mechla Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Mam hodinky Omega planet ocean a nedavno se mi stala neprijemna vec, mel jsem jedno jednani v kancelari, v prubehu jsem si odskocil pro nejake dokumety a kdyz jsem se tam vracel zaslechl jsem (ve skratce), jak si povidaji, ze mam fejkové hodinky.. velice me to zarazilo, ale nijak jsem na to nereagoval, protoze jsem to neml slyset. Opravdu me to stve, ze si nekdo mysli, ze nosim fejky. Zajimalo by me kolik lidi si rekne hele dalsi co ma fejky...Dnes je tolik replik a vseho, ze uz snad nikdo nikomu neveri, ze ma originaly. Nevim co si o tom myslite vy... Ale preci nejde, abych kazdemu vysvetloval originalitu mych hodniek, ketré nejsou zadne repliky A nebo tak!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Njejčastěji se to řekne u hodinek jako Breitling a Rolex... tím si myslím, že třeba konkrétně tyto dvě firmy dostávají tak naprdel, že to stokrát převyšuje jejich ztráty které vzniknou přímo prodejem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 To neřeš, nosíš hodinky pro svůj pocit, nebo pro to, aby ostatní věděli, že máš na Omegy? A pokud máš potřebu vysvětlovat originalitu svých hodinek, můžeš u sebe třeba nosit Omega kartu a před jednáním se vždy prokázat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechla Odesláno 16. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 To neřeš, nosíš hodinky pro svůj pocit, nebo pro to, aby ostatní věděli, že máš na Omegy? A pokud máš potřebu vysvětlovat originalitu svých hodinek, můžeš u sebe třeba nosit Omega kartu a před jednáním se vždy prokázat. Nerek bych chlubit se, ze na ne mam! Ale ze bych se nesnizil k tomu abych nosil repliky a delal, ze na ne mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Máš recht mechlo. V případě některých firem je opravdu víc padělků, než originálů. Ti dva z kanceláře jsou jenom idioti a to ze dvou důvodů: 1) smýšlením, 2) dělaj rozumbrady a prd tomu rozumí resp nerozumí vůbec. Rada. Kašli na ně nebo si kup Panerai (nebo něco "ne"známého) nebo oboje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Kdo to bude chtít poznat, pozná to, ostatní se spokojí s myšlenkou že máš fejky třeba jen ze závisti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechla Odesláno 16. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Máš recht mechlo. V případě některých firem je opravdu víc padělků, než originálů. Ti dva z kanceláře jsou jenom idioti a to ze dvou důvodů: 1) smýšlením, 2) dělaj rozumbrady a prd tomu rozumí resp nerozumí vůbec. Rada. Kašli na ně nebo si kup Panerai (nebo něco "ne"známého) nebo oboje. Jasny, ale koupil jsem si hodniky, ktere me nadchly! To by si pak clovek musel vybirat hodniky s tim, jak se ktere kopiruji a ke ketrym nenajdu kopie, tak ty si koupim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Fejkov ktore by clovek, ktory aspon raz nejaky original uz videl (aj ked trebars len za vylohou) hned nepoznal, je podla mna v nasich koncinach docela malo. Takze by som to nejak neriesil... kto chce poznat, pozna, kto chce ohovarat, ten bude ohovarat, aj keby si nosil rovno Zenith Zero-G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Jasny, ale koupil jsem si hodniky, ktere me nadchly! To by si pak clovek musel vybirat hodniky s tim, jak se ktere kopiruji a ke ketrym nenajdu kopie, tak ty si koupim... Co mají ti Tí kolegové na pazourách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechla Odesláno 16. