911 Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 jeste se blbe zeptatm, protoze ebay nepouzivam. v navaznosti na toto vlakno sem vcera do noci brouzdal a zjistil jsem ze je to jeste horsi ned chronomag. clovek by tam nakoupil tunu kravin. ale potrebnych kravin kdyz kupujete obleceni znackove, je to fakt znackove? a dalsi dotaz. existuje nejaky zpusob jak prohledat treba vsechny evropske ebaye? abych to same nemusel hledat na nemecke, francouzske verzi? dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 Diky za tipy na kontaktni cocky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 Staré mapy, reklamy na hodinky, veci na foťák - hlavne filtre sa naozaj oplatia a pre skrčky nejaké hračky. V poslednej dobe sa stáva, že veľa vecí(elektronika,PC príslušenstvo) je u nás lacnejšie ako na eBay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 hmm, tak to uz ty ceny nejsou tak prijemne. No nejsou příjemné, kvůli tomu jsem se na Ebay vykašlal na pár hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maras Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 Na eBayi se dají občas koupit docela slušné nože za fajn cenu, příklad Victorinox Swisschamp s dřevěnou střenkou za 990 i s poštou přímo ze švýcarska :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 (upraveno) a dalsi dotaz. existuje nejaky zpusob jak prohledat treba vsechny evropske ebaye? abych to same nemusel hledat na nemecke, francouzske verzi? dekuju Vyhledavam pres Advanced search, tam zaskrtnu Only show items a vyberu Worldwide. Prohleda to vsechny, nejen evropske. Nebo si tam muzes zaskrtnout jeste menu. Upraveno 14. června 2009 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 jeste se blbe zeptatm, protoze ebay nepouzivam. v navaznosti na toto vlakno sem vcera do noci brouzdal a zjistil jsem ze je to jeste horsi ned chronomag. clovek by tam nakoupil tunu kravin. ale potrebnych kravin kdyz kupujete obleceni znackove, je to fakt znackove? a dalsi dotaz. existuje nejaky zpusob jak prohledat treba vsechny evropske ebaye? abych to same nemusel hledat na nemecke, francouzske verzi? dekuju Počkej, až si založiš účet na Ebay a ještě Paypal, co tam utratíš peněz! Pak stačí odkliknout, potvrdit platbu a je to. A peníze z účtu mizí a mizí a mizí... S oblečením je to jako s hodinkami nebo třeba slunečními brýlemi, atd. Chce to trochu rozumu, podívat se na prodejce, co a kolik toho prodává, jaká má hodnocení, třeba ti někdo poradí odkud už kupoval a bylo to v pořádku, samozřejmě podezřele nízká cena taky cosi naznačuje. Ale zase u výše zmíněných kontaktních čoček se dá dostat na méně než poloviční cenu za originální zboží. Co se týče vyhledávání používám německou, anglickou a ebay.com. Dáš si "Erweiterte Suche" nebo "Advanced Search" A můžeš si navolit spoustu věcí jako cenový limit, odkud má být zboží , způsob placení, dopravy, atd. Ale když jsem chtěl LIP strojek, šel jsem rovnou na francouzské stránky, některé specifické značky oblečení jsem taky hledal rovnou v Itálii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 Počkej, až si založiš účet na Ebay a ještě Paypal, co tam utratíš peněz! Pak stačí odkliknout, potvrdit platbu a je to. A peníze z účtu mizí a mizí a mizí... S oblečením je to jako s hodinkami nebo třeba slunečními brýlemi, atd. Chce to trochu rozumu, podívat se na prodejce, co a kolik toho prodává, jaká má hodnocení, třeba ti někdo poradí odkud už kupoval a bylo to v pořádku, samozřejmě podezřele nízká cena taky cosi naznačuje. Ale zase u výše zmíněných kontaktních čoček se dá dostat na méně než poloviční cenu za originální zboží. Co se týče vyhledávání používám německou, anglickou a ebay.com. Dáš si "Erweiterte Suche" nebo "Advanced Search" A můžeš si navolit spoustu věcí jako cenový limit, odkud má být zboží , způsob placení, dopravy, atd. Ale když jsem chtěl LIP strojek, šel jsem rovnou na francouzské stránky, některé specifické značky oblečení jsem taky hledal rovnou v Itálii. diky no to jsem vcera zjistil v jednu rano. vsechno to jsou relativne male polozky a zvlast pokud ma v sobe treba nejaky ten alkohol tak to je v pr... . takze chapu, ze pak kouknout na mesicni vypis muze byt sokujici. no ale coz. zkusim neco objednat pres nekoho tady a pokud vse dorazi jak ma, tak budu mit asi druhouzavislot. ach jo. P.S. uz aby ti dorazily remeny, uz nutne potrebuju prezout hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 ....zvlast pokud ma v sobe treba nejaky ten alkohol tak to je v pr... Tak tady bych se poptal New Milise, spiderera, možná i YPO. Mají s tím bohaté zkušenosti. Řemeny jsou na cestě, posílal mi tracking. