Dantechno Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Tak dnes mi prisly hodinky digitalni Casio z legendarni serie G-Shock model Gulfman GW-9100-1ER.Pri rozbaleni balicku na me vykoukla cerna krabice s logem G-Shock ve ktere se skryval celkem pohledny plechovy box. V nem usazeny na cernem molitanu zarily Gulfmany. Prvni co me zaujalo byla jejich velikost ? cekal jsem ze budou mensi coz ale, jak pozdeji zjistuji, neni vubec na skodu , ba prave naopak. Mimo samotnych hodinek baleni jeste obsahovalo samozrejme ucet , 1,4 cm tlusty navod, registracni kupon a par listku s informacemi.V hodinkach je modul 3089 ktery zvlada klasicke funkce plus rizeni radiem, solarni napajeni, automaticke osvetleni pri natoceni ruky. Na vic jsem zatim neprisel ?.Samotne telo hodinek na me pusobi nerozbitne ( coz je vlastne filozofii G-Shocku ), at uz za to muze mezi plastem vykukujici kovove telo nebo titanove dynko chycene na ctyrech sroubech. Gumovy remen je take uchycen festovne jen mi nevyhovuje jeho tvrdost ? nezda se mi moc pohodlny. Hodinky jsou Rust Resist ? mely by tedy odolavat vode / rzi. K tlacitkum nemam jedinou vytku , jsou idealne velka a a sila potrebna k jejich stlaceni je take idealni. Barevna kombinace teto verze mi absolutne vyhovuje ? nechtel jsem zadnou vystredni silenost.Mel jsem je vybrane uz dlouho , moc se mi libil design , technicke zpracovani a funkce. Jedine co se mi vadilo byla cena, ktera v ceskych shopech zacina na 5200,- Kc cca. Vyresil to nakup na ebay.de kde vysly na nejakych 3500,- Kc.Zatim jsem velice spokojen a tesim se z nich jak maly kluk?..PS: Az bude cas udelam vice fotek , zatim jen par z rozbalovani??
cody Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Vyborne! Gratulace! Taky pasu po Gulfmanech, jen jiny model. A chvatej pls s fotkama:-)
Dantechno Odesláno 22. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Fotky udělám snad zítra ,dorazil jsem z práce a jsem unavenej..... Teď byly se mnou ve vaně a už jsem je i manuálně sesynchronizoval Sice jsem asi ještě v euforii ale jsou to bomba hodinky.
Návštěvník cecil Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 pěkné pro gulfmany mám též slabost.
Dantechno Odesláno 23. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2009 Par amatersky informacnich fotek:
Dantechno Odesláno 23. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2009 kibi napsal: to masivni dynko se mi fakt libi... podobne je i u 5600... Titanove
Peta-Biker Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 kibi : Doufám, že jsi s nimi spokojen
zodiac39 Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 Dantechno napsal: Par amatersky informacnich fotek: prostě nádhera gratuluji k výběru
Dantechno Odesláno 23. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2009 Kluci, pouzivate nekdo to automaticke osvetleni pri natoceni ruky k obliceji? Chtel jsem to ted zkusit ale nevim jak se zapina..... no spis me zajima, jestli se to nespousti kazdou chvili - kdyz pohnu rukou.
Gilius Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 spouští,pokud jsi ve stínu(ve tmě)...na světle ne. Používal jsem to na G056......
Dantechno Odesláno 23. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2009 Gilius napsal: spouští,pokud jsi ve stínu(ve tmě)...na světle ne. Používal jsem to na G056...... Aha, tak to me nenapadlo, rikal jsem si ze pokud by se to spoustelo porad postradalo by to smysl. Diky
Dantechno Odesláno 23. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2009 kibi napsal: chvili mi trvalo, nez jsem na to prisel (stin)... zapina (a vypina) se to nekolikavterinovym podrzenim tlacitka osvetleni... Dik zkusim to
New X-Bob Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 Moc hezké G-shock. Bude fajn, když budou další fotky.
Dantechno Odesláno 23. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2009 New X-Bob napsal: Moc hezké G-shock. Bude fajn, když budou další fotky. Diky , zkusim jeste neco vypotit ale nejsem snad ani fotograf zacatecnik - jenom takova obsluha spouste....
XXXfazerXXX Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 Diky za popis a blahoprani k peknym hodinkam.At slouzi
Dantechno Odesláno 23. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2009 Yvaine napsal: Můžu vědět kde jsi nakupoval? Ahoj , no jasne , prostuduj tohle vlakno - neni dlouhe. Prodejce jsem tam uvedl.
Milil Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 Gilius napsal: spouští,pokud jsi ve stínu(ve tmě)...na světle ne. Používal jsem to na G056...... To se mi nějak nezdá. Mělo by to fungovat při natočení ruky bez ohledu na okolní světlo. Spíš to není na tom světle vidět Casio to má nějak takto - funkce auto podsvětlení se zapíná/vypíná podržením tlačítka. Některé modely však navíc dokáží vypnout funkci auto podsvětlení když jsou na světle (tzn. vypne se komplet funkce autopodsvětlení a musíte ji večer zas zapnout). Tento model to však neumí, tam se to musí vypnout tím podržením tlačítka. Jsou to hodinky se solárním dobíjením, tak tam se asi na nějaké šetření nehraje, tam to může blikat celý den. Až si udělám chvilku, ofotím stránku z katalogu Casio kde jsou všechny typy podsvětlení popsané.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se