Messiah Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Odesláno 23. května 2009 Hlásím přírůstek. Kratičká recenze ZDE!
tyfo Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Odesláno 23. května 2009 Gratuluji, vypadaji zajimave, poradne potapky, jen se mi zdaji obrovske ale je fakt ze co nosim H tak se mi zdaji Mida nejaky maly a tak si myslim ze by jsem si na tuto velikost take zvykl.
ludinek Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Odesláno 24. května 2009 Pořádný hodiny pro pořádný chlapi :-)
Chorche Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Odesláno 24. května 2009 (upraveno) Musím říct, že v černém provedení mě zas až tak nezaujaly, ale tyto stříbrné jsou nádherné, jak bylo zmíněno výše, hodinky pro pořádný chlapi Velká gratulace! EDIT: a díky za recenzi! Upraveno 24. května 2009 uživatelem Chorche
XXXfazerXXX Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Odesláno 24. května 2009 Chorche napsal: Musím říct, že v černém provedení mě zas až tak nezaujaly, ale tyto stříbrné jsou nádherné, jak bylo zmíněno výše, hodinky pro pořádný chlapi Velká gratulace! EDIT: a díky za recenzi! Naprosty souhlas a gratulace.At dlouho tikaji a porad se koupou
Messiah Odesláno 24. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2009 xxxxxfazerxxxxx napsal: Naprosty souhlas a gratulace.At dlouho tikaji a porad se koupou koupacka je samozrejmosti tydle uz rozhodne do vody odkladat nebudu :-p
Kaja Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Odesláno 24. května 2009 Zajímalo by mě kolik ty cibulky na gumě váží??
kajmid Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 v černém se mi taky tolik nelíbí, ale tahle barva vypadá velice zajímavě
Cyber Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 Jsou pěkný, ale za Breitling Superocean Heritage 46mm, nebo Breitling Hercules a ani za Omegu Seamaster Planet Ocean 45,5mm bych je nevyměnil.
Messiah Odesláno 25. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2009 (upraveno) Cyber napsal: Jsou pěkný, ale za Breitling Superocean Heritage 46mm, nebo Breitling Hercules a ani za Omegu Seamaster Planet Ocean 45,5mm bych je nevyměnil. Jak zpiva stara dobra Amy McDonald "this is the life"... Změna je život. Uvidime jak dlouho vydržej už těďka pokukuju po Oris small second nebo TT1 GMT :-p. Takže kdyby měl někdo strašně velky zajem možna bych realizoval svuj orisový plán. na každý pád se mi po heritage 46 moc stýská byly nejlepsi ktere jsem měl ... Upraveno 25. května 2009 uživatelem Messiah
bandicoot Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 Ve verzi all black vypadají naživo úžasně. Jako heavy duty víkendovky bych si je doved představit.
Messiah Odesláno 25. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2009 bandicoot napsal: Ve verzi all black vypadají naživo úžasně. Jako heavy duty víkendovky bych si je doved představit. To je pro me ten problem hodinky vzdy vkastnim pouze jedny pac jich vic neunosim a sere me kdyz jedny lezi ve skrini ... :-p Jinak se mi ty cerny taky celkem libily.
Sage Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 Moc pekne casy, mam rad jemnejsi design, ale tenhle industrial je gut.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se