Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Airman chronograph - na první pohled nevypadají jako Glycine, což by mi vadilo

Lagunare COSC - kolečko na devítce se mi pranic nelíbí

Airman multi GMT - moc nepřehledné

Airman Special II - bomba, do těch bych šel hned a posadil je na nějakou pěknou kůži

Odesláno

Asi uz jsem ti to psal v jinem vlakne, me nejvic vzrusuji Lagunare. Moc.

Odesláno

Ja bych si vybral ty treti. Maji vsechno, co clovek muze potrebovat. To znamena, ze ukazuji cas, maji datum, a kdyz clovek zavita do jineho casoveho pasma, tak uzije i to GMT. Co vic si od hodinek prat. 24h ciselnik je odlisuje od vetsiny casomernych nastroju, na ktere clovek narazi u jinych. K obleku sice nejsou, ale k cemukoliv jinemu sednou bez problemu.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Tak to uzavřeme, ještě by jste mi to mohli zkomplikovat. Mám s konečnou platností vybráno, všem mockrát děkuji za cenné postřehy, některé detaily hodinek bych možná přehlédel. Ještě jednou díky.

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Znovu jsem vlákno odemknul, začínám těžce blbnout. Konzultoval jsem s cigim a to jsem neměl dělat. Co si myslíte o Glycine SST ?

Edit - našel jsem si hodně fotek a téměř na všech je vidět lom světla, co to může být ?

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
Znovu jsem vlákno odemknul, začínám těžce blbnout. Konzultoval jsem s cigim a to jsem neměl dělat. Co si myslíte o Glycine SST ?

Edit - našel jsem si hodně fotek a téměř na všech je vidět lom světla, co to může být ?

To neni lom, ale barevne odliseni dvanacti hodin ;) Cervena rucicka se otoci dokola jednou za dvacet ctyri hodiny ;)

Odesláno

Pre mna mozno privelke ale inak palec hore... osobite, nikoho nekopiruje, pekne a hlavne bez priehladu :) Ta farba nie je lom svetla je to polnoc.

Odesláno (upraveno)

Snow: Ty Glycine SST, jak říká boo-beek 12h rozlišení, taky jsem viděl 24h rozdělené vodorovně, noc je tmavší, den světlejší - ciferník se mi líbí moc, tahle 24h je perfektní :thumbsup_anim: , 24h nahoře mi připadá přirozenější, než když je dole. Ciferník 1, pouzdro za 2. Ale zvykl bych si na ně rychle. Jak by vypadaly s nekovovým tahem, nezkoušel jsi?

Upraveno uživatelem radek_0303
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Snow: Ty Glycine SST, jak říká boo-beek den je světlejší, noc tmavší - ciferník se mi líbí moc, tahle 24h je perfektní :thumbsup_anim: , 24h nahoře mi připadá přirozenější, než když je dole. Ciferník 1, pouzdro za 2. Ale zvykl bych si na ně rychle. Jak by vypadaly s nekovovým tahem, nezkoušel jsi?

Nezkoušel, neměl jsem příležitost. Na gumě, která je od Glycine příjemná, mám osobní zkušenost, vypadají takhle.

Edit - děkuji :) za vysvětlení pro mě záhadného světelného lomu.

zdroj http://www.gnomonwatches.com/Glycine3856169.html

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno (upraveno)

Tak na gumě i na kůži se mi líbí víc než na kovu. Tomu pouzdru to sluší víc. Vůbec není škaredý, je jen jiný, a to je dobře, je neoukoukaný a z profilu perfektně zahnutý kolem ruky. Cigi psal o těch svých Glycinech, že ta hlavní, domácí hodinovka obíhá jednou za 12h, jak je to s těmito? Jsou to čistokrevné 24h?

post-5793-1246558623.jpg

Upraveno uživatelem radek_0303
Odesláno (upraveno)

Snow, koukej je koupit, jsou prostě vynikající !! Jeden z nejlepších remaků vůbec! Jen si dej pozor, sklíčko je rovné a nemá svrchu AR a asi budou dost dlouhý. Bral bych ty černý čtyřručky z poslední fotky na kůži - mimochodem origo airman řemen je úžasnej, tlustej a přitom výjmečně ohebnej. Gumu jsem zatím nezkoušel, jestli chceš, prubnu jí. A to neukazuješ superjeta na dýnku !! :D A ta korunka, co otočí lunetou jen s pomocí mince, to barevný dělení na am/pm - božžžíííí. Kdyby měly původních rozumných 40mm, jsou moje. Takhle si je časem ale stejně asi přikoupim :D :D

Radku, když mají 4 ručky, mají 12 hodinovku a červenou/zelenou 24hodinovku (obě poslední fotky) . Když mají jen klasické 3 ručky, je to čistá 24hodinovka (fotka na ruce). SST mají v obou verzích.

PS - na ebay.de jsem je měl rozjednaný za 650 drahejch (modrooranžový čtyřručky), možná je ještě neprodal.

Upraveno uživatelem cigi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...