Quasar007 Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Odesláno 27. května 2009 (upraveno) Pavča: 22mm MODENA light pattern watch band black 1 ks Quasar007: 1x All metal spring bar tool for changing watch band/buckles 1x 20mm MODENA F1 style Rubber watch band (orange) 1x 20mm MODENA light pattern watch band (orange) Upraveno 27. května 2009 uživatelem Quasar007
little_w Odesláno 27. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2009 (upraveno) Netřeba to opakovat. Dosavadní stav je zde (podle pořadí, v jakém jste to psali). Zkontrolujte si to a napište mi SZ, kdybych tam měl chybu. Necháme to tady tak do konce týdne, ať se ještě někdo může přidat, a pak to objednám, ne? Na platbě se domluvíme, pro většinu by byl asi nejlevnější převod z banky do banky, ne? Ale to ještě má čas. EDIT: Abyste se zbytečně neplašili, mám účet i u KB v ČR, posílat to do ciziny je samozřejmě nesmysl a banky si na poplatcích smlsnou. Takže KB nebo PayPal. Upraveno 27. května 2009 uživatelem little_w
Vit Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Netřeba to opakovat. Dosavadní stav je zde (podle pořadí, v jakém jste to psali). Zkontrolujte si to a napište mi SZ, kdybych tam měl chybu. Necháme to tady tak do konce týdne, ať se ještě někdo může přidat, a pak to objednám, ne? Na platbě se domluvíme, pro většinu by byl asi nejlevnější převod z banky do banky, ne? Ale to ještě má čas. EDIT: Abyste se zbytečně neplašili, mám účet i u KB v ČR, posílat to do ciziny je samozřejmě nesmysl a banky si na poplatcích smlsnou. Takže KB nebo PayPal. Super, děkuju, je vidět, že to má na starosti zodpovědný člověk.
lolohh Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 (upraveno) Kdyby to bylo možné, tak bych si vzal ještě jeden kus tohoto, v šíři 20mm. Díky. Upraveno 28. května 2009 uživatelem lolohh
little_w Odesláno 28. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Kdyby to bylo možné, tak bych si vzal ještě jeden kus tohoto, v šíři 20mm. Díky. Pridano - viz vyrez z excelu o dva prispevky vyse. Jeste par dni sance a objednavam.
pavča Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Netřeba to opakovat. Dosavadní stav je zde (podle pořadí, v jakém jste to psali). Zkontrolujte si to a napište mi SZ, kdybych tam měl chybu. Necháme to tady tak do konce týdne, ať se ještě někdo může přidat, a pak to objednám, ne? Na platbě se domluvíme, pro většinu by byl asi nejlevnější převod z banky do banky, ne? Ale to ještě má čas. EDIT: Abyste se zbytečně neplašili, mám účet i u KB v ČR, posílat to do ciziny je samozřejmě nesmysl a banky si na poplatcích smlsnou. Takže KB nebo PayPal. U mě je chybička, má tam být MODENA light pattern watch band, black, 22mm. Poslána SZ. Díky, pavča.
kejklik Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Pokud je ještě otevřená objednávka, prosím doplnit moje přání: MODENA new style tire tread rubber band 22 mm orange 1 ks a royal blue 1 ks MODENA F1 style Rubber watch band 24 mm royal blue 1 ks
Baker Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Jako neprazskej nemam moznost si to vyzvednout osobne, najde se dobrak, ktery by to vyzvedl a poslal mi to postou?
Vit Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Jako neprazskej nemam moznost si to vyzvednout osobne, najde se dobrak, ktery by to vyzvedl a poslal mi to postou? Taky se do Prahy nedostanu a doufám, že mi to někdo pošle. Aspoň jsem to tak pochopil. Kdo to vůbec na tom letišti vyzvedne? Bude to ten člověk ochoten rozeslat?
