Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Poker, konkrétně jeho varianta Texas Holdem mě chytil asi před 4 roky. Hraji výhradně na on-line serverech. Výhry nic moc, párkrát jsem již byl před branami vekého úspěchu, ale bublina vždy splaskla. Počítání tzv outs karet, pot odds, hand odds a další pokerovou matematiku, nezbytnou pro hru ovládám, ale asi mi k tomu vrcholu chybí dostatek agresivity a štěstí a možná taky vzhledem k věku již rychlost uvažování. Naštěstí díky tomu, že jsem majitelem e-shopu na pokerové potřeby, mě celosvětový boom této skvělé hry, který zasáhl i Země koruny české, přeci jenom přináší drobný efekt. Všem zájemcům o poker doporučuji předčíst nějakou literaturu, např. Phill Hellmuth - Jak hrají poker profesionálově, Gus Hansena - Hra za hrou nebo v čeština vyšlé zatím dva díly pokerové serie Harrington on Holdem od Dana Harringtona.

Po přečtení této literatury se schopnosti každého hráče výrazně zlepší za předpokladu, že se bude držet logiky hry. Schválně píši schopnosti, ne výdělky, protože kdo hraje poker logicky,využije zkušenosti vlastní nebo z literatury získané, ale nehraje ho srdcem (rozuměj s jistou mírou rizika)nikdy se nestane opravdovým pokerovým hráčem.

Odesláno

hrávam holdem s partiou kamarátov už niečo vyše dvoch rokov. Hráme s buy-inom vo výške okolo 5 Eur, myslím si že bez peňažného vkladu sa táto hra hádam ani hrať nedá.. Skúšal som to aj v kasíne, ale tam mi chýbal element zábavy, všetci to tam brali príliš vážne a každý sa tváril ako pokrový boh :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

S kamaratmi sa schadzame tak 2x do mesiaca, vklad dame kazdy napr. 2 ecka, nech sa aj o nieco hra. Stale sa zdrzime v bare do zaverecnej, ak sa hra u niekoho doma tak aj do druhej tretej rana. Ale primarne nejde o tych 10 eur co niekto vyhra, ale o tu zabavu, rozoberanie taktiky niektorych hier a cas straveny s kamosmi. Predtym ma chceli naucit hrat poker ale nechytilo ma to, teraz ma do dostalo, takze si rad zahram. Neviete ako je to s kasinami na Slovensku ? Je nutna nejaka minmalna hotovost pre vstup ?

edit - doplnenie

Upraveno uživatelem pato31681
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Nechce si někdo semnou koupit napůl licenci na pokertracker na microstakes ?

S nákupem člověk dostane klíč na 2pc a já to nevyužiju ...

http://www.pokertracker.com/

licenci už jsem koupil, tak kdyby měl někdo zájem o druhý klíč, cena je přesně polovina (cca 400kč musel bych kouknout na paypal...)

• po měsíci...
Odesláno

Noooo,mojho irskeho chronomagora brat je sampion v pokri z roku 2004 tusim, a teda ma take hyperboly uspechu a kriz,nuz prevazne sa pohybuje aj napriek bohatej praxi a uspechov v minusovych cislach. 40 litrov minuse na pokri at the moment je slusna palba,ze? Eur . Z dlhodobeho hladiska su chlapci v minusoch , jeden co som ho poznal sa trochu presadil v australii zbytok si mysli ze prerazi a nie... Dvaja uspesni hraci sa vzdali zamstnania a presli akoze na profi, po par mesiacoch su v mori porazenych a hladaju si pracu. Jediny uspesny co poznam a presadzuje sa na zahranicnych turnajoch je pan Bendik Slovacisko ktory to viditelne vie a sumy ktore zarobil v eur sa uz pohybuju myslim okolo 800tis eur( mal som moznost mu poskytnut servis v kasine - pohodak a kultvovany chlapik) A to nehra dlho len 4roky. Takze moj nazor spicka ladovca sa ma fajnko a ti ostatni by mali radsej hrat tenis alebo bezkovat, ci co ja viem co. Nehrajte chlapci, ak tak o zapalky v pube ;-)