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Co mají ti Tí kolegové na pazourách? nebyly to kolegove, ale zakaznici... myslim, ze jeden Emporio Armani dalsi nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 nebyly to kolegove, ale zakaznici... myslim, ze jeden Emporio Armani dalsi nevim... Všechno pro zákazníka, takže to asi holt budeš muset spolknout a dál to neřešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 nebyly to kolegove, ale zakaznici... myslim, ze jeden Emporio Armani dalsi nevim... LoooL, tak ten s EA musel "dohnat svůj status", jinak to nevidím. M.j. není to naopak nádherný pocit, když vidíš (slyšís), jak ze sebe někdo dělá d.menta? A to, co nosíš na zápěstí, je jen Tvá volba, Tvé potěšení a Tvůj pocit, tak kašli na okolí, už to tady bylo napsáno, že ti, co vědí, VĚDÍ a co ti je do těch ostatních... třeba měl i oblek od "Armaniho" (z polyesteru...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 (upraveno) dalsi moznosti je nenapadne stocit rec na tema hodinek a ona uz se potom najde dobra prilezitost zminit se "no a podivejte, kuprikladu ja jsem si koupil omegy, coz je sice proflaknuta znacka, ale je to osvedcena svycarska kvalita..." EDIT: ...tedy jestli to za to stoji, coz bych rekl ze ne... takze bych se na ty dva rozumbrady taky vyprdnul. Upraveno 16. června 2009 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Mám shodou okolností taky PO. Mé okolí ví, že jsem do hodinek mišuge a že jsem za ně dal (pro ně) neuvěřitelný peníze. No a když mi v hospodě někdo říká, že jsou to fake, tak mu to klidně odkejvu. Aspoń se o PO nemusím strachovat při napájení se Cpt. Morganem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Emporio Armani vysvětluje naprosto vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Asi žijou jenom ve světě EA. Kdyby z EA přišlo nařízení, že maj nosit trenky na hlavě, tak to prostě udělají aby byli "světoví". Nic jiného je nezajímá. Jediné pravé hodinky jsou EA, takže JLC, Omega, Panerai, UN, PP jsou zákonitě fejky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Trochu z jineho soudku - z opacne strany. Dneska si muj nemecky kolega donesl na ruce Brajtle, teda Brajtle tim urazil. Fejk jak krava - subciferniky jen naoko s natistenyma nefunkcnima ruckama. Pouzdro uz dole trochu rezivelo- radsi jsem to dal hned z ruky abych nedostal alergii. Zkousel jsem ho decentne natuknout ze nejsou original, ze to musi videt. Presvedcoval me ze ne a nemohl jsem mu to vyvratit. Az mi ho bylo lito. Pak stocil rec na moje diversky Citizen... Chvilku je pomlouval, nez jsem se slovy ze jsou aspon original radsi odesel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HROCH Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 ja si teda myslim ze lidi nedokazou pochopit ze jsou lidi kteri si koupi hodinky za takove penize a uvazujou jenom v dimenzich ktere maji sami nastavene. kdyz jim reknes pravdu tak te odsoudi a zatim jdou a koupi si vecajk na ryby v cene maleho auta a tobe budou vykladat ze si pako. jinymi slovy s*r na ne. bud rad ze mas radost z toho co mas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pista Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 (upraveno) Akonáhle ste si kúpili značkové hodinky, tak ste vplávali do vôd, kde obdobné pripomienky a "pochybovačné pohľady" sú štandardom. Bojovať proti tomu z našej strany a pozície nemá zmysel. Tu môžu niečo proti tomu urobiť (...no pravdepodobne takmer nič nedokážu), len výrobcovia originálov, ktorí svoje značky a výrobky budú chrániť lepšie pred falšovateľmi...viem, viem, je to obdobná situácia, ako na jednej strane Číne vyčítame nedodržiavanie ľudských práv, no na druhej strane s nimi obchodujeme, ako keby to boli jediní možní obchodní partneri na tejto planéte...aj to je odvrátená tvár, no nedeliteľná súčasť globalizácie....akurát, že som sa nestretol s výrokom: to ferrari na ktorom prišiel je už podľa zvuku"fejk"... Upraveno 16. června 2009 uživatelem Pista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HROCH Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 ....akurát, že som sa nestretol s výrokom: to ferrari na ktorom prišiel je už podľa zvuku"fejk"...pockej dva tri roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se