jony800 Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Prosím o radu. Rozhodl jsem se koupit si hodinky tak koukám po netu a narazím na chronomag. No krása nebeská ale ty ceny jako chudý student si bohužel většinu kousků nemůžu dovolit. Můj limit je 130 USD i s dopravou. Jde mi hlavně o zajímavý desing. Mám jednoho kandidáta ADEE KAYE. Jáký je váš názor na tuto značku? A má cenu kupovat automaty v této cenové kategorii? Všem moc děkuji za rady. Jony
Návštěvník Snow Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Prosím o radu. Rozhodl jsem se koupit si hodinky tak koukám po netu a narazím na chronomag. No krása nebeská ale ty ceny jako chudý student si bohužel většinu kousků nemůžu dovolit. Můj limit je 130 USD i s dopravou. Jde mi hlavně o zajímavý desing. Mám jednoho kandidáta ADEE KAYE. Jáký je váš názor na tuto značku? A má cenu kupovat automaty v této cenové kategorii? Všem moc děkuji za rady. Jony Takovou zprzněninu jsem snad ještě neviděl, nekupuj je.
Pavel K. Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Já bych si tohle taky nekoupil. Automaty v týhle cenový kategorii seženeš, ale většinou jen "čínu". Daly by se asi sehnat i seika , a ty bych volil určitě spíš než nějaký noname.
Dantechno Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 V dane cenove relaci doporucim tyhle: Ale asi nechces potapky ..... http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=19487&hl=
mengelis Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 nekupuj je, prosím. ty hodinky patří do kategorie "insult to humanity". za ty peníze rozhodně kupuj nějaká seika.
bandicoot Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Jakože je ADK mezi diářema špička, tak ejdýkej je největší humus co jsem viděl mezi hodinkama. Nehledej složitej design, ten se okouká a přeplácanost většinou jen supluje nedostatek invence. Umění je v designu strohém, chytlavém a nesmrtelném.
Kalifx Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 (upraveno) Vzhledem k tomu, že po designu alá Navitimer toužím už opravdu hodně dlouho, tak jsem se na svým putování po značkách "stejného" designu dostal i k ADEE KAYE nebo třeba C.T.I. Už tenkrát jsem poznal, že než tohle tak to raději nic.... edit: jen pro vysvětlení - před pár lety vyráběly tyto dvě firmy (a možná spousta dalších) tzv. "Navitimer like" hodinky. Pak jim to asi někdo zatrhnul... A model, který jsi postnul je taky příšernej, takže ani k němu nemám co jinýho říct. Upraveno 4. června 2009 uživatelem Kalifx
pavča Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Nejen že to, podle mě, není hezké, ba přímo naopak, ale je to hlavně nepraktické, o tu obludnost na tlačítkách budeš stále něčím chytat. Ne ne ne, nebrat!
jnm Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Za mě určitě ne. Chápu nízkej studentskej strop, ale myslím, že i v týhle hladině najdeš něco lepšího (Seika byly už zmíněny).
LITE Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 fakt divny, v tyhle cene mi lakaj PANRIS, nedavno se tu o nich psalo. Neco jako tyhle: http://cgi.ebay.com/New-43mm-PARNIS-automa...1QQcmdZViewItem
ppprochy23 Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 V žádném případě nekupovat! V podobné cenové relaci si kup Seiko.
jony800 Odesláno 4. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2009 (upraveno) Dobře takže nebrat inu někdo rád holky jiný zase ... Seika ani Citizeny se mi nijak extra nelíbí ale ty PANRIS nevypadají vůbec špatně a ještě jsem koukal po Trias ale o těch se tady nepíše nic moc dobrého. Nebo mám koupi Quartz. Já vím vymejšlím si ale díky všem tolik reakcí jsem ani nečekal. Jony Upraveno 4. června 2009 uživatelem jony800
Chorche Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Nikdy jsem si nemyslel, že se mi při pohledu na nějaké hodinky udělá zle...teď už vím, že se to stát může, to je fakt obludnost. Ale k věci, podívej se na Seiko, Alba, Citizen, Invicta...možná to bude o pár dolarů víc, ale nic, co by tě zruinovalo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se