Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Dantechno napsal:
Mas pravdu castku jsem zaokrouhlil - me vysly na nejakych cca 3600,- ... ( euro jsem mel v praci od kolegu z reichu za 26,- a ucet mam doma , muzu se pak podivat a k presne cene se dopracujeme) , musis myslet na to ze postovne bylo pouze do nemecka a kolega mi je dovezl. Nechtel jsem te nijak mystifikovat... Myslim ze to je stale dost dobre oproti nakupu u nas. Pokud mas paypal tak se da najit za lepsi cenu ve statech - ale pro me to byl problem.....

V pohodě jen jsem se pokoušel to propočítat :) koukal jsem na ně v obchodě ve štěrboholech v Praze který se honosí nápisem "Hodinky za internetové ceny!" a mají je za 5500(zlevneny z 5790) což mi přijde dost. Každopázně jsou bezvadné. I když..uvažoval jste někdo o významu titanového dýnka?

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Yvaine napsal:
V pohodě jen jsem se pokoušel to propočítat :) koukal jsem na ně v obchodě ve štěrboholech v Praze který se honosí nápisem "Hodinky za internetové ceny!" a mají je za 5500(zlevneny z 5790) což mi přijde dost. Každopázně jsou bezvadné. I když..uvažoval jste někdo o významu titanového dýnka?

V materialech je uvadeno ze hodinky maji byt Rust Resist, tak asi pro to... Vetsi odolnost proti rzi. Nejsem odbornik na kovy ale asi bude odolnejsi nez SS.

• po měsících...
  • Po letech...
Odesláno

Tak to vlakno trochu ozivim, kdyz uz tu je a tolik let spinka ;-).

Protoze jsem Trasery poslal na poznavaci zajezd po clenech fora (http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/89314-štafetový-test-odolnosti-hodinek-traser/) , potreboval jsem fofrem nejake pracovni otloukanky. G-Shock byla asi jasna volba a v sekci "prodej" byly nahodou tyhle Gulfmany a navic od kolegy bydliciho asi 3km ode mne. A jako bonus se svym jmenem hodi k bratrickum Gulfmasterum z rodiny :-).

Mam je zatim par dnu, takze na vetsi zavery je brzy. Nejaka fota dodam a jen tak mimochodem, co se tyce automatickeho osvetleni, tak ty moje se taky pri vyssi intenzite svetla automaticky nerozsviti. 

• po měsících...
Odesláno

Dneska sem zjistil zajimavou vec. Normalne (tedy denne) mi prijimaji hodinky signal na serizeni casu z nemeckeho vysilace a v prislusnem miste na displeji sviti znacka na "GE 77.5" a cas synchronizace je ve 2:03-2:04. Dnes poprve mam cas synchronizace 3:07 a vysilac "UK 60"...Vcelku slusny dosah.

• po 4 týdnech...
Odesláno

kde se podíváš na čas a typ vysílače synchronizace? Mám mudmany G 9300, které se mi ihned po dodání synchronizovali na náš čas (kupoval jsem je v UK) ale nikde jsem si nevšim času natož odkud berou signál

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...