Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Me ta kostka sedla.. Aspon v krabici kde jsem se chtel pohybovat.. Jeste nejezdim zadny velky cisla dle pet si deset na pohodu v klidu.. A sakra me to bavi..

Mě nesedla hlavně ta prodejna ;)

10 jsem dneska běžel takový pěkný cross country na pohodu za hoďku a čtvrt.

Odesláno

@Franto, no tak to je super zpráva. Na záda je kolobka fakt super. 

@ Tomáši, tak to máš dobrou cenu. Jinak my už jsme spokojeni celá rodinka :) . Všeci jezdíme na nových modelech (aktuální foto z komory) a je znát rozdíl oproti tomu staršímu.

Odesláno

Jasně, tak hlavně, že jseš spokojenej. Není to do terénu, ale zase to má jiné přednosti. Člověk se musí při výběru rozhodnout kam s ní bude jezdit než koupí. Ale je hezká :) .

Odesláno

Ten Mezeq.. nevím :) Jedna sezona mi s ním stačila, teď jedu druhým rokem Kostku Uni a do města a na cyklostezky tady v Praze prostě ideál. 

O víkendu jsem odrovnal poprvý duši na zadním kole - obrubník. Při mém stylu jízdy jsem to čekal už loni, takže docela dobrý. A dneska jsem debil sjížděl rozbitou cestu v šeru. Naštěstí letěla jen koloběžka :)

Odesláno (upraveno)

Ovšem jezdí to na plzeňský nebo na budvárek, jako všechny ;)

Jinak narazil jsem na kolobky DOXTOR, zajímavý, stojí za omrknutí.

A potkal jsem mraky koloběžek :)

Upraveno uživatelem tommas4
Odesláno

mrcha mě včera lehce vyklopila tak jsem jí to dneska oplatil a protáhl jí polňačkama...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Já teď na kolobku nemám moc času, ale chci to rychle napravit. Když to vidím, tak už se těším na dlouhé trasy ...

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno

Těch deset je optimál, já brousím na 30-40km, tak uvidíme. V prvé řadě to chce nabrat kondici, protože jsem během zimy "vyšel z cviku".

Odesláno

Je fakt, že Ty tam u Vás moc možností nemáš, pokud vyloženě nechceš zdolávat kopce, ale já to beru jako 40% zábavu a 60% sport. Jenotechnická, jezdíš po silnici v provozu nebo ne?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...