Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

chci se vás zeptat na tuto značku. Mají krásné kousky jak pánské tak dámské.

Víte něco o kvalitě, přesnosti atd. ?

Dík za odpovědi. H

Odesláno

značka s dlouhou tradicí, dělají automaty i kfarcky, u automatů používají etu, ikdyž teď snad přišli s nějakým svým upgradem strojku něco jako open heart, ceny a kvalita příznivá

Návštěvník Tada
Odesláno

Já zkoušel 2 chronografy od této značky - poměrně masivní hodinky, působily velice kvalitním dojmem, velice pěkně zpracované.

Odesláno (upraveno)

TO Baker: kam řadíš tuto značku v "žebříčku" ? Mám zálusk na jeden kousek ze serie DIAMOND pro ženu.

Tůůůze se jí tam jedny hoďky líbí. :smile_anim:

Upraveno uživatelem honza71
Návštěvník Rainbow
Odesláno

Nevidím to tak jednoznačně, hodinky Baume&Mercier jsou nepochybně kvalitní, ale na ebay se objevují celkem často ve výprodejích se slevou až 50% :) :( . Proto bych si na nákup dal pozor a neukvapoval se :) .

Svého času jsem přemýšlel o modelu Baume&Mercier Titanium Capelan S XL Diving watch.

post-6503-1243333174.jpg

Návštěvník Rainbow
Odesláno
  Baker napsal:
Za 50% bych se se mnou uvedemym modelem vubec nerozmyslel. ;)

Nikdo tady netvrdi, ze jako nosene nepadaji na cene vic nez jine znacky.

Tebou uvedený model by byl za 50% trhák, to je jasné.

Ne, nechci polemizovat :) :) , chvilku jsem B&M sledoval na ebay a myslel jsem si, že se vyprodávají nové kusy, patrně jsem se mýlil.

Odesláno

Z mého pohledu velice slušné hodinky, hlavně serie Hampton Milleis. Pokud vím tak v ČR je prodává Dušák a Carollinum. S výběrem modelů je to horší - většinou jen na objednání. O cenách ani nemluvím.

Pokud můžeš nakupuj mimo ČR.

Odesláno
  Bison napsal:
Z mého pohledu velice slušné hodinky, hlavně serie Hampton Milleis. Pokud vím tak v ČR je prodává Dušák a Carollinum. S výběrem modelů je to horší - většinou jen na objednání. O cenách ani nemluvím.

Pokud můžeš nakupuj mimo ČR.

Ahoj,

jasně, že budu nakupovat mimo ČR . Mám belgický ofico ceník. Tak když bude mít

někdo zájem porovnat cenu konkrétního modelu, není problém.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...