tommas4 Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 S tou výškou stupadla to bude velmi velmi podobný, ne-li stejný.světlá výška / výška stupadlaYedoo Mezeq new 50mm / 85mmKostka Tour fun 55mm / Franta zmeří a doplní protože výrobce neuvádí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 prosím namalovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Jdu proti Frantovi a on ví proč, důvody proč ne Kostku jsme si vysvětlili, ale já vřele doporučuji Yedoo, mám vyzkoušené obě generace a navíc i menší řadu City. Se svými 2 metry a 124kg nemám jediný problém. A to občas jezdím i extrémy. Kdo bude chtít Yedoo za lepší ceny, nechť napíše SZ, rád pomohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 prosím namalovat.. normálně změříš výšku nášlapu, rozměr 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Jdu proti Frantovi a on ví proč, důvody proč ne Kostku jsme si vysvětlili, ale já vřele doporučuji Yedoo, mám vyzkoušené obě generace a navíc i menší řadu City. Se svými 2 metry a 124kg nemám jediný problém. A to občas jezdím i extrémy. Kdo bude chtít Yedoo za lepší ceny, nechť napíše SZ, rád pomohu.já proti Yedoo nic nemam....ale zas si myslim že pro jemnou to ženu bude něco s velkýma kolama a nízkým nášlapem lepší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 (upraveno) já jen říkam že mě yedoo nesedlo každý to ale může mít jinak.. tedy mezek, citi by mohla být v poho ale zas má malí kolečka.. a já chtěl prostě velký.. Upraveno 11. května 2015 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 já proti Yedoo nic nemam....ale zas si myslim že pro jemnou to ženu bude něco s velkýma kolama a nízkým nášlapem lepší..Souhlasím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Dnes jsem půjčil Kostku s 26" a 20" kolama. Rozměr 20" je lehčí, obratnější, na nerovnostech víc udrncaný, 26" pocitově je rychlejší ale dle sport aplikace sem měl menší výkyvy v rychlosti na 20". Ta 26" tak nějak jede furt, 20" dle mě zpomaluje rychleji. Za mě tedy 20". Velikost nášlapu je 75mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_R Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Hoj,hlásím se do klubu. Tak dlouho jsem se na koloběžky díval s despektem, až jsem si jednu pořídil a zjistil, že mě to na ní dost baví. Šel jsem nakonec do Mibo Mastr 16/16. Zadání bylo městské a lehce příměstké přibližovadlo. Pro mě je výhoda, že je skládací, takže bez problémů do vlaku, MHD, kufru auta. Koloběžky s velkými koly jsem také zkoušel, jedou o dost líp a jsou komfortnější, ale už se to pro mě velikostí a nepraktičností převozu moc překrývá s jízdním kolem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 (upraveno) Hele jak to tu pročítám mam dotaz. Da se s kolobrndou dojíždět do práce aniž bych z toho byl zlitej? Cca 5km? Řeším jestli kolo nebo kolobrndu Upraveno 14. května 2015 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 když máš fyzičku tak jo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 (upraveno) no klasicky fyzičku normální...do práce denně 5km tam a to samé zpět na kole...ročně najedu tak kolem 2tis. km Upraveno 14. května 2015 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Hele jak to tu pročítám mam dotaz. Da se s kolobrndou dojíždět do práce aniž bych z toho byl zlitej? Cca 5km? Řeším jestli kolo nebo kolobrnduKdyž pojedeš "v klidu", dá se. Co se týče použití v teplých dnes "27°C+", tam se tomu nevyhneš, ale to ani u rychlejší chůze a pokud se jedná o srovnání s kolem, tak rozdíl téměř žádný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 a lepší tedy s většími koly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 E-e, do města je ideální například Yedoo City, je to kolobka vyladěná přímo do města. Odkaz na model s technickými parametry zde: http://www.yedoo.eu/en/yedoo-scooters/yedoo-city-new/v-brake.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 do města určitě malý kola... max 20/20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 (upraveno) no ale tím víc se namakám ne? Jinak kterou vybrat? vůbec se v tom neorientuju...mám necelé 2m a 90kg.. Upraveno 14. května 2015 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Vyzkoušet, vyzkoušek vyzkoušet..uvidíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Dobra ale podle čeho vybírat? Jsou nějaká specifika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 vlastně ani bych neřekl..musíš vykoušet co ti sedne, obecně platí že do města jsou lepší malý kolečka kuli lepší ovladatelnosti, na delší trasy pak kolečka větší, pro lepší setrvačnost....ale je to fakt o tom zajít do krámu pakrát si trhnout po parkovišti a uvidíš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se