Ondraj Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 (upraveno) Tak jsem zde před pár dny koupil hodinky, které jsem myslel, že nikdy nekoupím. Říkal jsem si, že je nejspíš pošlu dál, ale začínám se s nimi pomalu sžívat. V reálu totiž nejsou tak přeplácané a rušivé jako na většině fotek. Také prošly úspěšně léčením škrábanců. Upraveno 29. června 2009 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 Na fotkách vypadají jako nové. Tyhle hodinky mě dřív hodně zajímaly taky kvůli strojku. Při spouštění 7750ky to jakoby loupne, tady to vydá jaký zvuk nebo spíš co cítíš v prstu? Jo, nebylo by nějaké foto na ruce? Díky a gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 moh bych ti přívízt auto na renovaci ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 29. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 moh bych ti přívízt auto na renovaci ? Mě jich fakt bylo líto a i kdybych je pouštěl dál, tenhle stav jim jenom prospěje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 pěkně jsi to vyleštil, pokud ti nevadí výška hodinek, tak super a gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 Ondraji gratuluju k hodinkam a jenom dpotaz, to leceni skrabancu jsi provadel sam doma? Ty hodinky fakt vypadaji jako novy a videl jsem je puvodne a neveril bych tomu, ze muzou zase vypadat takhle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 Chtel jsem se zeptat na totez co spiderer, to nevypada jen na sadu lesticich ubrousku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 29. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 Ne ne pánové, na tohle bych si absolutně netroufnul, pouzdro bylo třeba celé odstrojit, takže jsem to svěřil Dušákovi. A vzhledem k tomu, že tam byly i kupované a jsou v záruce, takže ani jiná volba moc v úvahu nepřipadala. Fakt je ten, že jsem si nebyl jistý, jestli se to dobře povede, výsledek mě ale mile překvapil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 Ne ne pánové, na tohle bych si absolutně netroufnul, pouzdro bylo třeba celé odstrojit, takže jsem to svěřil Dušákovi. A vzhledem k tomu, že tam byly i kupované a jsou v záruce, takže ani jiná volba moc v úvahu nepřipadala. Fakt je ten, že jsem si nebyl jistý, jestli se to dobře povede, výsledek mě ale mile překvapil. Tak to bych se ještě pozeptal, za jak dlouho to stihli (to snad bylo na počkání... ) a kolik si za to řekli peněz? Vypadá to vážně skvěle a když vidím ten výsledek, tak bych jim své PO také svěřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 29. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 V pátek jsem je tam nesl, dnes už byly hotové. Ceny za tohle umí už od cca 1500, podle stavu, podle typu hodinek. Tohle bylo sice víc, ale víc jak 2500 jsem nakonec nepotřeboval. Přijde mi to rozumné na to, jak ty hodinky prokouknou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 Vida vida, jak se časem mění postoj k určitým hodinkám - ještě před nedávnem mi připadalo, že Ondrajovi PO Chrono vyloženě nesedí, a hle - najednou se dokonce stal přímo jejich majitelem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 1. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 (upraveno) Vida vida, jak se časem mění postoj k určitým hodinkám - ještě před nedávnem mi připadalo, že Ondrajovi PO Chrono vyloženě nesedí, a hle - najednou se dokonce stal přímo jejich majitelem Je to tak. Měl jsem výhrady, všechny nejsou zatím úplně rozprášené, ale zvykám si. Ono koupi napomohlo i to, že jsem věděl, že při případném prodeji bude cena dost podobná, tak jsem to chtěl vyzkoušet. Vyloženě jsem se ale bál těch škrábanců. Co se mi vždy na PO hodně líbilo a potvrdilo se to, je tah, který je sice trochu obyčejný, ale o to bude jednodušší údržba. Žádná kombinace leštěných a kartáčovaných částí. Na co si člověk musí kromě velikosti zvyknout je i váha. Na ruce jsou fakt cí***. Kdo nemá široké zápěstí a obvod cca 20cm, tomu bych je ale rozhodně nedoporučil. Pak by člověk vypadal asi trochu jako hovado. Příjemné je i chování strojku, kdy např. překlopení data je záležitost na cca 10 min. Upraveno 1. července 2009 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 4. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 (upraveno) svítivost a nějaké detaily Upraveno 4. července 2009 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 4. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 ještě PAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 Chtel jsem se zeptat na totez co spiderer, to nevypada jen na sadu lesticich ubrousku. Gratulace k peknym hodinkam----------------------------------K lesteni lesklych ploch -je to velice jednoduche-pouzijte ten bily,velky kotouc z obrazku,upnete ho napr do vrtacky-ja pouzivam soustruh-naneste na ocisteny kotouc pastu-k roztocenemu kotouci prilozte silou pastu na cca.5 vterin a na stredni otacky mate po chvili hotovo---davejte pozor 1. pokazde pred lestenim,roztocte kotouc a ocistete ho prilozenim hrubeho smirku od zaschle pasty.Ztvrdla pasta na kotouci vam to zdrape.2 Jsou pasty lestici a dolestovaci-dodrzujte postup a vysledek je skvely.Mam to leta odzkousene ,pouzivame to na vysoke lesky napr.na kuchynich.Da se to pouzit i na autolaky a zlato.Pasty na obrazku jsou dobre,ale nejlepsi zkusenost na kovy,mam s pastou na lesteni trumpet,ale blbe se sezene.Zkuste to treba na manzelky prstenu,bude mit radost.Namlacenou pastu napr.ve spojich tahu,rozpustite jednoduse tech.benzinem a nemusite ji stourat.Sponu na Becka mate perfektne hotovou za dve minuty.Pro pokrocile-na hrube sramy pouzijte kvalitni smirk-cim lepsi smirk,tim lepsi vysledek-ne abyste na hodinky vzali papir za 15Kc a pod vodou pomalu bruste papirem hrubosti od 900 potom 1200,1500,2000,2500 porad pod vodou a na konci dva postupy lesteni a je hotovo.Zlatnici a hodinari v mem okoli pouzivaji to same ,akorat nam to tady nepropalej.Mam odzkousene i pouziti matovace,jen na hodinky, jsem si s nim jeste netrouf,na okopech nabytku,to vypada paradne.Ty ubrousky jsem zkusil,ale neni to zdaleka ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 4. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 Když leštící kotouč budu očišťovat smirkem, tak hrozí, že tam zůstanou nějaká zrna, která to poškrábou, ne? Jinak mě tahle problematika moc moc zajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 Když leštící kotouč budu očišťovat smirkem, tak hrozí, že tam zůstanou nějaká zrna, která to poškrábou, ne? Jinak mě tahle problematika moc moc zajímá. Pouzivam na ocisteni hrubost 80 az 100-ten sutr z toho se v teh otackach na kotouci neudrzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 Pěkné, líbí se mi rozčlenění sčítačů na 3,6,9 to mám rád. Modelovou řadu Planet Ocean považuji za zdařilou, takže máš hodnoutný kousek do sbírky. Zároveň jsem zvědav, jak dlouho Ti vydrží . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 Ondraji, nezkoušels k nim nějaký pěkný řemen? Lépe řečeno, nebudeš to zkoušet? Moc by mě zajímalo, jak by jim to slušelo. To pouzdro je podobné Speedmasterům a těm to na kůži sluší moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 4. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 Zkusil bych, ale nemám řemen 22mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se