Diamondking Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Odesláno 30. června 2009 Jelikož vlastním pouze dvoje a jedny už jsou v "důchodu"..tak jenom jedny
spiderer Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Odesláno 30. června 2009 Nosim vsechny, nektery par vterin (ty jdou vetsinou celkem rychle do sveta), jiny mesice Na tech ktere nosim dele nez tyden je to vetsinou znat
zodiac39 Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Odesláno 30. června 2009 a snížil plat tak to NEMÁ chybu já střídám 3 kusy a mám rozvrh, který dodržuji pravidelně: S - Strela A - Archimede Pilot C - Casio v podstatě Strela k obleku, Archimede k neformálnímu oblečení a Casia na spaní. Všimněte si sobotní noci, tam si po kalbě Casia nezvládám převlíct, spím bez nebo nezvládnu sundat ani pilotky jsem v úžasu jen zírám.........
Traveller Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 já střídám 3 kusy a mám rozvrh, který dodržuji pravidelně: S - Strela A - Archimede Pilot C - Casio Pěkná tabulka - já sice takovou nemám, ale podobný rozvrh celkem dodržuji. Práce vs. zábava vs. zábava nebezpečná hodinkám (to beru ty nejomlácenější). Spánek bez hodinek
mt01 Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Všechny hodinky co mám běžně nosím, jsou na nich tak více či méně zřetelné stopy nošení. Škrábance na tahu i pouzdru apod. Zajímalo by mě zda vy svoje hodinky spíše nosíte či s na nimi spíše kocháte a proč ? všechny nosím, někdy problém vybrat
Baker Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 někdy problém vybrat To se nedivim
Conrad Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 jasne! vzdycky analog-digital! na ulici byly vsechny... posledni dobou sebou do prace nosim jeste pouzdro na dvoje hodinky (plne), takze celkem 4 kousky... a obcas je prostridam... jo, jsem magor, jsem... A když si strčíš do řitě tyčku tak máš i sluneční,akorát že čas ti musí odečítat Oloušek protože si tam nevidíš
Conrad Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 (upraveno) tak to NEMÁ chybu jsem v úžasu jen zírám......... Tak to by zíral i Chocholoušek Upraveno 3. července 2009 uživatelem Conrad
tarmi Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Pěkná tabulka - já sice takovou nemám, ale podobný rozvrh celkem dodržuji. Práce vs. zábava vs. zábava nebezpečná hodinkám (to beru ty nejomlácenější). Spánek bez hodinek tak tabulka byla vytvořena speciálně pro chronomag, já si celkem pamatuju, jak to mám nosit
cody Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Ty jsi dabel Hele a kdy nosis ty Primky?
safi Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 (upraveno) Už dva měsíce nosím z 95% Timefactors SpeedBird III. Grand Seika jsou většinu času v postýlce. Upraveno 3. července 2009 uživatelem ¨safi
tarmi Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Ty jsi dabel Hele a kdy nosis ty Primky? Primky nenosím, protože k nim nemám řemínek a potřebovaly by vyměnit popraskané sklíčko. No řemínek vlastně mají, provlíkl jsem stěžejkami takový pásek na stažení kabelů v PC na suchý zip, takový PC case strap
Bask Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 ...tak ako to tu citam nechapem, preco som prave ja povazovany svojim okolim za blazna!
tarmi Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 (upraveno) ...tak ako to tu citam nechapem, preco som prave ja povazovany svojim okolim za blazna! asi máš nějakou duševní poruchu ne vážně, tady je blázen každý, kdo má více jak jeden příspěvek... edit: ... a víc, jak jedny hodinky. Upraveno 3. července 2009 uživatelem tarmi
lib Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 S těmi příspěvky se pleteš. Ten první normální je: "Prosím poraďte ......". Tend druhý je: "Dík!" Vážný to začíná být až od třetího.
arnold Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Hm, tak to jsem už taky blázen ! Ale k hodinkám: poté, co mě mé poslední opustily a nevyplatí se je spravovat, jsem si opatřil nové - k obleku na každodenní nošení. A teď čekám, až mi přijdou druhé, které možná vydrží mé outdoorové aktivity . Takže oboje na nošení... P.S.: ... a viděl jsem třetí a čtvrté, které by se mi taky líbily - na střídání dle nálady!
JII. Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 (upraveno) Nejsem sběratel, ale nosič. Rozumím sice tomu, když člověk něco sbírá, sem tam se na to koukne a má z toho radost. Já mám ale tu radost vždy, když se kouknu na ruku - takový instantní pocit dobré nálady. Upraveno 22. srpna 2009 uživatelem JII.
Dantechno Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Mam ted sedmery ktere se vsechny snazim nosit - protacet. Na ceste ke me jsou dalsi ctyri, takze budu asi redukovat stav.
Návštěvník Snow Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 (upraveno) já střídám 3 kusy a mám rozvrh, který dodržuji pravidelně: S - Strela A - Archimede Pilot C - Casio v podstatě Strela k obleku, Archimede k neformálnímu oblečení a Casia na spaní. Všimněte si sobotní noci, tam si po kalbě Casia nezvládám převlíct, spím bez nebo nezvládnu sundat ani pilotky Nejsi normální(!!!!), tohle jsem nikdy neviděl a v životě by mě to nenapadlo. Doufám, že to je legrace. Edit - do citovaného příspěvku jsem vložil obrázek bláznivého přístupu. pořád nemohu věřit vlastním očím !!!!!!!!!!!!!!!!! Edit - zásadně nenosím dvoje. Jedny zlaté a jedny, na které jsem čekal tři roky. Upraveno 22. srpna 2009 uživatelem Snow
JII. Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Menstruační kalendář převeden na hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se