Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, kdyby jste měli tip na rozumné ubytování typu penzion BB v okolí Klagenfurtu-jezero Wöthersee, tak sem s ním.

V srpnu se chystám s přítelkyní na menší trip do Benátek a pak okolí, Verona a jezero Lago Di Garda. Vlastně bych přivítal i tipy na ubytování v okolí Garda.

Koukal jsem samozřejmě na net, ale není nad osobní doporučení, že.

Dopředu děkuji.

Odesláno (upraveno)

Pouzivam velmi casto stranky booking.com. Jezdim hodne sluzebne a na techto strankach si vzdy rezervuju ubytovani. Po vic jak 2 letech pouzivani muzu jedine doporucit. Recenze vetsinou sedi. Pokud je nejaky hotel doporucovan, je z pravidla OK. Zatim mam vyzkouseno v Nemecku, Italii, Belgii, Holandsku, Finsku, Madarsku, Francii.

Dalsi pomerne spolehliva moznost jsou stranky viamichelin.com.

Priklad

Upraveno uživatelem mrazik
Odesláno

Maroshi co se týká Gardy tak se koukni sem a taky sem ( to můžu doporučit z vlastních zkušeností)

a nějaké info je třeba ještě tady. Není to teda přímo na Gardě, ale v dostupné vzdálenosti a větším klidu.

Odesláno (upraveno)

Je to otazka zadani. Pokud si das hledat v okoli do xxkm od Tve destinace, najde to i penziony.

Tady je priklad na viamichelin.com.

Zaskrtni si Hotely a ukaze to moznosti ubytovani.

Upraveno uživatelem mrazik
Odesláno

Z vlastní zkušenosti můžu doporučit homelidays.com. Jsou to obvykle soukromý byty, domečky a malý penzionky. Jsou tam recenze návštěvníků a zatím se nám to osvědčilo 100%, ať už z hlediska ceny, dostupnosti atd.

Odesláno

Lago, Riva a okoli je snad nejhezci misto v Evrope. Bomba pizzy, vino, hory, singletracky na kolo, trochu dale od jezera, kde je mene lidi je to jeste hezci. Bondovi i Clarksonovi se to tam taky libilo.

Odesláno

Díky všem za tipy a postřehy, ubtování našeho tripu po vlastech, českých, rakouských a italských už mám téměř vyřešeno.

Jen mi zatím haprujou dvě noci v Rakousku u jezera Wörthersee(Klagenfurt). Po mé poptávce na turistický web mi došlo spousta nabídek a vybral jsem si jednu, co mi seděla a tak jsem závázně objednal a nic. Majitelé neodpovídají na mail, asi jsem je vyděsil svou basic english, tak jsem to zkusil přes mého kema i v němčině a furt nic. Tak to vypouštím a začnu hledat znova, ale strach nemám, protože možností kolem toho jezera jsou mraky.

Takže ještě jednou díky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...