Kalifx Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Takže takové je rozuzlení "oranžových hodinek na léto k batůžku" pro mou přítelkyni. Nicméně musím uznat, že hodinky vypadají úžasně a moc jí sluší. Kombinace broušených a leštěných ploch, zaoblený safír... Paráda. Z těchto prvních fotek to nebude patrné, ale jdu nafotit nějaký trošku lepší. Uvnitř bylo samozřejmě i obligátní magnetkové sudoku a oficiální foto od ORISu:
Peta-Biker Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 (upraveno) Kalifx : Hezké hodinky, docela přítelkyni závidím... Upraveno 24. června 2009 uživatelem Peta-Biker
Dantechno Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Sakra to se nedivim ze se ji libily , to musela bejt pak v noci za odmenu divocina
Quasar007 Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Jsou podmanivé, gratuluji přítelkyni k zajímavému kousku. Jen té oranžové je tam poněkud poskrovnu...
tombed Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 oranžová = sudoku, od nynějška si budu tuto asociaci pamatovat, pěkné, at má z nich přítulka radost...
Boudy Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 No pěkné, vypadají jako sada s prstýnkem
Baker Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Toz ta oranzova uplne z toho ciferniku zari Skvela volba, na te divci ruce vypadaji skvele.
Kalifx Odesláno 24. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Kalifx : Hezké hodinky, docela přítelkyni závidím... Já taky Já osobně totiž nikdy vopravdickou limitku neměl... Sakra to se nedivim ze se ji libily , to musela bejt pak v noci za odmenu divocina Naopak, dneska jsem za odměnu omluven... Toz ta oranzova uplne z toho ciferniku zari Skvela volba, na te divci ruce vypadaji skvele. Tož oranžový je tam poskrovnu, ale v určitým momentu, když je slunce těsně nad obzorem a přitelkyně zvedne ruku asi 15 stupňů nad pravé rameno a někde v Tasmánii zrovna vybuchne sopka a popílek se snaší do západu slunce... kdo ví?
utrejch Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 To se sladilo schvalne s tim prstynkem? Jinak slecnine rucce velmi slusi!
Kalifx Odesláno 24. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2009 A ještě bych chtěl říct, že on ten výběr nebyl jen o designu. Přítelkyně studovala VŠE, obor statistika a čísla jsou obecně její životní vášeň... a to Eulerovo zvláště. Takže když se jí líbil ještě navíc i vzhled, tak už nebylo co řešit.
Kalifx Odesláno 24. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2009 To se sladilo schvalne s tim prstynkem? Jinak slecnine rucce velmi slusi! Vůbec ne, sám jsem na tu fotku koukal a říkal si, že je to celkem... kubistické...
utrejch Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Vůbec ne, sám jsem na tu fotku koukal a říkal si, že je to celkem... kubistické... To vysvetluje to studium statistiky, Tva pritelkyne asi podvedome dava prednost ortogonalnim systemum ;-)
Kalifx Odesláno 24. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2009 To vysvetluje to studium statistiky, Tva pritelkyne asi podvedome dava prednost ortogonalnim systemum ;-) Hele ani mně nemluv. Když přítelkyně v naší domácnosti mluví o statistice, tak ničemu valně nerozumím, jen se hloupě usmívám a přikyvuju.
lib Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 A ještě bych chtěl říct, že ... čísla jsou obecně její životní vášeň... Tak to gratuluju i k přítelkyni! (Že já se, sakra, nestal bulvárním novinářem. Takový nadání zneužít,cokoliv se řekne, vyjde nazmar!)
Kalifx Odesláno 24. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Tak ještě o něco lepší fotky... Jedna věc se nedá firmě ORIS upřít... Jejich hodinky vypadají vždy minimálně o cenovou třídu výš...
gerhard Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 ORIS ma opat zas (ne) prekvapil,proste parada. NADherny darcek.
Diamondking Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 No ty jsou úžasné...akorát mi trvalo asi 30 vteřin než jsem pochopil ten čísličkový chaos na ciferníku Gratulace, gratulace, gratulace
Gilius Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Naopak, dneska jsem za odměnu omluven... wolle..........jsem si poprskal monitor......
Bison Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Nádherný kousek, gratuluju k hodinkám i vytříbenému vkusu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se