1190RC8 Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 Pánové, jaký máte vyzkoušený a nastavený kontrast displeje...? Jinak v Praze v obchodě bez problémů přijímaly signál z vysílače...u mě v kopcích to asi bude horší...mám ještě jedny řízené signálem a taky mají v bytě přípežitostnévrtochy s přijetím signálu. Podle mého je to polohou...? Zjistím.
1190RC8 Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 Pánové, jaký máte vyzkoušený a nastavený kontrast displeje...? Jinak v Praze v obchodě bez problémů přijímaly signál z vysílače...u mě v kopcích to asi bude horší...mám ještě jedny řízené signálem a taky mají v bytě přípežitostnévrtochy s přijetím signálu. Podle mého je to polohou...? Zjistím.
1190RC8 Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 OK v kopcích a budovách si blbě chytají signál...v Brně na Svoboďáku bez problému
1190RC8 Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 OK v kopcích a budovách si blbě chytají signál...v Brně na Svoboďáku bez problému na balkóně taky bez problému v mé budově to asi není úplně ono tj. ladím je na balkóně...v zimně to bude
Skipi Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 OK v kopcích a budovách si blbě chytají signál...v Brně na Svoboďáku bez problému Prosím tě, kolikátky máte zdi, že nechytneš doma v bytě signál? U mě teda žádný problém se signálem není. Ještě jsem je ale nezkoušel v tunelu.
1190RC8 Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 (upraveno) Prosím tě, kolikátky máte zdi, že nechytneš doma v bytě signál? U mě teda žádný problém se signálem není. Ještě jsem je ale nezkoušel v tunelu. cihla POROTHERM 44cm SUPER IZOLANT, zevnitř sádrové omítky, zvenku obklad Klinker, hliníkový okna Schuco se sklem Coolligt - pokovené kvůli přehřívání Upraveno 15. srpna 2009 uživatelem 1190RC8
lolohh Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 Prosím tě, kolikátky máte zdi, že nechytneš doma v bytě signál? U mě teda žádný problém se signálem není. Ještě jsem je ale nezkoušel v tunelu. Já chytnu signál jedině v obýváku za poličce, kde je krabička s hodinkama. V žádné jiné místnosti nechytnu, dokonce ani v obýváku, třeba na stolku.
1190RC8 Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 já to opravdu seřizuji na balkóně...ale není to problém hodinek. V Praze se mi bez problému seřizovaly obchodně, v Brně v obchdech na Svoboďáku bez problému, ale u mě doma funguje jen balkón bydlím v díře, pod adresou, se kterou už asi díru do světa neudělám co s kontrastem dipleje..? Jaký máte vyzkoušený. Origo nastavení bylo tuším na 3, dá se zvyšovat až na 15... S koženým řemenem nemám problém. Možná to bylo u prvních kusů, nebo mám zápěstí...ale rožky se mi nijak nedeformují, nepřelézají ocel, prostě OK
junghans Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Zdravím a prosím o pomoc........včera jsem si koupil tyhle mega a nějak se mi "povedlo" vypnout zvuk - že mi nepípaj tlačítka bych přežil, ale rád bych zkusil budík........jak na to??? Předem díky!
1190RC8 Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 Zdravím a prosím o pomoc........včera jsem si koupil tyhle mega a nějak se mi "povedlo" vypnout zvuk - že mi nepípaj tlačítka bych přežil, ale rád bych zkusil budík........jak na to??? Předem díky! chceš návod? pošli emajl na SZ mimochodem ty moje si "jakoby zvykly" a už se mi doma seřizují na signál zcela automaticky a pravidelně...trvalo jim to cca 3 týdny, ale už to zvládají zcela samostaně
Návštěvník YPO Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 Jsou pěkný... Pokud má paměť nelže měl je tuším YPO... a už je má zase
Návštěvník YPO Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 Koukam, ze quarzky Te chytly. tohle sou zrovna digošky, ale to je jedno už sem psal - nebaví mě obden s něčím verglovat a tohle je bezúdržbové
Baker Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 tohle sou zrovna digošky, ale to je jedno Ale quarzky to jsou taky, ne ?
Návštěvník YPO Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 Ale quarzky to jsou taky, ne ? ne to jsou digitální hodinky na baterii a ty druhé jsou quartzové hodinky na baterii a basta a hlavně se mi barevně hodí k telefonu a k myčce ( měl bych se asi přestat stýkat se spidererem )
Baker Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 ne to jsou digitální hodinky na baterii a ty druhé jsou quartzové hodinky na baterii a basta Tak to jsem nevedel, musim do teto sekce zavitat casteji.
Gilius Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 Ale quarzky to jsou taky, ne ? Nejsou...fakt je to rozdíl......je ostuda,že to nevíš......
Baker Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 Nejsou...fakt je to rozdíl......je ostuda,že to nevíš...... Quartz, anglicky kremen. Je ostuda, ze to nevis Ty Gile. Klik
Gilius Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 tohle vím...ale digitálky a quartz rozdíl je......
Baker Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 tohle vím...ale digitálky a quartz rozdíl je...... a je a je a je
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se