Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A je ohen na strese:-)

Vzdyt jde jen o toleranci. Taky nesnasim zmensovani, ale delam to. Pichlej na kabelu velikost neresim, ale GPRS nebo EDGE je porod. O CDMA si muzu nechat zdat:-) Spousta lidi ma pomale pripojeni z ruzneho duvodu, ti uz si podruhe takove zajimave vlakno neotevrou ikdyz by treba chteli. Je to jen tolerance, nic vic. A tolik prace to prece nejni.

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  cody napsal:
A je ohen na strese:-)

Je to jen tolerance, nic vic. A tolik prace to prece nejni.

neni. jsou to asi 2vteriny. jsou to i s otevrenim programu 3 kliky

Odesláno
  Snow napsal:
Jasně že je, nic neupravuj a loupni ji znova, byla pěkná.

Prijde mi to docela usmevne, uz jen proto, ze jsi tu anketu zalozil sam. :sad01_anim:

Kdyby slo rozmazlou fotku Seiko 5 ve velikosti 14mpix tak brblate vsichni. Jak je jiz psano vyse, trochu ohledu panove.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
  Baker napsal:
Prijde mi to docela usmevne, uz jen proto, ze jsi tu anketu zalozil sam. :sad01_anim:

Tenhle odkaz jsem čekal, anketu jsem založil v době, kdy fotogalerie zažívala boom a vkládaly se opravdu velké plachty. Teď tady oslazujete novému členovi první příspěvek tím, že mu smažete velké fotky a Kulixovi smažete jednu jedinou fotku, bravo.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
  Snow napsal:
Tenhle odkaz jsem čekal, anketu jsem založil v době, kdy fotogalerie zažívala boom a vkládaly se opravdu velké plachty. Teď tady oslazujete novému členovi první příspěvek tím, že mu smažete velké fotky a Kulixovi smažete jednu jedinou fotku, bravo.

koukni se na to i z druhe strany. ve fotogalerii at jsou treba realne billboardy ale fakt si myslim, ze do normalnich vlaken to nepatri. jak kvuli pripojeni tak i kvuli zatezovani chronomag serveru. a myslim, ze gulf to vzal v pohode a nebyl nijak netaktne upozornen. podle me to bylo koser.

Odesláno (upraveno)

Ty fotky byly opravdu velký, ale, pokud to moderátor může zmenšit bez kecání okolo, tak proč to neudělá?

:thumbsup_anim: :suicide_anim:

Edit:

Jo, abych nezapomněl, ty hodinky se mi líbí dost.

Upraveno uživatelem radek_0303
Odesláno
  radek_0303 napsal:
Ty fotky byly opravdu velký, ale, pokud to moderátor může zmenšit bez kecání okolo, tak proč to neudělá?

Protoze by pak mohl za nas i fotit, balit hodinky a chodit na postu, pripadne je za nas doma obhajovat :tongue_ss:

Pocitam, ze bychom se jim za to museli slozit na nejakou vejplatu, vem si jen toho casu co je forum stoji ted...

Odesláno
  kulix napsal:
Vraťme se k tématu...Prostě pěkné foto do galerky, tady jen maličké pokocháníčka..:)

Moc hezké, to je PVD tah? (vypadá to trochu jako kaučuk)

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

to kulix - pěkné fotky, možná by byly vhodné pro kalendář. Co vy na to odborníci ?

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
  kulix napsal:
Vraťme se k tématu...Prostě pěkné foto do galerky, tady jen maličké pokocháníčka..:)

Ta třetí fotka je báječná... Nemáš nějaké foto na ruce? Skroo bych řekl, že se mi ze všech PAM tenhle styl líbí nejvíc... Hodinky z/do Ocelového města...

Odesláno

Je fakt ze kyklopa treba na Rolexu moje oci neskousnou, tady mi prijde uplne prirozenej. Rafiky, dynko, cifernik vse je jak ma byt.

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...