Odesláno

Já objevil poker nedávno - začal sem hrát na bwinu a celkem se daří. Nechtěl sem utratit tolik, takže samozřejmě začátky s 300 korunama. První sem víceméně měl jako pokus - takže sem vytrvale ztrácel. Podruhý už sem si o tom něco přečetl, nastudoval a začal hrát obeztřetně a docela se dařilo. Jen je pravda, že poker je hra, která se musí hrát jenom, když je na to nálada, rozpoložení. Jednou jsem nas*anej začal hrát v rámci uklidnění a to ten můj bankroll šel rychle do hajzlu :D Ale zahrál bych si někdy u opravdovýho stolu, myslíte, že by se tu někdo sešel na turnaje v hospodě? ;)

Odesláno

hele poker na živo je úplně něco jinýho... doporučuji vyzkoušet:-) když se můžou konat turnaje pravidelně u nás v prdelové lhotě, tak věřím tomu, že někde v okolí tvýho bydliště bude nějakej poker klub pořádat turnaj s rozumným buy-in, takže neváhej a jdi do toho:-)

Odesláno

poker hram aj ja celkom rad. som typ hraca ktoremu sa na zaciatku dari, potom mu stupne odvaha a henessy do hlavy a stastie ide do p....e. nastastie sa v hazarde kontrolujem lepsie ako s hodinkami :)

Odesláno

Ale zahrál bych si někdy u opravdovýho stolu, myslíte, že by se tu někdo sešel na turnaje v hospodě? ;)

V tom bych asi neviděl žádný problém.

Odesláno

Nechápu chlapi, proč prostě nechodíte hrát šťastných 10 nebo Šanci, nebo jak se vechny ty blbosti náhodný jmenujou..

Kam se to hrabe na Mariáš, Bridge, Šachy a 80% obyčejných deskových her..

Odesláno

Nechápu chlapi, proč prostě nechodíte hrát šťastných 10 nebo Šanci, nebo jak se vechny ty blbosti náhodný jmenujou..

Kam se to hrabe na Mariáš, Bridge, Šachy a 80% obyčejných deskových her..

pod nazvem poker se dneska vetsinou skryva hra texas hold'em a tato hra s nahodou ma spolecneho asi tolik, jako obchodovani na burze.

Odesláno

Ta hra samozřejmě je o štěstí, jde o karty - ale jak řekl James Bond - štěstí je to, jen když vyhrajou nejlepší karty. Takže to rozhodně sportka není, ani omylem.

Odesláno

Mame v kasine zhruba 5-6 panov ktori hraju turnaje denne , a denne su na finale table, denne beru prize money a ak nie tak boli obetou bed beat. Co chcem povedat, ze su ozaj vyborni a maju stabilne dobre vysledky. Mame kazdy mesiac tabulku, kde su hodnoteni bodovo za kazdy turnaj. Kazdy mesiac tam visia fotky prvych piatich a su to tie same tvare. A tak si moze kazdy mesiac povedat Tom Barry " Come to daddy" s chraplavym smiechom obrovskymi rukami stahuje z platna vyhrany pot zetony s plastovym "drnk drnk drnk " hrnie k sebe a stavia si cinsky mur pred sebou. Hraje poker 30 rokov :-).

Odesláno

Zajtra mame pokrovy turnaj s kolegami z prace, bude nas asi 8 hrajucich a priblizne rovnaky pocet nasavajucich. Tesim sa ze konecne si zahram s niekym inym ako s kamaratmi, s novymi hracmi je to zaujimavejsie, kym vysledujes ako sa chovaju, kedy nieco maju na ruke a kedy len blafuju

• po měsících...
Odesláno

dovolím si oživit diskuzi, tady Vám po splnění znalostního testu dají 50doláčů do online herny do hry, vyzkoušeno, sám jsem je dostal a to dokonce dvakrát, když po týdnu hraní zavřeli FullTilt: Poker Strategy

Test je vcelku jednoduchý a hlavně se odpovědi dají najít na tom foru:-) Takže goodluck a doufám, že se potkáme u stolů

• Po roku...
Odesláno

Tak já bych to tu taky po čase oživil, texas jsem hrál jen na mobilu, takže zkušenosti pramalé a příští týden jdu na "Turnaj v p...lové Lhotě"

Poprosil bych o doporučení, něco ve smyslu, Jak se rychle naučit poker? Mám číst návody nebo strategie, nebo si stáhnout nějakej soft a zkoušet to? Bude to samozřejmě jen sranda turnaj s kamarádama, ale nechtěl bych bejt za úplnou kafku

dík

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...