Pelikan73 Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října at už pouštím FLAC nebo Hi-res, jede jen 92kb/sOdesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk
YPO Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října (upraveno) Tak ten streamer je do něčeho zapíchnutej ne ? Jde to do čeho je zapíchnutej strčit internet kabel? Sice to asi nepomůže, ale zkusil bych to. Upraveno 11. října uživatelem YPO
Pelikan73 Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října Tak ten streamer je do něčeho zapíchnutej ne ? Jde do to do čeho je zapíchnutej strčit internet kabel? Sice to asi nepomůže, ale zkusil bych to.jo jo, je, do předzesilovače Advance x-p500, ale tam inter. kabel zapojit taky nejde.Odesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk
Pelikan73 Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října mam ten streamer "pichnutý" do vstupu tuner.Ten streamer se mi právě líbí, že nepotřebuješ žádný cinch kabel, ale primo se pripojis na cinche, je i malý/skrytý a techn. parametry má taky dostačujíci.Odesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk
Pelikan73 Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října Tak hodit do smetí a upgrade jo, to je dobrý nápadOdesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk
YPO Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října před 1 minutou, Pelikan73 napsal: jo, to je dobrý nápad Odesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk No já asi nejsem dobrý rádce, ale už vím, že když to chceš ojebat, alá "složenina" alá cena, tak to stojí vždycky za hovno.
baza Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října Zanech marného snažení. Advance Acoustic prostě není kompatibilní... Možná po nějakém upgrade té apky.
Pelikan73 Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října No já asi nejsem dobrý rádce, ale už vím, že když to chceš ojebat, alá "složenina" alá cena, tak to stojí vždycky za hovno.tak ja jsem to zase uplně "ojebat" nechtěl, jak píšu ten streamer je malý a vykonově si myslim super:Microstream je vybaven vynikajícím DA převodníkem Wolfson WM8740 s rozlišením 24 bit / 192 kHz, takže Vám umožní přehrávat většinu formátů souborů, mezi něž patří nejběžnější AAC, ALAC, APE, Apple Lossless, FLAC, HE-AAC, LC-AAC, MP3, WAV, WMA (vč. HD toku 24/192). Vestavěná Wi-Fi jede na 2.4 GHz - 802.11 a rozhraní umí i třídu N. Podpora Spotify, Tidal a tuner rádií Tune-In je jen začátkem výbavičky tohoto extra kousku, protože další služby budou přibývat.....takže asi tak :-)..... mám taky všechno ostatni od Advance, tak to bylo takové elegantni řešení jak mit streamer a poslouchat hudbu ve vysokém rozlišení.Odesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk
Pelikan73 Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října Zanech marného snažení. Advance Acoustic prostě není kompatibilní... Možná po nějakém upgrade té apky.asi máte oba pravdu, možná bude upgrade od Advance, nebo si koupit jiný streamer.No a kdovi jestli bych ten rozdil zvuku poznalOdesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk
YPO Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října před 19 minutami, Pelikan73 napsal: No a kdovi jestli bych ten rozdil zvuku poznal TVL - dyť je to skoro 10 let starý. Sic o tom píší dobře, tak upgrade hardwaru nutný (předpokládám, že aktualizace aplikace nikdy nebyla) !!! https://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/streamery/1296-advance-acoustic-wtx-microstreamer
Pelikan73 Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října TVL - dyť je to skoro 10 let starý. Sic o tom píší dobře, tak upgrade hardwaru nutný (předpokládám, že aktualizace aplikace nikdy nebyla) !!! https://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/streamery/1296-advance-acoustic-wtx-microstreamertak jako aktualizace te aplikace Advance v androidu normalně proběhla už hodněkrát.Spíš mně ted napadlo, jestli výrobci streameru nemusí mít se Spotify smlouvu, a oni je zařadí na seznam kompatibilních zařízení.Protože na stránkách Spotify je uveden abecední seznam kompatibilnich zařízení....Advance tam není.Mne to ale na Spotify jede normálně, až na tu bezeztratovou kvalitu zvuku....už na to kašlu, možná se to nějak vyřeší samo :-))Odesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk
YPO Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října (upraveno) Tak zkus Tidal, Apple Music (jestli máš možnost) Za ty dvě (čtyři stovky to stojí vyzkoušet) Upraveno 11. října uživatelem YPO
seaman Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října Ja pouzivam doma Sporify cez Wiim mini, na telefone mam nastavenu max kvalitu, ale predpokladam, ze by to tak islo do sluchadiel, pripadne, keby som to streamoval cez BT, alebo widi, ako je to u Spotify connect? V apke Wiim home to nevidim.
