Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nový model uvedený na letošním Baselu.

Za mě krásný, lehce retro model.

post-2630-1247134656.jpg

zdroj: www.jaspermorrison.com/html/9836924.html

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

tak to je hodne velky retro, ale pravy horni se mi libi...

edit - ted sem si precet, co pise frantik, a to je bohuzel fakt.

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno
  Frantik napsal:
Samozrejme nechci nikomu sahat do vkusu, ale zkuste si predstavit misto Rado napis Casio a je to jasny ;)

Zoufala nuda!

právě, na obrázku jsou naprosto o ničem , ale naživo se mi líbí zaoblené hrany pouzdra a příznivé měřítko pro ruku + celková lehkost a oblekovky jak vyšité.

Odesláno

Take si myslim, ze se vyplati je napred navleci na ruku..ja pred rokem a neco dostal od taty Rado True, prestoze jsem fanda uplne jine znacky. Tata ale Rada nosi nekolik let a porad mi vnucoval tu jejich uzitnou hodnotu - a sice ze se neposkrabou ani pri hodne hrubem zachazeni. Kdyz mi poslal fotky darku(neziju v Cechach, tak mne chtel navnadit, nez se vratim), byl jsem hodne zklamany, vypadalo to opravdu jako Casio (nic ve zlem). Ale realita je musim rici fajn, moc rad je nosim nejen k obleku a jsou to jedine "lepsi" hodinky, o kterych kvuli jejich lehkosti, tvaru a hlavne odolnosti nevim. Dokonce ani neregistruji, kdyz nekde vezmu futra. Ale samozrejme Rada jsou hlavne o keramice.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Proti Rado nic nemám. Jednou jsem podlehl pohledu na hodinky strýce, který má Rado už řadu let. Prakticky je nesundává z ruky a nikde žádný škrábanec, prostě nic. Měl jsem dokonce objednaný model Rado Original Diver. Objednávku jsem udělal jen podle fotky, složil zálohu, ale pak jsem je viděl na živo, líbila se mi pořádná váha, hezký obrázek na dýnku, ale pouzdro ne. Nákup jsem zrušil.

Edit -

zdroj http://www.worldlux.com/cgi-bin/navigate.c...riginal%20Diver

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Jen tak mimochodem. Rado pod nikoho nepatří ?

Edit - teď si prohlížím stránky, zdá se, že diversky už nemají.

Edit2 - už jsem je našel, jsou schované v řadě Original.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
  Snow napsal:
Jen tak mimochodem. Rado pod nikoho nepatří ?

Edit - teď si prohlížím stránky, zdá se, že diversky už nemají.

Edit2 - už jsem je našel, jsou schované v řadě Original.

Rado je taky Swatch group. jak píše lifedrive - sám vlastním Sintru multifunkci a naprostá spokojenost. Hodinky jsou neuvěřitelně lehké (někdy se musím podívat na ruku, jestli tam ještě jsou).

Navíc je černá keramika úžasně elegantní. Spona z titanu. prostě paráda :cool02:

• po měsících...
Odesláno

Rozšíření kolekce pro rok 2010 - novinka na BASEL - verze v automatu. Minimalismus v černém.

post-2630-1264777790.jpg

rado.ch

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...