Yvaine Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Dantechno napsal: Mas pravdu castku jsem zaokrouhlil - me vysly na nejakych cca 3600,- ... ( euro jsem mel v praci od kolegu z reichu za 26,- a ucet mam doma , muzu se pak podivat a k presne cene se dopracujeme) , musis myslet na to ze postovne bylo pouze do nemecka a kolega mi je dovezl. Nechtel jsem te nijak mystifikovat... Myslim ze to je stale dost dobre oproti nakupu u nas. Pokud mas paypal tak se da najit za lepsi cenu ve statech - ale pro me to byl problem..... V pohodě jen jsem se pokoušel to propočítat koukal jsem na ně v obchodě ve štěrboholech v Praze který se honosí nápisem "Hodinky za internetové ceny!" a mají je za 5500(zlevneny z 5790) což mi přijde dost. Každopázně jsou bezvadné. I když..uvažoval jste někdo o významu titanového dýnka?
Dantechno Odesláno 24. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Yvaine napsal: V pohodě jen jsem se pokoušel to propočítat koukal jsem na ně v obchodě ve štěrboholech v Praze který se honosí nápisem "Hodinky za internetové ceny!" a mají je za 5500(zlevneny z 5790) což mi přijde dost. Každopázně jsou bezvadné. I když..uvažoval jste někdo o významu titanového dýnka? V materialech je uvadeno ze hodinky maji byt Rust Resist, tak asi pro to... Vetsi odolnost proti rzi. Nejsem odbornik na kovy ale asi bude odolnejsi nez SS.
Milil Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Yvaine napsal: Díky..ale at pocitam jak chci nedokazu se se 150 eury dostat na castku 3500,- kterou jsi uvedl. Nevím jakej je rozdíl mezi GW-9100-1ER a GW-9100-1B, ale ty druhé mají na ebay za 165 dolarů i s poštovným.
Xenomorfus Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Odesláno 18. října 2015 Tak to vlakno trochu ozivim, kdyz uz tu je a tolik let spinka ;-).Protoze jsem Trasery poslal na poznavaci zajezd po clenech fora (http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/89314-štafetový-test-odolnosti-hodinek-traser/) , potreboval jsem fofrem nejake pracovni otloukanky. G-Shock byla asi jasna volba a v sekci "prodej" byly nahodou tyhle Gulfmany a navic od kolegy bydliciho asi 3km ode mne. A jako bonus se svym jmenem hodi k bratrickum Gulfmasterum z rodiny :-).Mam je zatim par dnu, takze na vetsi zavery je brzy. Nejaka fota dodam a jen tak mimochodem, co se tyce automatickeho osvetleni, tak ty moje se taky pri vyssi intenzite svetla automaticky nerozsviti.
Xenomorfus Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Dneska sem zjistil zajimavou vec. Normalne (tedy denne) mi prijimaji hodinky signal na serizeni casu z nemeckeho vysilace a v prislusnem miste na displeji sviti znacka na "GE 77.5" a cas synchronizace je ve 2:03-2:04. Dnes poprve mam cas synchronizace 3:07 a vysilac "UK 60"...Vcelku slusny dosah.
Xenomorfus Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Dnes opet synchronizace s vysilacem z UK...Tak nevim, jestli germani nemaji nejaky problem...
MaJez Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 kde se podíváš na čas a typ vysílače synchronizace? Mám mudmany G 9300, které se mi ihned po dodání synchronizovali na náš čas (kupoval jsem je v UK) ale nikde jsem si nevšim času natož odkud berou signál
Xenomorfus Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 Tak ja mam "stare" Gulfmany a ty to maji takhle: (viz obrazek)Snad je to z toho znat, nejsem uplne vysvetlovaci typ
kratas Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 hmm, tak vidím poprvé, že hodinky ukazují odkud berou signál na synchronizaci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se