Kalifx Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Tak ve ctvrtek se nikam nejede - pan ma pry obchodni schuzku mimo mesto, vyhovuje mu az pristi tyden . Toto jsou drobnosti ktere me stale vice nahlodavaji abych neudelal chybu a radeji si nepockal na koupi v CZ v poradi 2. favorita - Tudor Grantour Date Pokud se pan Wortmann za cca třičtvrtě roku nějak nezměnil, tak ho celkem v klidu můžu doporučit. Posílal jsem mu peníze bankovním převodem, komunikace s ním byla v pohodě. Sice byl takovej vláčnej, když jsem po něm chtěl poslat hodinky tak aby přišly do pátku (stejně jsem je dostal v pondělí). Nicméně zboží (Breitlingy pro kamaráda) bylo naprosto v pořádku, zcela evidentně nový. Taková je moje zkušenost s tímhle prodejcem...
fantozzi Odesláno 3. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2009 to fantozzi vůbec bych se nebál. Malaket to napsal přesně, je to kamenná prodejna viz. http://www.wortmann-uhren.com/de/index.shtml No prave ze kamennou prodejnu nema, aspon jak pise na svem webu tak v roce 2003 zvolil nekonvencni zpusob prodeje (telefonem, internetem a osobnim pristupem). Pripadna navsteva je z jeho strany mozna az v patek 12/6 - tak mam jeste cas se rozmyslet a sehnat nekde levne Euro Muj finalni vyber je tento - co byste zvolili vy? (ja osobne se nejvice priklanim k tomu Tudoru, u PO bych sel financne az na doraz).
Kalifx Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 No prave ze kamennou prodejnu nema, aspon jak pise na svem webu tak v roce 2003 zvolil nekonvencni zpusob prodeje (telefonem, internetem a osobnim pristupem). Pripadna navsteva je z jeho strany mozna az v patek 12/6 - tak mam jeste cas se rozmyslet a sehnat nekde levne Euro Muj finalni vyber je tento - co byste zvolili vy? (ja osobne se nejvice priklanim k tomu Tudoru, u PO bych sel financne az na doraz). Prostřední Omegy. Velký hodinky, navíc obrandovaný tak, že nebude potřeba jejich rodokmen nikomu osvětlovat a ještě ke všemu jsou moc hezký... Tudor je v pořádku, ale podle mě jsou Omegy jednoznačně lepší volba.
Baker Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Taky Omegy, ale modry moc nemusim, takze PO nebo se podivej sem.
Hajek Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Tudor, jen je škoda, že je na kůži, kovový tah má delší výdrž. Na druhou stranu - vnitřní trubičky v pásku Omeg jsou velmi choulostivé k prodření a za cca 5 let, kdy se dovnitř dostane prach a pot jsou úplně vydřené. To například Breitling má konstrukci ocelových pásků úplně někde jinde a Omegu klidně strčí do kapsy.
fantozzi Odesláno 3. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Tudor, jen je škoda, že je na kůži, kovový tah má delší výdrž. Toto je prave jediny argument ktery na misce vah prevazuje na stranu Omegy.
sword2 Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 aj ked mam Omega, tak Tudor...mozno prave preto, nieže by kvalita Omegy bola zla ale Tudor je taký "neprefláknutý"
grakij Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 pokud ti nevadi ze budes muset neznalym vysvetlovat co je to zac tak za me Tudor ( skoda toho tahu ale treba to nebude tak zle )
stando Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 ...za mna PO....ako uz bolo povedane,nebudes musiet nikomu vysvetlovat co mas na ruke+super spracovanie+CoAxial....NO NEKUP TO!
Frantik Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Urcite Omega. Argument "proflaknutosti" se tady pouziva dost casto, ale jen tezko a jen nekdy obstoji. Osobne bych mel radeji na ruce spickove Omegy, nez neproflaknute Tudorky s obycejnou Etou na nevkusnym kozenym remenu. Ty Tudory tady navic nikdo nazivo nevidel, ani se tady v CR jeste neprodavaj. Na Omegy lze najit desitky pozitivnich referenci, vyzkouset si je, osahat, pokecat o nich, apod.
