Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
a snížil plat

tak to NEMÁ chybu :thumbsup_anim:

já střídám 3 kusy a mám rozvrh, který dodržuji pravidelně:

S - Strela

A - Archimede Pilot

C - Casio

post-6932-1246387520.jpg

v podstatě Strela k obleku, Archimede k neformálnímu oblečení a Casia na spaní. Všimněte si sobotní noci, tam si po kalbě Casia nezvládám převlíct, spím bez nebo nezvládnu sundat ani pilotky

jsem v úžasu jen zírám......... :thumbsup_anim:

Odesláno

S - Strela

A - Archimede Pilot

C - Casio

Pěkná tabulka - já sice takovou nemám, ale podobný rozvrh celkem dodržuji. Práce vs. zábava vs. zábava nebezpečná hodinkám (to beru ty nejomlácenější). Spánek bez hodinek :)

Odesláno
Všechny hodinky co mám běžně nosím, jsou na nich tak více či méně zřetelné stopy nošení. Škrábance na tahu i pouzdru apod. Zajímalo by mě zda vy svoje hodinky spíše nosíte či s na nimi spíše kocháte a proč ?

všechny nosím, někdy problém vybrat :suicide_anim:

Odesláno
jasne! vzdycky analog-digital! :D

na ulici byly vsechny... posledni dobou sebou do prace nosim jeste pouzdro na dvoje hodinky (plne), takze celkem 4 kousky... a obcas je prostridam... jo, jsem magor, jsem... :D

A když si strčíš do řitě tyčku tak máš i sluneční,akorát že čas ti musí odečítat Oloušek protože si tam nevidíš :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
tak to NEMÁ chybu :thumbsup_anim:

jsem v úžasu jen zírám......... :thumbsup_anim:

Tak to by zíral i Chocholoušek :wallbash:

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
Pěkná tabulka - já sice takovou nemám, ale podobný rozvrh celkem dodržuji. Práce vs. zábava vs. zábava nebezpečná hodinkám (to beru ty nejomlácenější). Spánek bez hodinek :)

tak tabulka byla vytvořena speciálně pro chronomag, já si celkem pamatuju, jak to mám nosit :smile_anim:

Odesláno
Ty jsi dabel :thumbsup_anim:

Hele a kdy nosis ty Primky?

Primky nenosím, protože k nim nemám řemínek a potřebovaly by vyměnit popraskané sklíčko. No řemínek vlastně mají, provlíkl jsem stěžejkami takový pásek na stažení kabelů v PC na suchý zip, takový PC case strap :thumbsup_anim:

Odesláno

...tak ako to tu citam nechapem, preco som prave ja povazovany svojim okolim za blazna!

Odesláno (upraveno)
...tak ako to tu citam nechapem, preco som prave ja povazovany svojim okolim za blazna!

asi máš nějakou duševní poruchu :oneeyed02: ne vážně, tady je blázen každý, kdo má více jak jeden příspěvek...

edit: ... a víc, jak jedny hodinky.

Upraveno uživatelem tarmi
  • po měsíci...
Odesláno

Hm, tak to jsem už taky blázen :thumbsup_anim: !

Ale k hodinkám: poté, co mě mé poslední opustily a nevyplatí se je spravovat, jsem si opatřil nové - k obleku na každodenní nošení. A teď čekám, až mi přijdou druhé, které možná vydrží mé outdoorové aktivity :).

Takže oboje na nošení...

P.S.: ... a viděl jsem třetí a čtvrté, které by se mi taky líbily - na střídání dle nálady!

Odesláno (upraveno)

Nejsem sběratel, ale nosič. :)

Rozumím sice tomu, když člověk něco sbírá, sem tam se na to koukne a má z toho radost. Já mám ale tu radost vždy, když se kouknu na ruku - takový instantní pocit dobré nálady.

Upraveno uživatelem JII.
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

S - Strela

A - Archimede Pilot

C - Casio

post69321246387520.jpg

v podstatě Strela k obleku, Archimede k neformálnímu oblečení a Casia na spaní. Všimněte si sobotní noci, tam si po kalbě Casia nezvládám převlíct, spím bez nebo nezvládnu sundat ani pilotky

Nejsi normální(!!!!), tohle jsem nikdy neviděl a v životě by mě to nenapadlo. Doufám, že to je legrace.

Edit - do citovaného příspěvku jsem vložil obrázek bláznivého přístupu. pořád nemohu věřit vlastním očím !!!!!!!!!!!!!!!!!

Edit - zásadně nenosím dvoje. Jedny zlaté a jedny, na které jsem čekal tři roky.

Upraveno uživatelem Snow

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...