Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím. Sledoval jsem aukci

http://www.aukro.cz/item662427730_pan_nh_p...super_stav.html

a mám z toho blbý pocit. Nejen kvuli

http://www.hodinarstvi.cz/hodinky/prim/aut...mat_g15909.html

. Viděl někdo strojek? Třebas jeho fotečku od spokojeného majitele bych uvítal. No a zkušenost....Ale za tu vydraženou cenu by to muselo být ve zlatě....

post-4492-1245606996.jpg

Upraveno uživatelem hifi kral
  • Odpovědi 143
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  hifi kral napsal:

tuhle

a mám z toho blbý pocit. Nejen kvuli tomu tady. Viděl někdo strojek? Třebas jeho fotečku od spokojeného majitele bych uvítal. No a zkušenost....Ale za tu vydraženou cenu by to muselo být ve zlatě....

Měl bych blbý pocit, kdybych byl na místě výherce... Dát 5 tísíc za hodinky "China MPM", které se dají koupit v kamenném krámě okolo 2 tisíc...

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno
  ricous napsal:
Měl bych blbý pocit, kdybych byl na místě výherce... Dát 5 tísíc za hodinky "China MPM", které se dají koupit v kamenném krámě okolo 2 tisíc...

Nechápu. Pokud něco kupuju za takový peníz ,tak minimálně zjišťuju na netu jak se věci mají .....

Odesláno
  hifi kral napsal:

http://www.aukro.cz/item662427730_pan_nh_p...super_stav.html

a mám z toho blbý pocit. Nejen kvuli

http://www.hodinarstvi.cz/hodinky/prim/aut...mat_g15909.html

. Viděl někdo strojek? Třebas jeho fotečku od spokojeného majitele bych uvítal. No a zkušenost....Ale za tu vydraženou cenu by to muselo být ve zlatě....

No hádám jestli jich budeme mít do měsíce na aukru kopec. To by to mohlo řešit.

Odesláno
  Gilius napsal:
stalo se..... :)

Možná si mu měl rovnou vysvětlit rozdíl mezi MPM a Eltonem. A jen jestli by to neměli vědět i zbylí v aukci, kdyby tenhle výherce po upozornění cuknul. Na druhou stranu, jak píše Dantechno - taky si to mohli zjistit na netu sami...

Odesláno

mno...napsal jsem mu,že Prim MPM je Čína.....pokud odpoví,napíšu mu více......že není Prim,jako Prim....že jak Elton,tak MPM nemají s původním Primem v podstatě nic společného(což nemají,když na to kouknu reálně)...i když Elton je přecejen blíže.

Odesláno
  Gilius napsal:
mno...napsal jsem mu,že Prim MPM je Čína.....pokud odpoví,napíšu mu více......že není Prim,jako Prim....že jak Elton,tak MPM nemají s původním Primem v podstatě nic společného(což nemají,když na to kouknu reálně)...i když Elton je přecejen blíže.

No jak se to veme, cenově je nástupce mpm ale to se tu už řešilo mockrát.

Odesláno (upraveno)
  ricous napsal:
Možná si mu měl rovnou vysvětlit rozdíl mezi MPM a Eltonem. A jen jestli by to neměli vědět i zbylí v aukci, kdyby tenhle výherce po upozornění cuknul. Na druhou stranu, jak píše Dantechno - taky si to mohli zjistit na netu sami...

Já si nejsem jist, že by výherce mohl po skončení aukce cuknout, protože vydraženou položku je povinen odebrat, leda, že by byl uveden v popisu v omyl, ale to asi tak úplně nebyl, protože koupil to, co viděl na fotkách a četl v popisu a navíc se mohl před ukončením aukce prodejce zeptat a požádat o upřesnění.

Upraveno uživatelem pavča
Odesláno
  pavča napsal:
Já si nejsem jist, že by výherce mohl po skončení aukce cuknout, protože vydraženou položku je povinen odebrat, leda, že by byl uveden v popisu v omyl, ale to asi tak úplně nebyl, protože koupil to, co viděl na fotkách a četl v popisu a navíc se mohl před ukončením aukce prodejce zeptat a požádat o upřesnění.

Není nad to "koupit něco výhodně" :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

To pavča: Myslím, že máš pravdu, predávajúci tam nenapísal nič nepravdivé. To že si prihadzujúci nezistili cenu nových hodiniek na webe, nie je jeho vina.

Upraveno uživatelem peter34
Odesláno
  Dantechno napsal:
Myslím že to ze dvou předcházejících upozornění pochopil plukovníku. ;)

ja jsem to uz posilal predeslimu co to nevyhral asi vcera

Odesláno
  pavča napsal:

To jo, ale když prostě nezaplatí, tak s nim nikdo nic neudělá - maximálně dostane negativní hodnocení a za jedno ho neodstaví. Už několikrát se mi stalo, že kupující po vyhrané aukci přestal komunikovat.

Odesláno
  pavča napsal:

Jen bych podotkl, že výrobek byl zařazen do sekce starožitnosti. Sice takové "plevelení" známe, ale v tomto případě je to vskutku zavádějící a zdůvodnit ho by měl asi prodávající těžké.

Na druhou stranu v popisu předmětu je sport 3 a to hovoří jasně...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...