honza71 Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 Ahoj, chci se vás zeptat na tuto značku. Mají krásné kousky jak pánské tak dámské. Víte něco o kvalitě, přesnosti atd. ? Dík za odpovědi. H
mik@ Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 Vzdy ked vidim tu znacku si spomeniem na tuto genialnu reklamu... http://www.youtube.com/watch?v=0GsKXOKNxa8 Hodinky su to naozaj pekne za slusnu cenu, ale viac k tomu fakt neviem..
mnovace Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 značka s dlouhou tradicí, dělají automaty i kfarcky, u automatů používají etu, ikdyž teď snad přišli s nějakým svým upgradem strojku něco jako open heart, ceny a kvalita příznivá
Baker Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 mnovace napsal vsechno. Az budu velky tak si koupim tento paradni kousek.
mnovace Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 a pak je hned prodáš protože tě budou štvát ty nevyvážené nápisy vlevo
Baker Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 mnovace napsal: a pak je hned prodáš protože tě budou štvát ty nevyvážené nápisy vlevo Proc mi to delas ?
Kasper Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 Nenechaj sa odradit Su velmi pekne....
klobadysek Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 mnovace napsal: a pak je hned prodáš protože tě budou štvát ty nevyvážené nápisy vlevo Ba ne, sou moc pjekny. Co v tom tepe, standard Valjoux?
Baker Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 klobadysek napsal: Co v tom tepe, standard Valjoux? Ano, 7750. Prumer 42mm.
Návštěvník Tada Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 Já zkoušel 2 chronografy od této značky - poměrně masivní hodinky, působily velice kvalitním dojmem, velice pěkně zpracované.
honza71 Odesláno 26. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2009 (upraveno) TO Baker: kam řadíš tuto značku v "žebříčku" ? Mám zálusk na jeden kousek ze serie DIAMOND pro ženu. Tůůůze se jí tam jedny hoďky líbí. Upraveno 26. května 2009 uživatelem honza71
Baker Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 honza71 napsal: TO Baker: kam řadíš tuto značku v "žebříčku" ? To je tezke, jejich modely az tak neznam, ale asi bych to videl nekde mezi Longines a Omegou.
Kasper Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Baker napsal: asi bych to videl nekde mezi Longines a Omegou. dobre trafené...
Skalamander Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 mik@ napsal: Vzdy ked vidim tu znacku si spomeniem na tuto genialnu reklamu... http://www.youtube.com/watch?v=0GsKXOKNxa8 Hodinky su to naozaj pekne za slusnu cenu, ale viac k tomu fakt neviem.. tak nějak to musí vypadat na srazech chronomagu
Návštěvník Rainbow Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Nevidím to tak jednoznačně, hodinky Baume&Mercier jsou nepochybně kvalitní, ale na ebay se objevují celkem často ve výprodejích se slevou až 50% . Proto bych si na nákup dal pozor a neukvapoval se . Svého času jsem přemýšlel o modelu Baume&Mercier Titanium Capelan S XL Diving watch.
Baker Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Za 50% bych se se mnou uvedemym modelem vubec nerozmyslel. Nikdo tady netvrdi, ze jako nosene nepadaji na cene vic nez jine znacky.
Návštěvník Rainbow Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Baker napsal: Za 50% bych se se mnou uvedemym modelem vubec nerozmyslel. Nikdo tady netvrdi, ze jako nosene nepadaji na cene vic nez jine znacky. Tebou uvedený model by byl za 50% trhák, to je jasné. Ne, nechci polemizovat , chvilku jsem B&M sledoval na ebay a myslel jsem si, že se vyprodávají nové kusy, patrně jsem se mýlil.
Bison Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Z mého pohledu velice slušné hodinky, hlavně serie Hampton Milleis. Pokud vím tak v ČR je prodává Dušák a Carollinum. S výběrem modelů je to horší - většinou jen na objednání. O cenách ani nemluvím. Pokud můžeš nakupuj mimo ČR.
Pavlos Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Správný riviera playboy volí tyhle: (Riviera Chronographe XXL)
honza71 Odesláno 26. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Bison napsal: Z mého pohledu velice slušné hodinky, hlavně serie Hampton Milleis. Pokud vím tak v ČR je prodává Dušák a Carollinum. S výběrem modelů je to horší - většinou jen na objednání. O cenách ani nemluvím. Pokud můžeš nakupuj mimo ČR. Ahoj, jasně, že budu nakupovat mimo ČR . Mám belgický ofico ceník. Tak když bude mít někdo zájem porovnat cenu konkrétního modelu, není problém.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se