Gilius Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 obrovskou fotku jsem smazal...optimální velikost je 800x600.....takovéhle obrovské plachty pouze ve fotogalerii.
klaucz Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 Snow napsal: Názorný příklad, že se dá pořídit hodně muziky za málo peněz. Důstojná náhrada za ruské nebo japonské hodinky, které se nabízí pořád dokola novým členům, kteří se obrací s dotazem na koupi nových hodinek. No jo, už slyším, Seika super, vždyť jsou v automatu apod. že ? Mě spíš přijde, že každádruhá rada končí u Steinhartů, což je něco podobného jako tato značka. Seika bych neurážel. Přece jenom hodinky navrhují, vyvýjejí a vyrábějí. To se o většině jiných firem říci nedá.
Matthew Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Před pár dny jsem se stal hrdým majitelem těchto hodinek Možná si mě bude pár lidí pamatovat s dlouhých diskusí o výběru hodinek (Nautica nebo Victorinox? Tissot PRC200 k saku? atd...). Nakonec jsem své dilema vyřešil koupí těchto hodinek od Rotary, přečetl jsem si diskuse na chornomagu a pak jsem vyrazil na eBay a hodinky na aukci od prodejce z UK za cenu 1 371,13 CZK z výpisu v internetovém bankovnictví. Hodinky jsou vážně parádní a mohu je doporučit Jedna věc mi pořád ale vrtá hlavou, myslím že se to tu v diskusi už řešilo ale stejně se zeptám... Jde mi o subdial na 6. a 9. hodině. Předpokládal jsem že se samy seřídí podle hlavních ručiček na aktuální čas (sekundy a minuty) ale nestalo se tak... Jdou si stále stejně svým vlastním časem Jak tedy seřídit hodinky i subdialy?
Matthew Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 K hodinkám mám sice manuál ale pouze v angličtině a z toho jsem to nepochopil...
spiderer Odesláno 29. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Na subdialech budes mit scitace stopek, nic jinyho v tom nehledej
Matthew Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 spiderer napsal: Na subdialech budes mit scitace stopek, nic jinyho v tom nehledej to nechápu... vždyť to pořád běží nedá se to zastavit
spiderer Odesláno 29. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Matthew napsal: to nechápu... vždyť to pořád běží nedá se to zastavit Porad bezi centralni rucky - hodinova a minutova a na subdialu na 6 nebo na kterem jsou vteriny tak ta, stoji centralni vterinova a subdialovy minuty + hodiny pokud nemas pusteny stopky, k tomu slouzi tlacitka, nahore start/stop, dole reset
Matthew Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 spiderer napsal: Porad bezi centralni rucky - hodinova a minutova a na subdialu na 6 nebo na kterem jsou vteriny tak ta, stoji centralni vterinova a subdialovy minuty + hodiny pokud nemas pusteny stopky, k tomu slouzi tlacitka, nahore start/stop, dole reset jo, to sem nepochopil:D:D pořád mi beží ty malý ručičky na subdialech a tlačítka start/stop a reset ovládaj ty hlavní - velký ručičky a subdialy beží nezávisle na nich.
Kalifx Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Matthew napsal: ...tlačítka start/stop a reset ovládaj ty hlavní - velký ručičky a subdialy beží nezávisle na nich... Tak pak těm hodinkám už není pomoci. Švýcarský hodinář do nich v průběhu iniciačního procesu asi bouchnul z druhý strany než je obvyklé a hodinky už teď nikdy nikdo nezastaví. Pro jistotu bych se kouknul jestli náhodou tlačítka start/stop a reset neovládají i jiné spotřebiče v domácnosti...
bandicoot Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 (upraveno) Matthew: zkus to pls rozepsat víc blbuvzdorně - buď nechápu text nebo nechápu závadu - jak můžou čudly chronografu hejbat velkejma ručkama? Upraveno 29. října 2009 uživatelem bandicoot
Kalifx Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 bandicoot napsal: Matthew: zkus to pls rozepsat víc blbuvzdorně - buď nechápu text nebo nechápu závadu - jak můžou čudly chronografu hejbat velkejma ručkama? Já to právě taky vůbec nepochopil...
Filipes Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 tipuju že je řeč o vteřinovce - chronotlačítka ovládaj centrální vteřinovku kdežto vteřinovka na subdialu běží furt
bandicoot Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Stopkovej sčítací subdial je jen jeden na devítce, na šestce je normální sekundovka a na trojce je 24hod, takže že něco běží furt je správně, ale jak rychle teda běží ručka na devítce? A pokud by to po resetu nesedlěo na nule, tak u kvarcek se to dá doštelovat tlačítkama při povytažený korunce.
spiderer Odesláno 29. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Koukam ze v 24h case na 3 jsem se seknul, nedival jsem se poradne, ale jinak uz taky moc nechapu o cem je rec
Matthew Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Filipes napsal: tipuju že je řeč o vteřinovce - chronotlačítka ovládaj centrální vteřinovku kdežto vteřinovka na subdialu běží furt jj přesně tak to je, chrono tlačítka ovládají velkou vteřinovku a subdilay beží nezávisle naní, pořád a nikdy se nezastaví...
bandicoot Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 to je divný - šup s tim k hodináři, zřejmě jen bude někde něco přituhlýho
Matthew Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 vzal sem k ruce návod a už sem to pochopil, k hlavnímu času nepatří velká sekundová ručička ale malá sekundovka na subidalu u 6. hodiny stopky tvoří subdial na 9. hodině a velká sekundová ručička
spiderer Odesláno 1. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 To jsme ti ale psali uz drive
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se