Vit Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Odesláno 27. června 2009 Děkuju. Oba pásky mi včera v pořádku přišly. Oběma organizátorům tímto děkuju a jsou kdykoliv až pojedou přes Uherské Hradiště zváni na štamprlu.
Karloss Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Odesláno 27. června 2009 (upraveno) Ahoj, také všem organizátorům děkuji za rychlé vyřízení. Oba pásky jsem si dnes vyzvedl na poště. První sedí....u druhého jsem však místo tohoto černého pásku s vykrojením: http://www.modenawatch.com/product.sc?cate...mp;productId=30 dostal tento úplně hladký... http://www.modenawatch.com/product.sc?cate...mp;productId=43 . (oba šíře 20 mm) Pokud to má někdo naopak, tak se prosím ozvěte ať si je můžeme prohodit. Jestli to spletli přímo v Modeně, tak už to asi nechám...za ty procedury by to nestálo. Díky a hezký víkend. Upraveno 27. června 2009 uživatelem Karloss
ricous Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Odesláno 27. června 2009 Tak u mne vše v pořádku, už dávám oranžovou gumu na manželčina Seika. Chlapi díky, vše na 1 s *
Quasar007 Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Odesláno 27. června 2009 Včera jsem převzal na poště zásilku a velice děkuji oběma za organizaci a realizaci akce. Model F1 (Orange) sedí skvěle na Monstrech již od večera, bohužel model "Light pattern - orange" je šíře 22mm místo 20mm. Pokud by to tedy někdo měl obráceně, tak se mi prosím ozvěte a nějak to pořešíme. Zatím je mi líto ho seřezávat a tak ho nechám ležet jako rezervu ;-)
Filipes Odesláno 28. června 2009 Nahlásit Odesláno 28. června 2009 takže díky little_w a kibimu, řemen mile překvapil tloušťkou a je docela příjemnej na omak
PanzerBear Odesláno 28. června 2009 Nahlásit Odesláno 28. června 2009 Po prijezdu domu uz bylo horke zbozi doma a jsem unesen. Malinko jsem trnul, zda ustrihnu pasek na spravnou velikost, ale i to se povedlo. JInak ty seika nade mnou s tim oranzovym paskem jsou luxusni.
Vit Odesláno 28. června 2009 Nahlásit Odesláno 28. června 2009 (upraveno) Krtkova radost z nových řemenů (guma + nato strap). Upraveno 28. června 2009 uživatelem Vit
Ruda Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 little_w a kibi, taktéž se s díky připojuji
JiříR Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Ahoj, objednal jsem si pásky sám. Včera večer jsem měl ve schránce tento útržek: Ráno na poště vůbec nic netušili a vyhledávali to tam v pc asi půl hodiny podle ruzných údajů a tvrdí že to není od nich. Podle odesílatele je to od modenawatch, nedostali jste někdo také toto do schránky, popřípadně co jste s tím dělali?? Děkuji za odpovědi
JiříR Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Ahoj, objednal jsem si pásky sám. Včera večer jsem měl ve schránce tento útržek: Ráno na poště vůbec nic netušili a vyhledávali to tam v pc asi půl hodiny podle ruzných údajů a tvrdí že to není od nich. Podle odesílatele je to od modenawatch, nedostali jste někdo také toto do schránky, popřípadně co jste s tím dělali?? Děkuji za odpovědi Nikdo jste se s tímto lístečkem nesetkal?
grakij Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Spise vystrel do tmy - netusim ... Koukal jsi na modena pres koho to posilaji? Neni mozne ze to poslali nejakou zasilkovou sluzbou a ted to lezi u ni na depu?
JiříR Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Spise vystrel do tmy - netusim ... Koukal jsi na modena pres koho to posilaji? Neni mozne ze to poslali nejakou zasilkovou sluzbou a ted to lezi u ni na depu? posílají to přes americkou poštu (usps) za 3,5 dolaru, takže to jde normální cestou přes poštu. teda mělo by....
Quasar007 Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Omlouvám se za vměšování do tématu, ale na podobných lístcích bývá obvykle telefonický kontakt na dispečera nebo přímo člověka co u tebe byl. Co ale šlo skrze USPS, tak to mi zatím vždy dorazilo na ČP, lístek co by vypadal takto jsem ještě neměl.
JiříR Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Omlouvám se za vměšování do tématu, ale na podobných lístcích bývá obvykle telefonický kontakt na dispečera nebo přímo člověka co u tebe byl. Co ale šlo skrze USPS, tak to mi zatím vždy dorazilo na ČP, lístek co by vypadal takto jsem ještě neměl. No bohužel na lístku je uvedeno co je vidět nic víc. Taky mi vždy dali z pošty klasický lsítek, že mám u nich zásilku. Ale ani na poště si s tímto neví rady, tak nevím kde by se to vzalo ve schránce, kdyby to neměli poštáci v ruce!!!
Karloss Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 (upraveno) Hodím jsem fotku Speedů na pásku od Modeny. Myslím že na léto je to ideální obutí Upraveno 2. července 2009 uživatelem Karloss
Vit Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Hodím jsem fotku Speedů na pásku od Modeny. Myslím že na léto je to ideální obutí Nádhera, to jsou ty s průměrem 40mm? Jaký máš obvod zápěstí?
Karloss Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Nádhera, to jsou ty s průměrem 40mm? Jaký máš obvod zápěstí? Díky, velikostí jsou stejné jako klasické Moonwatche (jen mají oboustranný safír), průměr je 42 mm. Obvod zápěstí mám někde mezi 16 a 16,5 cm
Vit Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Díky, velikostí jsou stejné jako klasické Moonwatche (jen mají oboustranný safír), průměr je 42 mm. Obvod zápěstí mám někde mezi 16 a 16,5 cm Děkuju za info. Díky té druhé fotce jsem poprvé dostal chuť je vlastnit (doteď mi vždy připadaly neslané - nemastné).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se