Navros Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna Včera bylo hezky, tak jsme se vydali do terénu kolem Morávky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
efreeti Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna (upraveno) Nevadí vám ta lahev dole u stupátka? Já sem ji musel odmontovat - furt sem o ni zachytával - hlavně při střídání noh do kopce. na jedné kolobce mam druhý mount point výš (yedoo trexx) na druhé je to problém bo je jen jeden dole(yedoo dragstr) Upraveno 17. dubna uživatelem efreeti
Navros Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna (upraveno) před 41 minutami, efreeti napsal: Nevadí vám ta lahev dole u stupátka? Já sem ji musel odmontovat - furt sem o ni zachytával - hlavně při střídání noh do kopce. na jedné kolobce mam druhý mount point výš (yedoo trexx) na druhé je to problém bo je jen jeden dole(yedoo dragstr) Trochu mi tam vadí, ale jen tahle velká láhev, která trčí více do prostoru. Bohužel na tomhle Kickbiku ta horní pozice na druhý košík taky chybí, uvažoval jsem o nějaké objímce a pak bych ten spodní košík zrušil. Ale zatím jsem si láhev nevykopl Edit: přítelkyně má Kickbike Cross 29er, má košíky v obou polohách a nemá s tím žádný problém Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. dubna uživatelem Navros
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se