Kalifx Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Odesláno 11. července 2009 Nobody's Fool: Bruce Willis má na ruce zcela zjevně Navitimery - ještě přesněji Navitimer Heritage. Tento skvělý film doporučuju - neuvěřitelně příjemná a pozitivní záležitost. Paul Newman (a nejen on) předvádí skvělý výkon.
Darkwater Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Odesláno 11. července 2009 (upraveno) Neviem, ci tu uz boli foto zo serialu MacGyver - ak nie, tak tu to je :-) Prve 3 serie mal Timex Military field watch V dvoch castiach mal tieto Casio digitalky: Od 4 serie sa objavovalo Seiko S232204J Pete mal v jednej casti tieto, neviem co to je: Nejake kalkulackove digitalky: A este ine... Foto z http://www.macgyveronline.com Upraveno 11. července 2009 uživatelem Darkwater
Gilius Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Ty první digitálky jsou Casio Marlin(předchůdce G-shocků),ty druhé budou nějaký model Casio s kalkulačkou a databankou. Ty Ana/Digi bude docela těžké identifikovat.V té době tyto hodinky(dizajn) dělalo spousta firem,sám jich mám doma hafo. Mimochodem,Marliny jsou hodně sbírané hodinky.......bližší info třeba TADY.
Filini Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 v novych dieloch Fifth gear ma Tiff Needell nove hodinky, neviete nahodou ake? (uz nemal B-cka)
Hasňa Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 Tez jsem si jich vsiml a tez jsem je nemohl identifikovat.
tarmi Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 (upraveno) Film "Strážci" - Watchmen Billy Crudup coby filmový Jon (ten svítící modrý :-)) hodinky ve filmu hrají hlavní roli, neboť se pro ně Jon musel vráťyt do místnosti, kde byl uzavřen a ozářen a získal své schopnosti (stal se z něj ten svítící modrý :-)) Mělo by jít o hodinky z roku před 1959 a nečekám nějaké šmejdy, jeho otec byl hodinář. Copak to tedy je? Vypadají celkem známě. edit: odebrána zbytečná příloha + "t i t" Upraveno 17. července 2009 uživatelem tarmi
farářskej Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 tarmi napsal: Copak to tedy je? Vypadají celkem známě. Tenhle militární střih dělala spousta výrobců - Omega, Hamilton, Smiths (hodinky, který to s Hillarym dotáhly až na Mt. Everest)...
Návštěvník Tada Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Ten nápis dole vypadá jako SWISS MADE, takže bych to tipoval na švýcary
Kalifx Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Nevím jestli už to tady nebylo, ale našel jsem hezkej seznam ve kterým filmu jaký hodinky "hrály"...
Kalifx Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 (upraveno) Pár screenshotů ze seriálu Ze Země na Měsíc. U prvních třech snímků je to celkem jasný, ale co je na čtvrtým nevím. Možná by to mohl být Rolex... U těch Walthamů je zajímavý, že je to Quartz (je to rok 1968) Upraveno 22. srpna 2009 uživatelem Kalifx
Gorg Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Odesláno 2. září 2009 Poradí někdo, co má Jirka Schmitzer ve filmu "Marečku, podejte mi pero!" (1976) za hodinky?
Pavel K. Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Gorg napsal: Poradí někdo, co má Jirka Schmitzer ve filmu "Marečku, podejte mi pero!" (1976) za hodinky? Jo taky mě zaujaly, ale nepoznám co to je.
gougy Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Nějak jsem ho ve vlákně nenašel - zátiší z Bourne Identity, prostě exagentské časoměřiče:) (mám je rád.., zůstávají u mně déle než Bondovky)
Frantik Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Pavel K. napsal: Jo taky mě zaujaly, ale nepoznám co to je. Vypadaj jako černý bondovky!!!!
Návštěvník tolja Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Gorg napsal: Poradí někdo, co má Jirka Schmitzer ve filmu "Marečku, podejte mi pero!" (1976) za hodinky? řekl bych, že to jsou sport jedničky, zkusím doma najít průkaznější screen, každopádně pan Kemr má v seriálu na ruce sport jedničky
Filini Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Frantik napsal: Vypadaj jako černý bondovky!!!! predbehol si ma
Hasňa Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 (upraveno) Taky me ty Schmitzerovky zaujaly, taky jsem si chvili myslel, ze to jsou Igeny, ale pak jsem to zavrhnul, nejak moc se blyskaly. Bourne mel vzdycky Tag Heuery. Upraveno 3. září 2009 uživatelem Hasňa
Benne Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 gougy napsal: Nějak jsem ho ve vlákně nenašel - zátiší z Bourne Identity, prostě exagentské časoměřiče:) (mám je rád.., zůstávají u mně déle než Bondovky) prosim ta,aky je to presne mode Tagov ? diky
JohnDoeX Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 Mely by to byt TAG Heuer Link Chronograph
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se