Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všichni,

zkuste mi někdo poradit co koupit pro manželku za sportovní chronograf ideálně v kovu do 8 max 10 000Kč.

Pro sebe sem si koupil Hamilton X-Wind a rád bych jí taky potěšil :smile_anim:

Zatím sem vybral Zodiac Air Dragon nebo nějaké Sectory případně Invicty.

Moc toho na výběr není tak všechny rady vítám.

Odesláno
  ludinek napsal:
Ahoj všichni,

zkuste mi někdo poradit co koupit pro manželku za sportovní chronograf ideálně v kovu do 8 max 10 000Kč.

Pro sebe sem si koupil Hamilton X-Wind a rád bych jí taky potěšil :smile_anim:

Zatím sem vybral Zodiac Air Dragon nebo nějaké Sectory případně Invicty.

Moc toho na výběr není tak všechny rady vítám.

Já to řešil tímhle, zatím spokojenost. A navíc jsem dost ušetřil :D

post-1740-1243275194.jpg

Odesláno (upraveno)

nevím s čím chceš poradit, sejka nebo sitizeny mají kupu hodinek této kategorie, radši se na to vykašli, ještě něco našetři a kup automaty

Upraveno uživatelem mnovace
Odesláno
  mnovace napsal:
nevím s čím chceš poradit, sejka nebo sitizeny mají kupu hodinek této kategorie, radši se na to vykašli, ještě něco našetři a kup automaty

mnovace moc neumí editovat. Chtěl totiž napsat:

nevím s čím chceš poradit, sejka nebo sitizeny mají kupu hodinek této kategorie, radši se na to vykašli, ještě něco našetři a kup SI automaty :thumbsup_anim:

Odesláno
  lib napsal:
mnovace moc neumí editovat. Chtěl totiž napsat:

nevím s čím chceš poradit, sejka nebo sitizeny mají kupu hodinek této kategorie, radši se na to vykašli, ještě něco našetři a kup SI automaty :thumbsup_anim:

Koupil sem si minulý týden Hamilton X-Wind - H77616333 takže já mám s automaty splněno :smile_anim: ,

teď už jenom potěšit drahou polovičky bezúdržbovými quartzy.

Odesláno

Když klikneš na ten podtržený název výrobce tak máš jasno o ceně a když dáš do hledání opět název výrobce vyjedou ti vlákna ve kterých zjistíš názory lidí co už tuhle značku mají a určitě ti i rádi poradí kde je nejlépe koupit. :thumbsup_anim:

Odesláno
  Adam99 napsal:
Když klikneš na ten podtržený název výrobce tak máš jasno o ceně a když dáš do hledání opět název výrobce vyjedou ti vlákna ve kterých zjistíš názory lidí co už tuhle značku mají a určitě ti i rádi poradí kde je nejlépe koupit. :thumbsup_anim:

Já sem nemeškal a okamžitě začal hledat, ale na ebay nic a celkově skoro nikde nic. Všechny odkazy vedou na shopy do anglie.

Projdu ještě diskuze a uvidíme. Zatim ale jednoznačný favorit.

Doteď sem měl jako favorita hodinky Zodiac Air Dragon:

http://www.promenadewatches.com/catalog/pr...54a781cb0f451bb

Odesláno
  lib napsal:
Toho Christ. W. přece koupíš tady: http://www.christopherward.co.uk/PL2_LADIE...apide---New.htm

Adam99 Ti to tam už dával.

To ano, díval sem se hned. Jenom sem se rozhlídnul ještě po ebay a podobně a udivilo mě, že je jinde nemají.

Cena je dobrá a podle diskuzí tady co sem pročetl tak je doručení a vše ostatní bez problémů, takže ještě pár

dní počkám, porozhlídnu se a pak asi objednám.

Odesláno
  ludinek napsal:
To ano, díval sem se hned. Jenom sem se rozhlídnul ještě po ebay a podobně a udivilo mě, že je jinde nemají.

Cena je dobrá a podle diskuzí tady co sem pročetl tak je doručení a vše ostatní bez problémů, takže ještě pár

dní počkám, porozhlídnu se a pak asi objednám.

:lol2: :lol2: Kdyby to bylo pro Tebe, tak kupuješ HNED, že? Takhle to pár dní může počkat. :lol2:

Odesláno
  lib napsal:
:lol2: :lol2: Kdyby to bylo pro Tebe, tak kupuješ HNED, že? Takhle to pár dní může počkat. :lol2:

Tak já mám naprosto jasno co se mi líbí a co koupit, ale když člověk kupuje něco pro ženu tak aby

se to líbilo primárně mě to je těžký.

A když se netrefim do vkusu ... :suicide_anim:

Odesláno
  ludinek napsal:
Tak já mám naprosto jasno co se mi líbí a co koupit, ale když člověk kupuje něco pro ženu tak aby

se to líbilo primárně mě to je těžký.

A když se netrefim do vkusu ... :suicide_anim:

Ahoj ako to dopadlo? ktore si vybral?

Priatelka bude mat okruhle narodeniny tak som sa zacal pozerat v podstate rovnakym smerom, sportovo elegantne chronografy prijemneho vzhladu. CW sa mi pacia ale aj tie Zodiac nie su zle.

Odesláno
  Adam99 napsal:
Můj tip Christopher Ward (má různé barevné varianty)

Tuhle značku jsem doposud vůbec neznal, ale musím říct, že se mi dost líbí. :smile_anim: Samozřejmě ne pro mě! Jako dárek pro přítelkyni je to dost dobrý tip... :thumbsup_anim: Díky. b.

Odesláno
  Adam99 napsal:
Můj tip Christopher Ward (má různé barevné varianty)

post-2676-1243279654.jpg post-2676-1243279667.jpg

Díky za tip. řeším obdobný problém neb máme s manželkou malé výročí. Zatím jsem srovnával Zeppeliny 7487-3, Eposky 4314 a nebo Cimiery 1961 - Novelty 2008. Ale tyhle jednoznačně vedou a cena je velmi zajímavá.

Odesláno (upraveno)

Hele Cigi, umíš i jiné slovo než "Prim"? Až budu shánět nejlepší toaleťák, tak mi snad taky doporučíš Primky. :D

PS: nic ve zlém, ale musel jsem

Upraveno uživatelem Ondraj

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...