colommbo Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Aha, takže teď je to vlastně takovej kříženeček pro radost...
Dokusan Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 (upraveno) Ahoj, nechal jsem se opět unést a zbrkle bez konzultace pořídil Igeny. Luneta je evidentně neoriginální, pouzdro vyřízené, cifr a ručky celkem OK a strojek vypadá podezrele. Upraveno 23. března 2017 uživatelem Dokusan
Honza.manta Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Strojek je evidentně 68.4 z modelů od roku 1976.
Dokusan Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Tzn., že tam původně v Igenech nemohl být, jestli to chápu dobře?
Dokusan Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Takže kromě nového pouzdra to bude chtít ještě strojek 68.3, aby to měli smysl nebo už je to fuk, když budu kupovat nové pouzdro?
Dokusan Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 (upraveno) No zatím mě napadá jen nerezové v Eltonu.Vím, že je to ranec, ale co naplat. Upraveno 23. března 2017 uživatelem Dokusan
Dokusan Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Je nám jsem vůl, protože včera se tady tuším Jeronimo prodával Igeny v podstatně lepším stavu. U těch bych o pouzdru asi neuvažoval
Cherokee Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 (upraveno) A co tohle http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/98095-nerezové-pouzdro-na-prim-sport-igen/page-13 pročti si to Upraveno 23. března 2017 uživatelem Cherokee
Dokusan Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Takže jim to tam pošlu a oni mi to sesadí do nového pouzdra. Už mám i ceník v xls, takže si to můžu nakonfigurovat.Ještě jsem našel na netu renovovaný strojek cal.68, jen ještě zjistím jaký je to typ.
Dokusan Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Díky za info...asi jsem se do toho neměl pouštět tak po hlavě. Uvidíme jak to dopadne.
bob.zizka Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Tak jestli si necháš uďdělat renovaci v Eltonu a nehodláš si nechat udělat průhled na strojek,tak klidně použij ten 68.4. Když si to tu pročteš,tak je tu někde i zmínka o tom,že 68.4 není sice zdobnej a pěknej na pohled ale některé díly jsou kvalitněji a přesněji obrobené než u 68.3. Když jsem si nechával dělat první renovaci v Eltonu,tak jsem taky sháněl Igeny abych je tam poslal a tehdy mam za to JR mi napsal,že k nim stejně nebudu mít žádný citový vztah k těm Igenum,tak že tam mam poslat jen jakoukoliv 68 a je to. Musím uznat,že měl pravdu.
bob.zizka Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Podle toho obrázku( záměrně nepíšu fotky) bych se moc neřídil.
Dokusan Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Průhled tam mít nebudu, tak to ještě zvážím. Hodím to v Olomouci k hodináři, který se tím zabývá a uvidíme s čím přijde.
bob.zizka Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Nepospíchej ještě s tím hodinářem ani s Eltonem. Pročti si to vlákno jak ti tady postoval Cherokee a třeba změníš ještě názor. Cifr i ručky nevypadají nejhůř a ta Vláďova přestavba by z toho za rozumné peníze udělala hodinky na denní nošení a Vláďa by ti udělal rovnou i servis strojku. Za zvážení to stojí.
Dokusan Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 OK, sice jsem ho na mobilu proletěl, ale přečtu to o víkendu pořádně.Jinak kdo je Vláďa?
Doriaan Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Nepospíchej ještě s tím hodinářem ani s Eltonem. Pročti si to vlákno jak ti tady postoval Cherokee a třeba změníš ještě názor. Cifr i ručky nevypadají nejhůř a ta Vláďova přestavba by z toho za rozumné peníze udělala hodinky na denní nošení a Vláďa by ti udělal rovnou i servis strojku. Za zvážení to stojí.Musím souhlasit. Už mám jedny od Vládě hotové a myšlenka je to paradni, neb ti tam vlastně zůstane částečně i kousek toho puvodniho pouzdra. A cenově jseš plus mínus na polovině.
Doriaan Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 OK, sice jsem ho na mobilu proletěl, ale přečtu to o víkendu pořádně.Jinak kdo je Vláďa? Valjoux je Vláďa... Výborná komunikace a vynikající hodinař
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se