Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, jaký máte vyzkoušený a nastavený kontrast displeje...?

Jinak v Praze v obchodě bez problémů přijímaly signál z vysílače...u mě v kopcích to asi bude horší...mám ještě jedny řízené signálem a taky mají v bytě přípežitostnévrtochy s přijetím signálu. Podle mého je to polohou...? Zjistím.

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Pánové, jaký máte vyzkoušený a nastavený kontrast displeje...?

Jinak v Praze v obchodě bez problémů přijímaly signál z vysílače...u mě v kopcích to asi bude horší...mám ještě jedny řízené signálem a taky mají v bytě přípežitostnévrtochy s přijetím signálu. Podle mého je to polohou...? Zjistím.

Odesláno
OK v kopcích a budovách si blbě chytají signál...v Brně na Svoboďáku bez problému :thumbsup_anim:

na balkóně taky bez problému :whistling: v mé budově to asi není úplně ono :worried_anim: tj. ladím je na balkóně...v zimně to bude :speak_cool:

Odesláno
OK v kopcích a budovách si blbě chytají signál...v Brně na Svoboďáku bez problému :thumbsup_anim:

Prosím tě, kolikátky máte zdi, že nechytneš doma v bytě signál? :) U mě teda žádný problém se signálem není. Ještě jsem je ale nezkoušel v tunelu.

Odesláno (upraveno)
Prosím tě, kolikátky máte zdi, že nechytneš doma v bytě signál? :) U mě teda žádný problém se signálem není. Ještě jsem je ale nezkoušel v tunelu.

cihla POROTHERM 44cm SUPER IZOLANT, zevnitř sádrové omítky, zvenku obklad Klinker, hliníkový okna Schuco se sklem Coolligt - pokovené kvůli přehřívání

Upraveno uživatelem 1190RC8
Odesláno

Já chytnu signál jedině v obýváku za poličce, kde je krabička s hodinkama. V žádné jiné místnosti nechytnu, dokonce ani v obýváku, třeba na stolku.

Odesláno

já to opravdu seřizuji na balkóně...ale není to problém hodinek. V Praze se mi bez problému seřizovaly obchodně, v Brně v obchdech na Svoboďáku bez problému, ale u mě doma funguje jen balkón :huh: bydlím v díře, pod adresou, se kterou už asi díru do světa neudělám :lol2:

co s kontrastem dipleje..? Jaký máte vyzkoušený. Origo nastavení bylo tuším na 3, dá se zvyšovat až na 15...

S koženým řemenem nemám problém. Možná to bylo u prvních kusů, nebo mám zápěstí...ale rožky se mi nijak nedeformují, nepřelézají ocel, prostě OK

• po 4 týdnech...
Odesláno

Zdravím a prosím o pomoc........včera jsem si koupil tyhle mega a nějak se mi "povedlo" vypnout zvuk - že mi nepípaj tlačítka bych přežil, ale rád bych zkusil budík........jak na to???

Předem díky!

• po měsíci...
Odesláno
Zdravím a prosím o pomoc........včera jsem si koupil tyhle mega a nějak se mi "povedlo" vypnout zvuk - že mi nepípaj tlačítka bych přežil, ale rád bych zkusil budík........jak na to???

Předem díky!

chceš návod?

pošli emajl na SZ

mimochodem ty moje si "jakoby zvykly" a už se mi doma seřizují na signál zcela automaticky a pravidelně...trvalo jim to cca 3 týdny, ale už to zvládají zcela samostaně :taz:

Návštěvník YPO
Odesláno
Jsou pěkný... Pokud má paměť nelže měl je tuším YPO...

a už je má zase :smile_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno
Koukam, ze quarzky Te chytly.

tohle sou zrovna digošky, ale to je jedno :D

už sem psal - nebaví mě obden s něčím verglovat a tohle je bezúdržbové

Návštěvník YPO
Odesláno
Ale quarzky to jsou taky, ne ? :suicide_anim:

ne to jsou digitální hodinky na baterii a ty druhé jsou quartzové hodinky na baterii a basta :D

a hlavně se mi barevně hodí k telefonu a k myčce ( měl bych se asi přestat stýkat se spidererem :lol: )

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...