Přejít na obsah

Co mam kazdy den u sebe...

Dantechno

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 222
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...

Má sebou spoustu věcí... Nepouštěl jsem si to video (schválně na co si vzpomenu), ale podle mě: Kreditku (my flexible friend), termofor s vodou, čaj v pytlíku, máslo, toustovej chleba, hlávkovej salát, sušené mléko, rybičku (živou), pepř celý, pak samozřejmě ponožky, boty a s tím mám pocit si v celé skeči vystačí... Budu rád za doplnění, dávám si ban na shlédnutí, ale víc toho podle mě neměl...

EDIT: zapoměl jsem na kapesník, látkový... To je dneska rarita....

Upraveno uživatelem funf5
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Má sebou spoustu věcí... Nepouštěl jsem si to video (schválně na co si vzpomenu), ale podle mě: Kreditku (my flexible friend), termofor s vodou, čaj v pytlíku, máslo, toustovej chleba, hlávkovej salát, sušené mléko, rybičku (živou), pepř celý, pak samozřejmě ponožky, boty a s tím mám pocit si v celé skeči vystačí... Budu rád za doplnění, dávám si ban na shlédnutí, ale víc toho podle mě neměl...

EDIT: zapoměl jsem na kapesník, látkový... To je dneska rarita....

Zapoměls na hodinky, vtipálku.

Ví někdo jaký to jsou?

Odkaz ke komentáři

Některý z vás jdou evidentně hrát hru Přežít :)

Já mám hromadu klíčů, mobil, peněženku, nějaké doklady, klíče od auta. A i tak se cítím nepohodlně jako nosič :)

Upraveno uživatelem Onisau
Odkaz ke komentáři

mě by zajímalo, kde všechny tyhle krámy nosíte. teď je to jasný, pohodlně se to nastrká do kapes u bundy nebo kabátu, ale co v létě - v kalhotech, saku..

iritujou mě frajeři, co svazek klíčů a telefon nosí neustále v ruce a pak to všechno mrsknou na stůl (nemyslím svůj pracovní), když někam přijdou. to považuju za projev buranství.

Odkaz ke komentáři

Já si na léto nechal udělat takovou tašku přes rameno. Vejde se mi tam formát A4. Docela jsem si na to zvykl a teď to dost často tahám i v zimě :) Kamarád má dílnu na P6 a supr tašku ušije za pár korun v porovnání s tím co se kupuje k šhopech. O kvalitě ani nemluvě :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

mě by zajímalo, kde všechny tyhle krámy nosíte. teď je to jasný, pohodlně se to nastrká do kapes u bundy nebo kabátu, ale co v létě - v kalhotech, saku..

iritujou mě frajeři, co svazek klíčů a telefon nosí neustále v ruce a pak to všechno mrsknou na stůl (nemyslím svůj pracovní), když někam přijdou. to považuju za projev buranství.

Na ten stůl to přece dáváš, aby bylo vidět, že máš BMW a Ajfoun ne? :D

Odkaz ke komentáři

To by mě taky zajímalo-já občas nosím takovou kabelu,ale moc mě to nebaví.A ted kam to dát,něco jako měli dřív chlapi takový ty tašky na poutku s dokladama?nemáte nějakej tip na něco?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...