Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak mi po dvou týdnech konečně dorazily moje první diversky a jsem z nich doslova nadšený. Chtěl jsem je na tahu, ale ten standartně dodávaný (Jubilee) 21jewels nevypadal nic moc, tak jsem si k nim objednal super oyester z plných dílků a musím říct, že jim moc sluší. Hodinky váží přes 140 g bez čtyř dílků tahu. Zpracování jak tahu, tak hodinek je perfektní. Podle této stránky: Datum výroby byly vyrobeny v roce 1998, čekaly na mě 11 let :eek: Trochu jsem se bál, že na mou pavoučí ručku (16 cm) budou velké, ale myslím, že sedí dobře. Celkem mě vyšly na nějakých 3500, prostě za málo peněz hodně muziky.

Ještě bych chtěl poznamenat, že na hlavní stránce by mělo být obrovským písmem varování, že vstup na toto fórum může způsobit závislost, bankrot rodiného rozpočtu a kdoví co ještě. Po vánocích jsem si řekl, že bych si po dlouhých letech bez hodinek, které jsem mimochodem prožil úplně v klidu, mohl nějaké pořídit. Na aukru jsem koupil pěkné seika 5 přesně tyto, ale na tahu, chtěl jsem o nich něco zjistit a našel chronomag...dál to asi znáte. Tak vám tedy pěkně děkuju :rolleyes:

Pár rychlých fotek:

post-5571-1243334512.jpg

post-5571-1243334538.jpg

post-5571-1243334553.jpg

post-5571-1243334560.jpg

Odesláno

Jsou moc krásný.

Já mám model 009, který se liší barvou. Ty tvoje černý se mi zdají trochu elegantnější a nositelný ke všemu. Snad i k obleku.

Gratuluju

Odesláno
Jsou moc krásný.

Já mám model 009, který se liší barvou. Ty tvoje černý se mi zdají trochu elegantnější a nositelný ke všemu. Snad i k obleku.

Gratuluju

Videl jsem jednou ve vlaku chlapika v bile kosili a na ruce mel tyhle Seika a kupodivu to nevypadalo zle. Takze ke kasual kosili v pohode. Tyhle skx007 se mi v produkci Seiko velmi zamlouvaji. Dokonce cas od casu premyslim, jestli bych si je nemel taky poridit. jschmid, nelze nez Ti pogratulovat k novym a velmi odolnym hodinkam.

Odesláno

Gratuluju! Mám je taky, budeš určitě spokojený. S tahem jsi udělal dobře, jubilee je fakt nic moc, nosil jsem ho pouze, dokud jsem nenašel vhodný řemen. Fotky jsou v této sekci v jiném vlákně, kdybys chtěl inspiraci ;)

Odesláno
Gratuluju! Mám je taky, budeš určitě spokojený. S tahem jsi udělal dobře, jubilee je fakt nic moc, nosil jsem ho pouze, dokud jsem nenašel vhodný řemen. Fotky jsou v této sekci v jiném vlákně, kdybys chtěl inspiraci ;)

O tom řemenu silně uvažuju. Buď ten karbonový nebo žraloka. Nemá třeba někdo fotku těchto hodinek na černém žralokovi?

Odesláno
Tak mi po dvou týdnech konečně dorazily moje první diversky a jsem z nich doslova nadšený. Chtěl jsem je na tahu, ale ten standartně dodávaný (Jubilee) 21jewels nevypadal nic moc, tak jsem si k nim objednal super oyester z plných dílků a musím říct, že jim moc sluší. Hodinky váží přes 140 g bez čtyř dílků tahu. Zpracování jak tahu, tak hodinek je perfektní. Podle této stránky: Datum výroby byly vyrobeny v roce 1998, čekaly na mě 11 let :eek: Trochu jsem se bál, že na mou pavoučí ručku (16 cm) budou velké, ale myslím, že sedí dobře. Celkem mě vyšly na nějakých 3500, prostě za málo peněz hodně muziky.

Ještě bych chtěl poznamenat, že na hlavní stránce by mělo být obrovským písmem varování, že vstup na toto fórum může způsobit závislost, bankrot rodiného rozpočtu a kdoví co ještě. Po vánocích jsem si řekl, že bych si po dlouhých letech bez hodinek, které jsem mimochodem prožil úplně v klidu, mohl nějaké pořídit. Na aukru jsem koupil pěkné seika 5 přesně tyto, ale na tahu, chtěl jsem o nich něco zjistit a našel chronomag...dál to asi znáte. Tak vám tedy pěkně děkuju :rolleyes:

Pár rychlých fotek:

Krásně večer svítí,moc pěkné kousky..gratuluji

Odesláno

Už víckrát tady na foru proběhlo, že ten standartní tah - jubilee se moc nelíbí, je to čistě věc vkusu, anebo je nějak míň kvalitní? Tyto hodinky bych si chtěl taky časem pořídit a mě se právě tento jubilee zamlouvá a to nejen proto, že je nejlevnější.

Odesláno
Už víckrát tady na foru proběhlo, že ten standartní tah - jubilee se moc nelíbí, je to čistě věc vkusu, anebo je nějak míň kvalitní? Tyto hodinky bych si chtěl taky časem pořídit a mě se právě tento jubilee zamlouvá a to nejen proto, že je nejlevnější.

Naživo jsem ho neviděl, ale vypadá tak nějak lacině a plechově. Osobně se mi nejvíc líbí tento:

post-5571-1243358186.jpg

Ale našel jsem někde detailní fotky a je to taky takové moc plechové. No je to věc vkusu, neříkám, že je špatný, já ale chtěl festovní kus oceli :smile_anim:

Odesláno

problem jubilee na lacnejsich seikach je podla mna ten ze je z mnohych malickych dielov a je tam spusta miest kam sa da skripnut chlp :) (testovane na ludoch)

tomu co je v odkaze nad mojim sa myslim hovori varianta president a mne sa tiez paci najviac

Odesláno

Mě se ze začátku hrozně líbil, ale pochopíš, až ho budeš mít na ruce. Ty dílky jsou malé a tah se tím pádem hrozně kroutí, připadal jsem si, jak s nějakým laciným pouťovým náramkem. Jedině, když jsem ho měl zkrácený úplně napevno, tak to vypadalo celkem dobře, ale zase byl problém se skřípnutými chlupy :)

Prostě a jednoduše, na fotkách krásný, na nošení značně nekomfortní...

Odesláno

Gratuluji k hezkým hodinkám. Stejné jsem koupil tchánovi k narozeninám, ať má s čím šnorchlovat na dovolené.

Zatím je velice spokojený.

Mně se taky líbí a nejraději bych si je taky koupil, ale to už bych těch hodinek měl víc než jsem schopen unosit ;)

Takže ať dlouho a dobře slouží!

Odesláno
Mě se ze začátku hrozně líbil, ale pochopíš, až ho budeš mít na ruce. Ty dílky jsou malé a tah se tím pádem hrozně kroutí, připadal jsem si, jak s nějakým laciným pouťovým náramkem. Jedině, když jsem ho měl zkrácený úplně napevno, tak to vypadalo celkem dobře, ale zase byl problém se skřípnutými chlupy :)

Prostě a jednoduše, na fotkách krásný, na nošení značně nekomfortní...

Ano tak to je odpověď, ze které je mi to jasné, navíc to zní logicky, takže mě čeká pár dolarů navíc, ale nevadí, pořád lepší, než potom kupovat druhý tah.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...