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 Tak tady bych se poptal New Milise, spiderera, možná i YPO. Mají s tím bohaté zkušenosti. naštěstí se mne můj dvorní nákupčí pro jistotu ještě ráno ptá zda to skutečně chci nebo ne - funguje to bezvadně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mik@ Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 Staré mapy, reklamy na hodinky, veci na foťák - hlavne filtre sa naozaj oplatia a pre skrčky nejaké hračky. V poslednej dobe sa stáva, že veľa vecí(elektronika,PC príslušenstvo) je u nás lacnejšie ako na eBay. s tou elektronikou mas pravdu... Kolkokrat si nieco vyberem u nas (alza.sk, hej.sk, pixmania.sk) a potom pozrem ceny na ebay tak uz aj bez postovneho je ta cena skoro vzdy vyssia. Samozrejme su nejake vynimky (sluchatka, ovladac na ps3 som bral za vybornu cenu), ale vo vseobecnosti plati, ze tie ceny u nas za niektore druhy tovarov nakoniec nie su vobec take zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 Závislost na ebay se dá diagnostikovat, hůře už léčit jako těžká forma gamblerství. Abstinenční příznaky pak mají všechny znaky těžké závislosti, neklid, pocení, záchvaty zuřivosti, ztráta smyslu života až po sebevražedné tendence ... Vede k rozpadu rodin, ztrátě zaměstnání finančnímu kolapsu a končí bezdomovectvím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 Občas hodinky a občas panenky pro svoji něžnou kamarádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 jeste se blbe zeptatm, protoze ebay nepouzivam. v navaznosti na toto vlakno sem vcera do noci brouzdal a zjistil jsem ze je to jeste horsi ned chronomag. clovek by tam nakoupil tunu kravin. ale potrebnych kravin kdyz kupujete obleceni znackove, je to fakt znackove? a dalsi dotaz. existuje nejaky zpusob jak prohledat treba vsechny evropske ebaye? abych to same nemusel hledat na nemecke, francouzske verzi? dekuju Jak co, jak od koho. Já mám hodně zkušeností s těmi vláčky a najdou se tam samozřejmě i nepoctiví prodejci, co neuvedou pravý stav věci (skryté poškození), tak vyloženě podvodnící - z "tuctové" mašinky se dá "raritní" udělat třeba i přebarvením jednoho proužku (taky už jsme se napálili, koupili jsme "raritní" lokomotivu s hnědým proužkem a byla to jen přebarvená s původním zeleným. Prodejce dělal, že o ničem neví "takhle jsem to koupil" a odmítal vzít zboží zpět. Takže pouze negativní hodnocení). Jinak bacha, soukromí prodejci na německé eBay jen velmi zřídka přijímají PayPal a chtějí platbu bankovním převodem. K tomu využívám devizové společnosti - nejvíce REOL, chce za převod typu SHA jen 100 Kč, navíc mám velice dobré kurzy (lepší než v bance), takže od určité částky (cca 100-200 EUR - dle způsobu konverze (banka/paypal)) je to i se započtením poplatku výhodnější než PayPal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 naštěstí se mne můj dvorní nákupčí pro jistotu ještě ráno ptá zda to skutečně chci nebo ne - funguje to bezvadně Koukám, že to máš zařízeno podobně jako já Já už právě ptaní se svým dvorním nákupčím zakázal - nikdy bych pak nic nekoupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sy242 Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 Tak z ebaye máme doma: hodinky, hračku pro dítě (autíčko od Playskool, které se sem nevozí, takže šlo z Ameriky), plyšáky (a to dva Gromity plus ovečku Shaun), minutku do kuchyně, cds a dvds, hry (to když jsem měl potřebu mít komplet Silent Hill), tričko, a synťák. Kupoval jsem z USA, Singapuru, Německa a UK. Je tady zmíněno že Němci neradi PayPal - prodejce synťáku ho tam také uvedený neměl, ale pak mi ho po aukci nabídl sám od sebe, takže pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 v Česku nesehnatelné DVD, CD a knihy, občas nějaký doplněk (šála, kravata...), stolní hra pro kamarádku a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 Teď právě boty, jsem sám zvědav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Ebay je mor. Zatím se držím zpátky, ale obvykle sháním věci, který normálně nekoupím jinde - DVD, starší knihy, trička, action figurku Bendera, Shauna pro ženu a tak . Teď už jsem asi 2 měsíce nic nekoupil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Pánové, když už kupujete na ebay-i i boty - můžete poradit nějaké kvalitní, klasické, z poctivé kůže? V našich obchodech si nejsem schopen nic vybrat... Nějakého ověřeného prodejce nebo model... Když tak SZ ať to tady neplevelíme.. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se