Micey Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Omega PO. Tudor je sice hezkej, ale nemůžu si pomoct, než mít levný skoro-Rolexy s obyčejnou Etou (teda nevim v jaký kvalitě ji berou a jak moc si ji upravujou, pravda) mi přijde mnohem lepší mít Omegy, a tyhle jsou fakt pěkný. Na těch modrejch Seamasterech se mi pořád nějak nezamlouvá ten tah a korunka.
fantozzi Odesláno 4. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2009 O.K. - tak jste me presvedcili, budou to PO Potvrdil jsem zavaznou rezervaci a na miste se pry muzu rozhodnout jestli 42 nebo 45 mm (mam zapesti 17,5 cm). Kdyby se chtel nekdo do Augsburgu ZDARMA pridat, plati jiz drive uvedeny scenar. Termin: patek 12/6/2009 Trasa: Zlin-Brno-Praha-Plzen-Augsburg a zpet
Hajek Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Tak to gratuluji k výběru . Stejně - taková cesta, vyplatí se to vůbec ? 1400 Km ? Sice výlet to může být krásný, což o to, ale stejně.
fantozzi Odesláno 8. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2009 to byl jen fór... tak si teda zabookuj ty 45,5mm, vypadají v té ploše úžasně Tak jsi mel naprostou pravdu. Dnes jsem byl pracovne v Brne a tak jsem se zastavil u Hanaka a mel moznost si vyzkouset obe velikosti. I na mem zapesti 17,5 cm nevypadali 45mm vubec velike, takze jdu do nich :-)
matino Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Nasiel som na tejto stranke hodinky ORIS TT3 day date, ktore tu maju za bezkonkurencnu cenu...cenovka u Koscomu je 947 EUR, co je pre mna momentalne privela, chcem sa opytat ake je riziko nakupu cez tuto stranku? Povodne som bol rozhodnuty pre quartzy, pretoze som v cene do 500 eur nenasiel automaty, ktore by sa mi pacili, ale ked som zbadal tieto za tu cenu, neda mi to neopytat sa...
Vit Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Nasiel som na tejto stranke hodinky ORIS TT3 day date, ktore tu maju za bezkonkurencnu cenu...cenovka u Koscomu je 947 EUR, co je pre mna momentalne privela, chcem sa opytat ake je riziko nakupu cez tuto stranku? Povodne som bol rozhodnuty pre quartzy, pretoze som v cene do 500 eur nenasiel automaty, ktore by sa mi pacili, ale ked som zbadal tieto za tu cenu, neda mi to neopytat sa... Tuto volbu bych si vzhledem k atypickému uchycení řemenu rozmyslel.
matino Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 (upraveno) Tuto volbu bych si vzhledem k atypickému uchycení řemenu rozmyslel. dik za postreh...tak som po dalsom hladani nasiel aj s kovovym na amazone. Aj ked v popisku maju rubber ako band material, podla cisla na oficialnej stranke Orisu ide o kovovy. Takze otazka teraz je, ako je to s nakupom cez amazon? EDIT: Tak som zistil, ze na amazone maju vymenene obrazky k gumenemu a kovovemu remenu. pre model s kovovym plati tento odkaz. Upraveno 12. června 2009 uživatelem matino
fantozzi Odesláno 28. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2009 Tak PO jsou doma! Vcera jsme s Kalifx-em absolvovali vylet do Nemecka do www.uhrenbroker.com. Az se jich nabazim a budu mit chvilku, hodim nejake foto do chlubirny.
Baker Odesláno 28. června 2009 Nahlásit Odesláno 28. června 2009 Tak PO jsou doma! Vcera jsme s Kalifx-em absolvovali vylet do Nemecka do www.uhrenbroker.com. Az se jich nabazim a budu mit chvilku, hodim nejake foto do chlubirny. Takze to klaplo, gratuluju, jsou to moc pekne hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se