Přejít na obsah

Koloběžky

Gilius

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jdu proti Frantovi a on ví proč, důvody proč ne Kostku jsme si vysvětlili, ale já vřele doporučuji Yedoo, mám vyzkoušené obě generace a navíc i menší řadu City. Se svými 2 metry a 124kg nemám jediný problém. A to občas jezdím i extrémy.

Kdo bude chtít Yedoo za lepší ceny, nechť napíše SZ, rád pomohu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jdu proti Frantovi a on ví proč, důvody proč ne Kostku jsme si vysvětlili, ale já vřele doporučuji Yedoo, mám vyzkoušené obě generace a navíc i menší řadu City. Se svými 2 metry a 124kg nemám jediný problém. A to občas jezdím i extrémy.

Kdo bude chtít Yedoo za lepší ceny, nechť napíše SZ, rád pomohu.

já proti Yedoo nic nemam....ale zas si myslim že pro jemnou to ženu bude něco s velkýma kolama  a nízkým nášlapem lepší..

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem půjčil Kostku s 26" a 20" kolama. Rozměr 20" je lehčí, obratnější, na nerovnostech víc udrncaný, 26" pocitově je rychlejší ale dle sport aplikace sem měl menší výkyvy v rychlosti na 20". Ta 26" tak nějak jede furt, 20" dle mě zpomaluje rychleji.

Za mě tedy 20". Velikost nášlapu je 75mm.

post-13209-0-89917600-1431451181_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Hoj,

hlásím se do klubu. Tak dlouho jsem se na koloběžky díval s despektem, až jsem si jednu pořídil a zjistil, že mě to na ní dost baví. Šel jsem nakonec do Mibo Mastr 16/16. Zadání bylo městské a lehce příměstké přibližovadlo. Pro mě je výhoda, že je skládací, takže bez problémů do vlaku, MHD, kufru auta. Koloběžky s velkými koly jsem také zkoušel, jedou o dost líp a jsou komfortnější, ale už se to pro mě velikostí a nepraktičností převozu moc překrývá s jízdním kolem.

post-12963-0-40526700-1431560058_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Hele jak to tu pročítám mam dotaz. Da se s kolobrndou dojíždět do práce aniž bych z toho byl zlitej? Cca 5km? Řeším jestli kolo nebo kolobrndu

Když pojedeš "v klidu", dá se. Co se týče použití v teplých dnes "27°C+", tam se tomu nevyhneš, ale to ani u rychlejší chůze a pokud se jedná o srovnání s kolem, tak rozdíl téměř žádný.

Odkaz ke komentáři

vlastně ani bych neřekl..musíš vykoušet co ti sedne, obecně platí že do města jsou lepší malý kolečka kuli lepší ovladatelnosti, na delší trasy pak kolečka větší, pro lepší setrvačnost....ale je to fakt o tom zajít do krámu pakrát si trhnout po parkovišti a uvidíš..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...