Přejít na obsah

Rotary Chronospeed

spiderer

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ja by som to s tym napodobnovanim Breitlingov zas tak zle nevidel. To by si clovek nemohol kupit pomaly ziadne divery okrem Rolexu. Kazdopadne ja osobne zvazujem skor kupu tohoto modelu Rotary Aquaspeed Black Inonic Finish Bracelet Watch - Rotary

Ja by som to s tym napodobnovanim Breitlingov zas tak zle nevidel. To by si clovek nemohol kupit pomaly ziadne divery okrem Rolexu. Kazdopadne ja osobne zvazujem skor kupu tohoto modelu Rotary Aquaspeed Black Inonic Finish Bracelet Watch - Rotary

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Dobrý den, ahoj.

Stal jsem se vlastníkem těchto hodinek a mám malý problém se kterým bych potřeboval poradit. Nevím jestli je chyba na mé straně a nebo v hodinkách. Subdial na 3 hodině který měří 24 hod. na stopkách nemohu dostat do výchozí polohy (tzn. nula).Pokud pustím stopky a "hned" je vypnu, zmačknu tlač. reset tak se velká sekundová ručička + malá minutová na 9 hod. vrátí na nulu ale ta potvora na pozici 3 hod. ne :suicide_anim:

Děkuji za případné rady a omlovám se pokud to sem nepatří.

Mějte se.

Odkaz ke komentáři

Dobrý den, ahoj.

Stal jsem se vlastníkem těchto hodinek a mám malý problém se kterým bych potřeboval poradit. Nevím jestli je chyba na mé straně a nebo v hodinkách. Subdial na 3 hodině který měří 24 hod. na stopkách nemohu dostat do výchozí polohy (tzn. nula).Pokud pustím stopky a "hned" je vypnu, zmačknu tlač. reset tak se velká sekundová ručička + malá minutová na 9 hod. vrátí na nulu ale ta potvora na pozici 3 hod. ne :suicide_anim:

Děkuji za případné rady a omlovám se pokud to sem nepatří.

Mějte se.

Zkus povytáhnout korunku a promačkat tlačítka, tím by jsi je měl srovnat .

Odkaz ke komentáři

Pateyl: podobnej modul mám doma, takže vím, že subdial na trojce je ukazatel 24hod - tzn. ukazuje, jestli jsou 2 ráno nebo odpoledne.

Není to hodinový sčítač. Takže na "nule" (24) bude jen o půlnoci a pokud ho máš okolo nuly teď v poledne, tak máš o 12hod posunutý ručičky.

Odkaz ke komentáři

Pateyl: podobnej modul mám doma, takže vím, že subdial na trojce je ukazatel 24hod - tzn. ukazuje, jestli jsou 2 ráno nebo odpoledne.

Není to hodinový sčítač. Takže na "nule" (24) bude jen o půlnoci a pokud ho máš okolo nuly teď v poledne, tak máš o 12hod posunutý ručičky.

Díky moc :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: To mě fakt nenapadlo, ted je mám před třináctkou, takže to sedí. Mám totiž ještě hodinky MEORIS a tam ty stopky měří sekundy, minuty i hodiny a proto mě to zmátlo.

Jěště jednou děkuji, už jsem myslel že jsem dal 12 stovek za "nefunkční" hodinky.

Mějte se.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Zdravím,

stal jsem se majitelem těchto hodinek a se zájmem prolistoval toto vlákno. Dovoluji si doplnit info.

V hodinkach je nejaky quartzovy strojek, nezkoumal jsem jeho puvod a asi ani nebudu, protoze proc?.. Funguje spolehlive a to je hlavni..

- Miyota OS20 Quartz Chronograph movement

Posted Image

Zatim se mi nejak nepodarilo vyzkoumat material sklicka, takze ho necham zahalen rouskou tajemtsvi Posted Image

- Mineral crystal

Ještě jednou díky za recenzi Posted Image

Upraveno uživatelem VaJzi
Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Otvírám dávno mrtvé vlákno, protože jsem o něj zakopl právě teď. Brácha je hodinkový analfabet a nemá k nim žádný vztah a klidně je někde nechá a podobně. Nicméně jsem mu k narozeninám koupil Rotary kopii Submarinerů - odlišné jen popisy a dýnko - v quartzu a je to hodně parády za málo peněz. Šlapou mu čtvrtý rok a pouze jednou se měnila baterka, vodotěsnost mají 100m a na normální koupání/sprcha a podobně jsou v pohodě, přesnost dobrá a sklo je skutečně asi safír, neb se nikdy nepoškrábalo. Je to sice tovární plagiát jiné značky či vykrádání cizího designu, ale to je problém někoho jiného - já je koupil v oficiálním prodeji a brácha s nimi honí parádu, je s nima spokojen a na žádné rolexy si nehraje - prostě hezké levné a spolehlivé hodinky. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Otvírám dávno mrtvé vlákno, protože jsem o něj zakopl právě teď. Brácha je hodinkový analfabet a nemá k nim žádný vztah a klidně je někde nechá a podobně. Nicméně jsem mu k narozeninám koupil Rotary kopii Submarinerů - odlišné jen popisy a dýnko - v quartzu a je to hodně parády za málo peněz. Šlapou mu čtvrtý rok a pouze jednou se měnila baterka, vodotěsnost mají 100m a na normální koupání/sprcha a podobně jsou v pohodě, přesnost dobrá a sklo je skutečně asi safír, neb se nikdy nepoškrábalo. Je to sice tovární plagiát jiné značky či vykrádání cizího designu, ale to je problém někoho jiného - já je koupil v oficiálním prodeji a brácha s nimi honí parádu, je s nima spokojen a na žádné rolexy si nehraje - prostě hezké levné a spolehlivé hodinky. :smile_anim:

Kdybys chtěl koupit hodinky,které nikoho nekopírují,měl bys docela malý výběr,takže to,že mají design jiných hodinek,je dnes běžné i u mnohem renomovanějších firem.A jak říkáš,za málo peněz hodně muziky a víš,že nemáš nějaký čínský šrot,ale docela solidní hodinky a některé vypadají k světu,takže proč ne.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Já jsem si je shodou okolností taky pořídil, za ty peníze není co řešit, na tahu jsou pravda o něco drazší, nicméně za mě spokojenost. Pořídil jsem je, než si koupím něco na dalších 10 let. Ale zajímalo by mě, když je to taková ostuda to nosit :smile_anim: co je třeba Sinn 903, předražená kopie lepší kvality?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...