Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Takže takové je rozuzlení "oranžových hodinek na léto k batůžku" :) pro mou přítelkyni. Nicméně musím uznat, že hodinky vypadají úžasně a moc jí sluší. Kombinace broušených a leštěných ploch, zaoblený safír... Paráda. Z těchto prvních fotek to nebude patrné, ale jdu nafotit nějaký trošku lepší. Uvnitř bylo samozřejmě i obligátní magnetkové sudoku :)

post-1975-1245867668.jpg

post-1975-1245867701.jpg

post-1975-1245867723.jpg

post-1975-1245867740.jpg

post-1975-1245867910.jpg

a oficiální foto od ORISu:

post-1975-1245868267.jpg

Odesláno
Kalifx : Hezké hodinky, docela přítelkyni závidím...

Já taky :) Já osobně totiž nikdy vopravdickou limitku neměl...

Sakra to se nedivim ze se ji libily , to musela bejt pak v noci za odmenu divocina :punk:

Naopak, dneska jsem za odměnu omluven... :)

Toz ta oranzova uplne z toho ciferniku zari :D

Skvela volba, na te divci ruce vypadaji skvele.

Tož oranžový je tam poskrovnu, ale v určitým momentu, když je slunce těsně nad obzorem a přitelkyně zvedne ruku asi 15 stupňů nad pravé rameno a někde v Tasmánii zrovna vybuchne sopka a popílek se snaší do západu slunce... kdo ví? :)

Odesláno

A ještě bych chtěl říct, že on ten výběr nebyl jen o designu. Přítelkyně studovala VŠE, obor statistika a čísla jsou obecně její životní vášeň... a to Eulerovo zvláště. :) Takže když se jí líbil ještě navíc i vzhled, tak už nebylo co řešit.

Odesláno
To se sladilo schvalne s tim prstynkem? Jinak slecnine rucce velmi slusi!

Vůbec ne, sám jsem na tu fotku koukal a říkal si, že je to celkem... kubistické... :)

Odesláno
Vůbec ne, sám jsem na tu fotku koukal a říkal si, že je to celkem... kubistické... :)

To vysvetluje to studium statistiky, Tva pritelkyne asi podvedome dava prednost ortogonalnim systemum ;-)

Odesláno
To vysvetluje to studium statistiky, Tva pritelkyne asi podvedome dava prednost ortogonalnim systemum ;-)

Hele ani mně nemluv. Když přítelkyně v naší domácnosti mluví o statistice, tak ničemu valně nerozumím, jen se hloupě usmívám a přikyvuju. :)

Odesláno
A ještě bych chtěl říct, že ... čísla jsou obecně její životní vášeň...

Tak to gratuluju i k přítelkyni! :thumbsup_anim:

(Že já se, sakra, nestal bulvárním novinářem. :crybaby: Takový nadání zneužít,cokoliv se řekne, vyjde nazmar!) :lamo:

Odesláno

Tak ještě o něco lepší fotky... Jedna věc se nedá firmě ORIS upřít... Jejich hodinky vypadají vždy minimálně o cenovou třídu výš...

post-1975-1245877993.jpg

post-1975-1245878038.jpg

post-1975-1245878071.jpg

post-1975-1245878111.jpg

post-1975-1245878152.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...