Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
Odesláno
Ty precisty dle mého " kopírují" něčí design, proto bych volil Seiko, jde svou cestou...

Jo to máš pravdu :) Když ty Seika už jsem zkoušel a moc mi nesedí

Návštěvník Tada
Odesláno
A co Archimede Sport Taucher, jsou moc hezké taky... automat, velikost ideální, lehce nad limit, 300m k tomu, safír :)

Ty se mi líbí, jsou trošku dražší než bych si představoval, ale uvidím, líbí se mi moc!

Odesláno

gas: Velikosti se nebojím, nosím teď Fortisky, ty jsou taky velké, ale bojím se výšky, Omegy PO mají skoro 15mm a při 42mm to vypadalo na mé ruce tak nějak divně... Stejně tak se toho bojím u těch Marinemasterů a dokud bych si je nemohl někde vyzkoušet, kupovat je nebudu...

Návštěvník YPO?
Odesláno (upraveno)
gas: Velikosti se nebojím, nosím teď Fortisky, ty jsou taky velké, ale bojím se výšky, Omegy PO mají skoro 15mm a při 42mm to vypadalo na mé ruce tak nějak divně... Stejně tak se toho bojím u těch Marinemasterů a dokud bych si je nemohl někde vyzkoušet, kupovat je nebudu...

docela si mě teď rozesmál - PO považuji za nejnižší mechanické hodinky co jsem kdy měl a připisuji jim to k dobru x vysoké hodinky jsou nepraktické a na prd ke každému oblečení ...

Upraveno uživatelem YPO?
Odesláno (upraveno)

YPO: Zkoušel jsem je asi před dvěma měsici od jednoho člena a jsou krásné, ale opravdu bych řekl, že jsou vysoké, Seamastery mají 11mm Fortisky B-42 12,5 a ono je to skutečně znát těch 15mm... Ty máš variantu 45mm a tam to tak nepřijde, si myslím...

Chci říct, že jsou více vyvážené u velikosti 45mm, kde jsou prostě perfektní, ale to už zase je na mou ruku prostě moc...

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Návštěvník YPO?
Odesláno
YPO: Zkoušel jsem je asi před dvěma měsici od jednoho člena a jsou krásné, ale opravdu bych řekl, že jsou vysoké, Seamastery mají 11mm Fortisky B-42 12,5 a ono je to skutečně znát těch 15mm... Ty máš variantu 45mm a tam to tak nepřijde, si myslím...

nevím jaká je výška u 45mm, ale je naprosto dokonalá i do košile - panerai třeba do košile zapnu, ale už nevyndám x takže mi ty hodinky jsou vlastně na hovn* --- "placaté (nízkopodlažní) hodinky jsou cool", bohužel se dělají jenom převážně ve společenských verzích které nemusím - souvisí to s tech. parametry, které se nedají ošálit - takže Omega :)

Návštěvník Tada
Odesláno

Začínají se mi vážně líbit Archimede Sport Taucher:

archimedesportacher.JPG

Akorát se cenou už jsou trošku moc nahoře než bych si představoval u hodinek pro drsné zacházení...

Návštěvník Tada
Odesláno
Za hodinky pro drsné zacházení nemusíš utratit deset litrů. Autmatů je škoda. Kup si digi.

Měl jsem to "drsné" dát do uvozovek hned prve, při mých sportovních aktivitách většinou nehrozí nic co by automaty nevydržely.

Digitálky bych mít nemohl...

Odesláno (upraveno)

Otázkou je, co máš na mysli pod pojmem "drsné", neb každý si pod tím může představit dost odlišné aktivity.

Pokud by to bylo za účelem lovení adrenalinu, tak bych neváhal a šel do Quartz nebo rovnou digi, přeci jen by byla škoda jakýchkoliv mechanik či automatů.

Dle původních specifikací by:

- s velikostí neměl být problém

- tloušťka je také většinou menší u Quartz/digi

- tvar pouzdra by neměl být problém u většiny výrobců

- vodotěsnost myslím také bez problémů

- safír - bude asi horší nabídka

- centrální vteřinovka by u Quartz neměl být také problém

EDIT: tak mne Tada předběhl s odpovědí...

Upraveno uživatelem Quasar007
Návštěvník Tada
Odesláno

U mě spíš hodinky při sportu trpí tím, že někde v rámci příprav na sportovní aktivitu s nimi lehce štrejchnu, ale pokud bude pouzdro z kvalitní oceli a sklo safír, tak by to mělo být Ok...

Odesláno

Na tohle bych si vybral Seiko SKX007. Automaty to jsou, velikost sedi, sice nemaji safir, ale tady to, myslim, na zavadu nebude. Hodinky jsou to odolne a prijdou mi velmi smrncovni (v ramci sportovni kategorie). Sroubovaci korunka jisti vodotesnost (200m) a v ramci planovaneho rozpoctu si koupis u kubsona hned dvoje.

Návštěvník Tada
Odesláno

Peta-Biker: Ty Archimede se mi líbí čím dál více :) Jsou skutečně zajímavé, uvidím kolik na to budu ochoten uvolnit peněz, přecejenom jsou o 1/3 dražší než zbytek

skalis: Seika mě nějak nelákají...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...