spona Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Tak super, díky za info.Je to hodně zajímavá varianta
JR_2010 Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Je to původní luneta. V tomhle fontu se vyskytuje pár černých a já měl to štěstí, že jsem zakopl i o tu modrou(radši nebudu psát, kolik jsem za ni tehdy zaplatil). Je to jedna z prvních variant.
JR_2010 Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Klidně to napiš, třeba se Ti uleví, sdílené trauma je vždycky trochu menší...
Honza.manta Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Vím pytel, jestli sem náhodou nechodí milostivá ...
JR_2010 Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Smrt chodí po lidech, ne po fórech...
spona Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Souhlasím, pro rodinný klid bych to nepouštěl ven.Ta záliba se někdy špatně vysvětluje
klasik51 Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 No špatně, bych řekl, že se přímo nedá. Jinak ta luneta mi připadá, jako když jí dělal někdo doma, tim nechci srážet v žádném případějejí hodnotu. Nepřipadá mi prostě profi.
feltharg Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 prave tak se pozna puvodni original!
spona Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2016 A nakonec jsem ještě koupil dvoje Mám ještě otázku. Hodinky jsem otevřel a na jedněch je kalibr 68.3Na druhých( modré) je ještě nad vyraženým číslem 68.3 velké BNevíte někdo co to znamená?To velké B není bohužel na fotce vidět.Díky za info Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spona Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Děkuji za info Accutron ( je to značka hodináře, který hodinky opravoval)
Karlos Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Můžu se zeptat, to B je vyražené, nebo jen naškrábané?Slyším poprvé, že si hodináři při opravách takto značili svoji práci a nikdy jsem to neviděl.Je tu několik profíků, kteří ty opravy dělali, fakt se to značilo?
financ Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 obvykle to bývá vyškrábané na dýnku, na strojku je to méně časté. Hodináři si takto běžně značí opravené hodinky
Karlos Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Vím, jen to značení na strojku jsem ještě neviděl a překvapuje mě.Osobně tohle značení vůbec nemám rád. Představ si, že dáš svoje auto do servisu a mechanik si na vnitřní stranu kapoty nebo na motor vyreje šroubovákem svoji značku.
financ Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Já to chápu a každý mu hodinarovi říkám, že na hodinkách žádný jeho značky nechci.
spona Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 (upraveno) Ten hodinář musí mít nějakou raznici, určitě to není nijak vyškrábané.............Já si vozím hodinky na čištění a vždy je na víčku jen fixou den a rok.To vyrytí je podobný tomu číslu kalibru, vypadalo to jako když je to původní značení něčeho..... Upraveno 16. listopadu 2016 uživatelem spona
Karlos Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 (upraveno) Zajímavé a nevidím důvod a smysl takového značení hodinářem při opravě.Nehrozila by deformace základny strojku? Upraveno 16. listopadu 2016 uživatelem Karlos
spona Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Tak mi to dnes nedalo a ještě jsem hodinky rozdělal a snažil se vyfotit lepší foto toho znaku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guzmic Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 (upraveno) To párátko nebo co to je, bych tam asi nerval, přece jen jsou to hodinky a né mlýnek na maso. Upraveno 16. listopadu 2016 uživatelem guzmic
spona Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 (upraveno) Tak to jsem trochu čekal, že to není správný, ale byl jsem opatrnej.Hodinky šlapou dál Upraveno 16. listopadu 2016 uživatelem spona
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se