Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pavča: 22mm MODENA light pattern watch band black 1 ks

Quasar007: 1x All metal spring bar tool for changing watch band/buckles

1x 20mm MODENA F1 style Rubber watch band (orange)

1x 20mm MODENA light pattern watch band (orange)

Upraveno uživatelem Quasar007
  • Odpovědi 135
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Netřeba to opakovat. Dosavadní stav je zde (podle pořadí, v jakém jste to psali). Zkontrolujte si to a napište mi SZ, kdybych tam měl chybu.

Necháme to tady tak do konce týdne, ať se ještě někdo může přidat, a pak to objednám, ne? Na platbě se domluvíme, pro většinu by byl asi nejlevnější převod z banky do banky, ne? Ale to ještě má čas.

EDIT: Abyste se zbytečně neplašili, mám účet i u KB v ČR, posílat to do ciziny je samozřejmě nesmysl a banky si na poplatcích smlsnou. Takže KB nebo PayPal.

modena1.jpg

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno
Netřeba to opakovat. Dosavadní stav je zde (podle pořadí, v jakém jste to psali). Zkontrolujte si to a napište mi SZ, kdybych tam měl chybu.

Necháme to tady tak do konce týdne, ať se ještě někdo může přidat, a pak to objednám, ne? Na platbě se domluvíme, pro většinu by byl asi nejlevnější převod z banky do banky, ne? Ale to ještě má čas.

EDIT: Abyste se zbytečně neplašili, mám účet i u KB v ČR, posílat to do ciziny je samozřejmě nesmysl a banky si na poplatcích smlsnou. Takže KB nebo PayPal.

Super, děkuju, je vidět, že to má na starosti zodpovědný člověk.

Odesláno

modena1.jpg

U mě je chybička, má tam být MODENA light pattern watch band, black, 22mm. Poslána SZ. Díky, pavča.

Odesláno

Pokud je ještě otevřená objednávka, prosím doplnit moje přání:

MODENA new style tire tread rubber band 22 mm orange 1 ks a royal blue 1 ks

MODENA F1 style Rubber watch band 24 mm royal blue 1 ks

Odesláno
Jako neprazskej nemam moznost si to vyzvednout osobne, najde se dobrak, ktery by to vyzvedl a poslal mi to postou? :notworthy:

Taky se do Prahy nedostanu a doufám, že mi to někdo pošle.

Aspoň jsem to tak pochopil.

Kdo to vůbec na tom letišti vyzvedne?

Bude to ten člověk ochoten rozeslat?

Odesláno

Vsechna prani aktualizuji, ten screenprint by mel odpovidat vyjadrenym pranim.

Jak jsem rikal, ja jsem schopny to dostat do Prahy. Vyzvednuti s nekym domluvim, verim, ze nekdo ochotny se najde. Nosna myslenka byla ta, ze zaridim hromadnou objednavku a dostrkam to do Praglu, kde si to vetsina vyzvedne na srazu nebo na prilezitostne ceste do Prahy, u piva s prazskou spojkou... Rozeslat to tem par lidem, co se do Prahy na sraz ani jindy v dohledne dobe nedostanou, to by snad nemel byt az tak neprekonatelny problem.

Odesláno

Jak jsem rikal, ja jsem schopny to dostat do Prahy. Vyzvednuti s nekym domluvim, verim, ze nekdo ochotny se najde. Nosna myslenka byla ta, ze zaridim hromadnou objednavku a dostrkam to do Praglu, kde si to vetsina vyzvedne na srazu nebo na prilezitostne ceste do Prahy, u piva s prazskou spojkou... Rozeslat to tem par lidem, co se do Prahy na sraz ani jindy v dohledne dobe nedostanou, to by snad nemel byt az tak neprekonatelny problem.

Tak co pražáci, uděláte to pro nás moravské chasníky někdo?

(nenechte nás prosím bez gumy)

Odesláno

Na kdy plánuješ uzávěrku objednávek? Ještě jsem v jednání :rolleyes:

Odesláno (upraveno)
rad to rozposlu - 27.6. mam volno, ale tezko slibovat, ze se dostanu na letiste, me se program dost meni... nekde v Praze by to ale asi slo... :)

No jo, ale ja se z letiste ani nehnu. Priletim cca v 10.00 a po 12. letim dal, takze je to naprosto nerealne.

Na kdy plánuješ uzávěrku objednávek? Ještě jsem v jednání :rolleyes:

Dam tomu do zitra. Objednavky se mnozi jako mysi. Radsi jsem napsal do Modeny, protoze nikde nepisou, do kdy ta akce plati, tak aby o tom vedeli a my abychom mel jistotu, ze ceny plati. Jak rikavali nasi predkove: Lina huba, hole nestesti.

EDIT: Oprava.

Upraveno uživatelem little_w

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...