Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mladá firma,co jim chybí na tradici dohánějí poměrem cena/výkon.

Odesláno

Taky jim fandim. Jestli jim elan vydrzi, mame se na co tesit. Alespon ze na oblekovky daji 5ATM. Jinak zrovna tyhle se mi nelibi. Krome rucicek a ciferniku. Liche indexy mi prijdou hooodne podivne. A neskousnul bych asi ten datum, pokud neni vterinovka. Ja bych ji nejspis furt podvedome hledal na tom datumu - tzv. Unitas syndrom:-)

Odesláno (upraveno)
Kde já už ty kruhy na strojku viděl? :thumbsup_anim:

Tomu nerozumím, ty kruhy na strojku, to je normální zušlechtění strojku a říká se tomu "perláž" pokud se nepletu. A to dělá každý, kdo chce trošku vylepšit standardní strojek - Longines, Omega, Louis Erard atd, atd.

Upraveno uživatelem Otto
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Ty Power Reserve se mi líbí, bohužel v mém případě nenositelné - 43mm.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Mě se líbí, nejsou sice nijak vyjímečný, ale zas takový vyvážený. Myslim tim černé a zlaté. Obecně nemám zlaté hodinky rád, ale tahle kouřová se mi líbí moc. Černý bych z fleku nosil..

• Po roku...
  • po měsících...
Odesláno

http://www.watchtime.net/promotion/top-themen/frederique-constant-kollektion-slimline-tourbillon-manufacture/

Odesláno

Sice ten ukazatel den/noc ukradli z mých Maurice Lacroix Masterpiece Jour et Nuit, ale jinak to jsou krásný hodinky s lahůdkovým turbem.

Sice tady budou lidi zase říkat, že název firmy je divnej, ale pravdou je, že mají krásnej vlastní strojek a teď už i turbo. Bravo!

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

zdají se mi to být vypiplaný hodinky, líbí se mi zmenšování indexů pětiminut k šesti hodinám a taky ten fórek se čtyřiadvacetihodinovou ručkou, pravda v ML byl dřív, ale není u nich , jestli se nepletu, doplněn normální dvanáctihodinovkou. Takhle je takový zajímavý mezistupeň, jak se nažrat a nechat kozu....

klasická dvacetičtyřhodinovka je ale přecijen praktičtější, že jo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...