: já, kterej v životě nic nedostal zadara, jsem vyhrál hodinky...
Gilius Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 zbabělci.....to já dycinky povím :"no tak jsem si udělal radost,no....."......ženská otočí voči v sloup.......pak přijde ona,potutelně se žulí a :"udělala jsem si radost"........na to jen odpovídám:"nechci nic vědět "......a je to.....
gougy Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 (upraveno) zbabělci.....to já dycinky povím :"no tak jsem si udělal radost,no....."......ženská otočí voči v sloup.......pak přijde ona,potutelně se žulí a :"udělala jsem si radost"........na to jen odpovídám:"nechci nic vědět "......a je to..... RESPECT:) nicméně pokud by si má drahá dělala stejně náročnou radost, jako já, tak dodnes nemáme ani kde bydlet.. (a i vysavač by se bral na splátky..) re: Když se mi moje přítelkyně starala o dovoz IWC Spitfirů z Dubaje,kde její zeť končil pracovní pobyt a poslala mu mail co chceme koupit dostala odpověď Evo víš jistě že chceš tyhle,pak bylo asi 6 vykřičníků a dodatek nemyslela jsi repliku? A dodnes si myslí,že v Bohnicích by jí bylo lépe Tak to je Mega LoL! Úplně to vidím doma:) Stačilo mi, když jsem sháněl X-33 přes Usaf - kamarád na mně vytřeštil oči, když si myslel, že jim Omega účtuje dvojnásobek běžné ceny:) Upraveno 21. května 2009 uživatelem gougy
Conrad Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 (upraveno) Když se mi moje přítelkyně starala o dovoz IWC Spitfirů z Dubaje,kde její zeť končil pracovní pobyt a poslala mu mail co chceme koupit dostala odpověď Prosím tě pěkně abych neudělal botu víš jistě že chceš tyhle,pak bylo asi 6 vykřičníků a dodatek nemyslela jsi repliku? A dodnes si myslí,že v Bohnicích by jí bylo lépe.Její zasvěcení do hodinek má i stinnou stránku nedá se okecat a dnes když jedná s klientem automaticky se podívá na ruce,aby si upřesnila obrázek /btw má Omega speedmastery , Longines flagship, Breitling heritage 38mm a Heuer Autavia/ tak jí těžko budeš vykládat,žy tyhle Zenithy byly hodně drahé,celých 5367 korun. Upraveno 21. května 2009 uživatelem Conrad
Gilius Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 4Gougy.....ehm...víš jak,já kupuju digitálky.....a ne tak často.....protože si to nemohu dovolit tak,jak bych chtěl. Ale radost je potřeba si dělat,ne??
nAscA Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 No ja si po Heurkach rekl, ze si letos uz zadne hodinky nekoupim. Mam na ceste 5 Frogmanu a 2x 5600 (g-shocky), ale vsechno sberatelske docela drahe kousky.
little_w Odesláno 22. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2009 ...vy jste ale parta cvoku...!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se