Rob2805 Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Parťáky měl, ale už odešli tam, kam po smrti rybičky chodí (do záchodu). Nové už pořizovat nechci, protože v relativně malém akvárku to nedělalo dobrotu, zpravidla větší naháněli menší, takže tohohle nechám dožít a populaci chci pak doplnit nějakýma menšíma hejnovýma rybičkama, neonkama, tetrama nebo tak něco. Chudak cichavec kup mu partaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Doplň tam černé pozadí, bude to vypadat o dost líp. A ancistrusy už to neodnaučíš. Měl jsem je taky a musel jsem je dát pryč, jak tam řádili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Soutez o akvaristu fora , vite nekdo co jsem to vyfotil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) Gymnarchus niloticus je to velke, Notopterus chitala albino je to malé. Pisu z hlavy, asi budou jiné aktualní nazvy. Edit: aktualni spravné nazvy Gymnarchus niloticus (může mít přes 18 kg a přes 1,6 m), lovil a jedl jsem ho na Gambii. http://www.fishbase.de/summary/Gymnarchus-niloticus.html Chitala spp, nožovec, blbě se podle fotky poznava druh, kdyz nema zbarveni. http://www.fishbase.org/summary/2078 Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Pozadí plánuju už dávno, ale nějak jsem pořád nevymyslel z čeho ho udělat (pravda, nesháním to nějak intenzivně, spíš jen když si zrovna vzpomenu). A mimochodem, jeden z ancistrusů včera chcípnul; ne že bych se z toho vyloženě radoval, ale snad to pomůže rozvoji rostlinek A taky sis možná na fotce všiml, že tam nikde není vidět ten voďankovec, cos mi dal - to bylo taky kvůli těmhle potvorám, těch pár kousků co přežilo dopravu luxovali tak intenzivně, že jsem zachránil jednu jedinou rostlinku - tu jsem dal bokem do sklenice a už se mi tam hezky rozrůstá, až ho bude víc, přidám ho zpátky do akvárka. Doplň tam černé pozadí, bude to vypadat o dost líp. A ancistrusy už to neodnaučíš. Měl jsem je taky a musel jsem je dát pryč, jak tam řádili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Martare respekt. Toho Gymnarchuse jsem nikdy nevidel. Nozovce jsem vedel tady nejaka albin verze. Pobavilo me tohle:Etymology: Gymnarchus: Greek, gymnos = naked + Greek, archos = anus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Jj, je to takova naha p.del ... aspoň se pan gymnarch a paní gymnarchová nemaj o co hádat, když chtěj plavat od sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 a ochutnals holou řiť? Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Nevím, gymnarcha jsem vytáhl ze sítě, dal místnímu pomocníkovi a jeho žena z toho udělala večeři - maso s rejží a zeleninou. Na koho vyšel naked anus nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Tak to te o*jebali Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Tak mi držte palce. Sice teda nevím co s nima, kdyby se to náhodou podařilo, ale to budu řešit až později. Teď jsem je přestěhoval do větší nádrže, už nádherně plavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 (upraveno) Hezky. Žloutkové váčky strávené, potěr rozplavaný, teď teda dobře krmit, ať jsou bříška hezky oranžová... U skalár je sledování jejich vývoje o to zajímavější, že mají dospělci neobvyklý tvar těla a ploutví a během růstu se k němu musí "dopracovat". Držím pěsti, ať to tentokrát dopadne. Upraveno 23. srpna 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Krmení těch malých dravců žábronoškou je moc zajímavé pokoukání. Posledně byla chyba, že jsem je zavčas nepřendal do větší nádržky, to jim teď vysloveně prospělo, i když mají pár dnů. Fakt z toho mám radost, když je vidím jak se rvou o žrádlo. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 (upraveno) Zatím to vypadá velice slibně. Sice ztráty byly i mojí blbostí/nezkušeností, ale rostou... Upraveno 3. září 2017 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 snídaně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 (upraveno) výborná fotka, a evidentně mají zdravý vývoj... Já jsem včera koupil tři surmovky vražedný (Anentome helena), abych omezil okružáky v akvárku. Byly z privátního chovu, tak šly rovnou k rybám. Přinesl jsem si židličku a čekal masakr (poučen klipy na youtube..). Milé Helenky padly ke dnu, jedna se hned zahrabala, s druhou si zahrály velké krevety fotbal, takže se nasraně zamkla doma a odmítá doteď vylízt, a třetí se rozjela k prvnímu šneku. S lupou v ruce jsem čekal, co se bude dít. Oba plži jeli proti sobě, okružák surmovku s impertinentním výrazem tykadel přelezl a plazil se dál.. říkám si, asi jsou Helenky napapaný z domova, uvidíme zítra. Ráno přijdu k akvárku, jedna surmovka má u ústí ulity hned dva okružáky a ti všelijak rotují. Říkam si "no pane, hned dva najednou, ta jede", beru lupu a zjišťuju, že surmovka je opět zaklaplá a okružáci jí na víčku radostně kopulují Upraveno 10. září 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Kdybyste chtěl někdo surmovky, dejte vědět. Mám jich plné akvárium. Vůbec nejsou daleko od od svého názvu, byť po sobě nechají lézt. :-) Rozmnožily se a ostatní šneky solidně vyvraždily. Na dně plno prázdných ulit. Prej když jich bude hodně, tak se pustí do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Po delší době jsem si zase zapnul modrou, tak jsem to vyfotil. Takhle na to koukám někdy v noci. Úplně jiné akvárium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Ta bláho, to bych pak neusnul Report z akvárka dcerek: surmovky budu muset najít, vyhrabat a dát jinam, protože jsem našel na netu zmínky o tom, že jsou schopné napadnout i velké krevety při svlékání. A o svoje molucké filtrační krevety, které mají už 7 cm a dělají v akvárku parádu a pořádek, bych nerad přišel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 (upraveno) To není taky na spaní. To je na dopití otevřené lahve. :-) Tak s tím hledáním pohni, než se rozmnoží. :-) Já jich koupil osm a momentálně jich bude přes stovku. Krevetky nevím, ale velkých šneků se nebojí. Upraveno 14. září 2017 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se