bluman Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října 6 hours ago, Pelikan73 said: tak jako aktualizace te aplikace Advance v androidu normalně proběhla už hodněkrát.Spíš mně ted napadlo, jestli výrobci streameru nemusí mít se Spotify smlouvu, a oni je zařadí na seznam kompatibilních zařízení.Protože na stránkách Spotify je uveden abecední seznam kompatibilnich zařízení....Advance tam není.Mne to ale na Spotify jede normálně, až na tu bezeztratovou kvalitu zvuku....už na to kašlu, možná se to nějak vyřeší samo :-)) Odesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk Chcelo by to aktualizaciu software samotneho streamera, aktualizacia apky prd pomoze. Apka je len "dialkovy ovladac" k streameru.
elloco Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října Já bych to všechno shrnul: 1. Aktualizace firmwaru streameru. Tedy ne aktualizace apky, ale skrze apku aktualizovat firmware streameru (najdeš někde v nastavení) 2. Zkontrolovat rychlost připojení v místě umístění streameru. Polož telefon hned vedle streameru a spusť rychlost.cz. Je možný, že ho máš v racku, kterej stíní příjem. Největší datovej tok v hi-res na Tidalu jsem zaznamenal cca 7 Mbps, tzn. že by ti naměřená rychlost 20 - 30 Mbps měla stačit 3. Rychlost 2,4 GHz běžně 300 Mbps.. Ale - trápil jsem se s připojením Vodafone 1 GHz a za prase jsem se nedostal přes 300 MHz (na dlouhé vyprávění). Zkoušel jsem extender, power line a nic. Až mi technik vysvětli, že použitý router od Vodafonu je absolutní shit. Nastavil jsem tedy router do bridge, koupil mesh a nyní mi vzduchem létá 1 GHz (právě teď 972 MHz).
Pelikan73 Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října bod 1: Aktualizace soft. streameru, nikde v menu neni.Je tam sice seting, ale to je seting apky, tzn. že vidíš poslední verzi po aktualizaci a potom řádek kde můžeš řešit problém a napsat jim e-mail ..viz screenshot.bod 2: Změřil jsem rychlost přímo u streameru.Na frekv. 2.4Ghz, je rychlost: download 21Mb/s, upload 37Mb/s a Ping je 27ms.Měřeno apkou od ČTÚ-NetTest.bod 3:...vyzkouším Odesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk
elloco Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října před 3 hodinami, elloco napsal: Já bych to všechno shrnul: 1. Aktualizace firmwaru streameru. Tedy ne aktualizace apky, ale skrze apku aktualizovat firmware streameru (najdeš někde v nastavení) 2. Zkontrolovat rychlost připojení v místě umístění streameru. Polož telefon hned vedle streameru a spusť rychlost.cz. Je možný, že ho máš v racku, kterej stíní příjem. Největší datovej tok v hi-res na Tidalu jsem zaznamenal cca 7 Mbps, tzn. že by ti naměřená rychlost 20 - 30 Mbps měla stačit 3. Rychlost 2,4 GHz běžně 300 Mbps.. Ale - trápil jsem se s připojením Vodafone 1 GHz a za prase jsem se nedostal přes 300 MHz (na dlouhé vyprávění). Zkoušel jsem extender, power line a nic. Až mi technik vysvětli, že použitý router od Vodafonu je absolutní shit. Nastavil jsem tedy router do bridge, koupil mesh a nyní mi vzduchem létá 1 GHz (právě teď 972 MHz). Tak jsem u bodu 3. zaměnil jednotky... 3. Rychlost 2,4 GHz běžně 300 Mbps.. Ale - trápil jsem se s připojením Vodafone 1 Gbps a za prase jsem se nedostal přes 300 Mbps (na dlouhé vyprávění). Zkoušel jsem extender, power line a nic. Až mi technik vysvětli, že použitý router od Vodafonu je absolutní shit. Nastavil jsem tedy router do bridge, koupil mesh a nyní mi vzduchem létá 1 Gbps (právě teď 972 Mbps).
Pelikan73 Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října ..je pravda že mám router přímo od Pody, zn. Huawei Echolife EG8145V5 Gpon terminalOdesláno z mého moto g54 5G pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se