maama Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2011 jsem přítel miniaturizace. malý auto, malej byt, malý starosti, velký možnosti. takže u sebe jen guma do žuča, klíče a peněženka s několika flexible friends. i ten mobil někdy zůstane doma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2011 Pouze základní věci :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enrik Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2011 aama ten victorianox setik je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 Vytáhnu jednoho kostlivce.Co vy? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 Já žvejkám zelený a nosím víc drobnejch. Jinak podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 Nějak podobně teda bez Austronautů a telefon, ale tím sem to cvak... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 Co to má Atkinson v tom Sandwich skeči? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 (upraveno) Má sebou spoustu věcí... Nepouštěl jsem si to video (schválně na co si vzpomenu), ale podle mě: Kreditku (my flexible friend), termofor s vodou, čaj v pytlíku, máslo, toustovej chleba, hlávkovej salát, sušené mléko, rybičku (živou), pepř celý, pak samozřejmě ponožky, boty a s tím mám pocit si v celé skeči vystačí... Budu rád za doplnění, dávám si ban na shlédnutí, ale víc toho podle mě neměl... EDIT: zapoměl jsem na kapesník, látkový... To je dneska rarita.... Upraveno 7. prosince 2011 uživatelem funf5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 jenom to nejnutnější Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 Koukam, ze jsme na tom vsichni fakt hodne podobne Jo, jeste jeden phone, ale s tim jsem to cvaknul... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Má sebou spoustu věcí... Nepouštěl jsem si to video (schválně na co si vzpomenu), ale podle mě: Kreditku (my flexible friend), termofor s vodou, čaj v pytlíku, máslo, toustovej chleba, hlávkovej salát, sušené mléko, rybičku (živou), pepř celý, pak samozřejmě ponožky, boty a s tím mám pocit si v celé skeči vystačí... Budu rád za doplnění, dávám si ban na shlédnutí, ale víc toho podle mě neměl... EDIT: zapoměl jsem na kapesník, látkový... To je dneska rarita.... Zapoměls na hodinky, vtipálku. Ví někdo jaký to jsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Jinak víceméně to, co všichni... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Jinak víceméně to, co všichni.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Zapoměls na hodinky, vtipálku. na to hlavní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 (upraveno) Některý z vás jdou evidentně hrát hru Přežít Já mám hromadu klíčů, mobil, peněženku, nějaké doklady, klíče od auta. A i tak se cítím nepohodlně jako nosič Upraveno 10. prosince 2011 uživatelem Onisau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 mě by zajímalo, kde všechny tyhle krámy nosíte. teď je to jasný, pohodlně se to nastrká do kapes u bundy nebo kabátu, ale co v létě - v kalhotech, saku..iritujou mě frajeři, co svazek klíčů a telefon nosí neustále v ruce a pak to všechno mrsknou na stůl (nemyslím svůj pracovní), když někam přijdou. to považuju za projev buranství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Já si na léto nechal udělat takovou tašku přes rameno. Vejde se mi tam formát A4. Docela jsem si na to zvykl a teď to dost často tahám i v zimě Kamarád má dílnu na P6 a supr tašku ušije za pár korun v porovnání s tím co se kupuje k šhopech. O kvalitě ani nemluvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 mě by zajímalo, kde všechny tyhle krámy nosíte. teď je to jasný, pohodlně se to nastrká do kapes u bundy nebo kabátu, ale co v létě - v kalhotech, saku.. iritujou mě frajeři, co svazek klíčů a telefon nosí neustále v ruce a pak to všechno mrsknou na stůl (nemyslím svůj pracovní), když někam přijdou. to považuju za projev buranství. Na ten stůl to přece dáváš, aby bylo vidět, že máš BMW a Ajfoun ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 mě by zajímalo, kde všechny tyhle krámy nosíte. teď je to jasný, pohodlně se to nastrká do kapes u bundy nebo kabátu, ale co v létě - v kalhotech, saku.. iritujou mě frajeři, co svazek klíčů a telefon nosí neustále v ruce a pak to všechno mrsknou na stůl (nemyslím svůj pracovní), když někam přijdou. to považuju za projev buranství. To by mě taky zajímalo-já občas nosím takovou kabelu,ale moc mě to nebaví.A ted kam to dát,něco jako měli dřív chlapi takový ty tašky na poutku s dokladama?nemáte nějakej tip na něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Tak nic. sorry za OT, řeším si tu sám, jaký má Mr. Bean hodinky....to už je asi fakt nemoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se