Ruda Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 také bych se připojil k objednávce: 20MM MODENA Ridgo ridged band black http://www.modenawatch.com/product.sc?cate...mp;productId=26 vystěžejkovač http://www.modenawatch.com/product.sc?cate...mp;productId=56
lolohh Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 vystěžejkovač http://www.modenawatch.com/product.sc?cate...mp;productId=56 Ten chci prosím taky.
Baker Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Taky se do Prahy nedostanu a doufám, že mi to někdo pošle. Ja jsem pochopil, ze osobni odber je podminkou.
little_w Odesláno 28. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Vsechna prani aktualizuji, ten screenprint by mel odpovidat vyjadrenym pranim. Jak jsem rikal, ja jsem schopny to dostat do Prahy. Vyzvednuti s nekym domluvim, verim, ze nekdo ochotny se najde. Nosna myslenka byla ta, ze zaridim hromadnou objednavku a dostrkam to do Praglu, kde si to vetsina vyzvedne na srazu nebo na prilezitostne ceste do Prahy, u piva s prazskou spojkou... Rozeslat to tem par lidem, co se do Prahy na sraz ani jindy v dohledne dobe nedostanou, to by snad nemel byt az tak neprekonatelny problem.
Vit Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Vsechna prani aktualizuji, ten screenprint by mel odpovidat vyjadrenym pranim. Jak jsem rikal, ja jsem schopny to dostat do Prahy. Vyzvednuti s nekym domluvim, verim, ze nekdo ochotny se najde. Nosna myslenka byla ta, ze zaridim hromadnou objednavku a dostrkam to do Praglu, kde si to vetsina vyzvedne na srazu nebo na prilezitostne ceste do Prahy, u piva s prazskou spojkou... Rozeslat to tem par lidem, co se do Prahy na sraz ani jindy v dohledne dobe nedostanou, to by snad nemel byt az tak neprekonatelny problem. Tak co pražáci, uděláte to pro nás moravské chasníky někdo? (nenechte nás prosím bez gumy)
Baker Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Baker 20mm MODENA Modern Lego style rubber watch band w/ deployment - White
henker Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Na kdy plánuješ uzávěrku objednávek? Ještě jsem v jednání Vsechna prani aktualizuji, ten screenprint by mel odpovidat vyjadrenym pranim. Jak jsem rikal, ja jsem schopny to dostat do Prahy. Vyzvednuti s nekym domluvim, verim, ze nekdo ochotny se najde. Nosna myslenka byla ta, ze zaridim hromadnou objednavku a dostrkam to do Praglu, kde si to vetsina vyzvedne na srazu nebo na prilezitostne ceste do Prahy, u piva s prazskou spojkou... Rozeslat to tem par lidem, co se do Prahy na sraz ani jindy v dohledne dobe nedostanou, to by snad nemel byt az tak neprekonatelny problem.
little_w Odesláno 28. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2009 (upraveno) rad to rozposlu - 27.6. mam volno, ale tezko slibovat, ze se dostanu na letiste, me se program dost meni... nekde v Praze by to ale asi slo... No jo, ale ja se z letiste ani nehnu. Priletim cca v 10.00 a po 12. letim dal, takze je to naprosto nerealne. Na kdy plánuješ uzávěrku objednávek? Ještě jsem v jednání Dam tomu do zitra. Objednavky se mnozi jako mysi. Radsi jsem napsal do Modeny, protoze nikde nepisou, do kdy ta akce plati, tak aby o tom vedeli a my abychom mel jistotu, ze ceny plati. Jak rikavali nasi predkove: Lina huba, hole nestesti. EDIT: Oprava. Upraveno 28. května 2009 uživatelem little_w
Quasar007 Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Taktéž nejsem z Prahy a tak až bude příležitost, tak se s dotyčným co bude "Pražskou spojkou" rád sejdu (tedy pokud nebude možnost zaslání.
Filipes Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 já bych si vzal taky jeden ten vystěžejkovač, díky!
Návštěvník YPO? Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Baker 20mm MODENA Modern Lego style rubber watch band w/ deployment - White pán je požitkář - dobrá cena
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se