Traveller Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 To video mě docela pobavilo. Rozhodně bych ho nebral jako nějaký treningový materiál. Hlavně bych nestřídal nohy takovými poskoky (stačí trochu vlhké stupátko-> sesmeknutá noha -> rozbitá ústa :-)). Nohy vyměňovat tak, aby vždy jedna byla na stupátku. Stojící nohu vytočit, odrážecí položit vedle (obě nohy na stupátku) a začít se odrážet druhou a zároveň srovnat tu nyní stojící. Sice to nevypadá tek efektně, ale je to výrazně stabilnější a bezpečnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Dovolím si oponovat, střídám také přeskokem a po chvíli cviku to není žádný problém. Ono při rychlé jízdě je to nutnost a to nemluvím o jízdě do prudšího kopce, kde prostě přeskakovat musíš protože, výměna vytáčením trvá déle a moc tě zbrzdí. Přeskakuji stejně jako na tom videu a nic na tom není:-) zde je hezky popsaná celá technika jízdy na koloběžce: technika jizdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 No já to tak neprožívám a těch pár setin vteřiny navíc na prohození nohou mě nezabije (a to jezdím v horách). Už jsem ale zažil a viděl sesmeknuté obě nohy a rozbitá ústa o řídítka a naražené kostrče.... Nakonec každý přijde na svůj styl, ale to, co jsem viděl na tom videu (a hlavně to zvedání nohou) jsem tu ještě nezaregistroval. A to si troufám říct, že jsme oblast s největším výskytem koloběžek na km2 v ČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 já si něco najdu,co mi sedne......nechci se zabít,přecejen jsem fotr od dětí...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 já si něco najdu,co mi sedne......nechci se zabít,přecejen jsem fotr od dětí...... Jasně, s jejich pomocí to nacvičíš rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 (upraveno) 4 Gilius: Jasný každý si musí zažít to svoje, ale klidně přeskok zkoušej, po pár kilometrech dostaneš jistotu :-) 4 Traveller: No tady u nás je koncentrace skoro 0 všichni na mě koukaj jak na ufona :-), ale jezdím hodně podobně jak na tom videu, při rychlé jízdě používám i to stavění se na špičku pro co nejdelší krok a je to dobrá technika pro rychlou jízdu na delší vzdálenost. Samozřejmě je vidět, že se až moc na tom videu "snaží" aby to bylo zřetelné v reálu je to trochu jinak, ale nepřijde mi to mimo. Upraveno 14. července 2009 uživatelem tomsoyer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 (upraveno) Video asi není úplně od věci a pokud ti podobný způsob vyhovuje - jedině dobře. Jen si myslím, že pro začátečníka je bezpečnější méně "akční" způsob. Jinak přeji mnoho bezpečných km! Upraveno 14. července 2009 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Zajdi se kouknout na zavody rollo ligy. Ve Zline jeden zavod byva. Pokud nedrandej na 12" kolobkach, delaj s tema nohama podobny veci. Jako ve vsem je rozdil mezi beznym a zavodnim(profi) pouzitim. To prehazovani preskokem mi moc nejde, ale kdyz se do nej pustim, tak ocenuju, ze do kopce neztracim pri prehazovani rytmus odrazu :-) Mimochodem: Minuly patek jsem se byl podivat na zavod ME v kolobehu u nas v Plzni. Je to uplne jiny sport nez provozuju ja na sve kolobezce. Minimalne v tom, ze vitez mel mel 33km po "bezne silnicni trati" za 1:04 hodiny Nakonec každý přijde na svůj styl, ale to, co jsem viděl na tom videu (a hlavně to zvedání nohou) jsem tu ještě nezaregistroval. A to si troufám říct, že jsme oblast s největším výskytem koloběžek na km2 v ČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 ... ale kdyz se do nej pustim, tak ocenuju, ze do kopce neztracim pri prehazovani rytmus odrazu :-) jj presne tak, ja si na preskok zvykl tak ze pouzivam pouze ten a to mam casto na zadech batoh o vaze cca 5kg a ani tak stím nemám problém. Pokud uplně přesně neumístím nohu na stupátko tak po přeskoku si ji malinkym poskočením při dalším odrazu upravim. Ještě se mi nestalo, že bych měl nějakou krizovou situaci či snad by se mi noha smekla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Tak....mám novou drogu.MILUJU KOLOBĚŽKU!!!!!! Teď jsem se vrátil....byl jsem jen s prckama,ale trochu jsem to projel(ohlídala mi je kamarádka)......prvních 20 kilásků(by voko).......výborný!!!!!! Asi jsem ztracen..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Boli te nejaky svaly o kterych jsi dosud nevedel? Nebo jsi trenovany sportovec..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 (upraveno) Vitej do klubu (zdroj: http://www.dracek.cz) Tak....mám novou drogu.MILUJU KOLOBĚŽKU!!!!!! Teď jsem se vrátil....byl jsem jen s prckama,ale trochu jsem to projel(ohlídala mi je kamarádka)......prvních 20 kilásků(by voko).......výborný!!!!!! Asi jsem ztracen..... Upraveno 14. července 2009 uživatelem xbenny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 vrcholovej nejsem,ale netrénovanej taky ne. Cítil jsem,že hodně zabíraj stehenní svaly(což je pohoda,ze šermu a z těch milionů výpadů jsem zvyklej),a díky asi křečovitějšímu držení řídítek cítím předloktí.......přes dva roky teď moc necvičím,mám v háji klouby(psor.artritida),ale tohle by mohlo jít,aniž bych "umřel"...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 (upraveno) JJ taky sem kolobrndě propadl, je super, těším se každý den na cestu do práce jak se pěkně po ránu protáhnu. Je super že tě to chytlo Upraveno 14. července 2009 uživatelem tomsoyer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Tak v Tatrách máte s koloběžkama utrum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 JJ taky sem kolobrndě propadl, je super, těším se každý den na cestu do práce jak se pěkně po ránu protáhnu. Je super že tě to chytlo Pokud nepovedu kluky do školky a školy,taky na ní budu jezdit do práce....jinak po odpolednech a večerech.......je to paráda!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Tak v Tatrách máte s koloběžkama utrum To jsem docela rád. Do Tater jezdím každý rok a tyhle atrakce, včetně dráhy v Tatranské Lomnici, mě tam docela se.ou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 prvních 20 kilásků(by voko).......výborný!!!!!!..... Páni, dvacet kilometrů, koloběžkám nerozumím, ale myslím si, že ujet takovou vzdálenost je úctyhodný výkon. Jsi borec !!!, sám bych neujel ani kilometry dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 14. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 já si dal několikrát trasu okolo řeky...2x s klukama a pak 2x sám,kdy jsem do toho cápnul......abych věděl..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 U nas bych ji nevyuzil.... takovy kopce a ty silnice ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se