Duke650 Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 (upraveno) Starky rikaval kdyz do pekla tak na peknem koni (taky co bys cekal od byvaleho husara) Upraveno 4. listopadu 2014 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 to instant: poslouchám všechno... ale moje srdcovka je heavymetal 80tých a 90tých let.... Hodne muziky za malo penez http://www.whathifi.com/marantz/pm6005/review Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 to na regalofky by stacilo,ale na podlahove repro na rock-metal to nebude mat dost velke gule.ale inak krasna masinka, do mensej miestnosti super volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Joo šak Denjl píše obývák 35 m2, to by šlo... 2x60W do 4Ohm na normální poslech (pokud ty repro budou mít slušnou citlivost) v pohodě stačí... jako jo, výkonová rezerva pro metalový koncert ve stylu na plné gule malá nebo skoro žádná, ale prd vím jak nahlas to vydrží poslouchat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 ja bohuzial v tejto cenovej kategorii neviem poradit - vobec sa neorientujem - ale nezavrhoval by som zostavu naozaj slusnych regalovych speakrov a poriadneho subwoofera. este ked som pisal testy do casakov tak vacsina stlpov pod 2500eur boli vyhodene prachy - a v podstate raroha v byte, lebo ani ako kus nabytku to este nie je to prave vyhoda je ze sa to da kupit na dve etapy a minut tak viac penazi /...za lepsi zvuk :)/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) Vůbec mě neberte vážně, neboť poslední regály, co jsem měl naposlouchané, byly Shan E500, ale já bych se vykašlal i na ten woofer a ty prachy radši vložil to tech beden a stojanů. Pokusd si pamatuji, tak u tech Shanu mi tehda na DPA386 nikdy basy nechyběly. Tedy za mě v daném rozpočtu pul na pul stereo zesák a dobré Fogelhausy, cd někde ve frcu za trojku a pohoda jazz. Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 no ved tak. najprv bedne, a ked bude potreba, moze sa dokupit subac. alebo zablbnut v dielni, to zase nie je az taka veda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Koukni na http://www.hifionline.cz/hifibazar/prodam/reprosoustavy/kef/28103-kef-r300/P.S. to není můj inzerát, já mám černé a nejsou na prodej :-)no já jsem ty husí krky práve nachystal na napojení těch malých Bose repro.... jenže teď už to je nachystané a níc s tím neudělám a to Bose teda asi nechcu..... no a teď babo raď.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Tož audioholici chcete si otestovat aparaturu / sluch a porovnatmp3 (320kbps) / WAV (16bit-44,1kHz) / FLAC (24bit-88,2kHz) / WAV (24bit-88,2kHz) / DSD64 (1bit-2,8MHz) ?http://oppodigital.azurewebsites.net/hra/dsd-by-davidelias.aspxnebohttps://www.dropbox.com/sh/7ctk5fvz7geh0u2/AAAHWgZY_JbtfqOAtV2afjRqa?dl=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 ja momentalne objavujem svoju prachom zapadlu zbierku japonskych edicii.. tuto verziu som este nikdy nepocul a mam to snad uz 10 rokov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 to nevypadá špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Podařilo se mi narazit na: Dave Grohl - Sound City Real to Reel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Miles Davis + Quincy Jones Live At Montreauxpohoda džez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Panove nevite je uz nekde v Praze na pulte Endless River? Si to samozrejme muzu objednat, ale radsi bych si to normalne dosel koupit do kramu, jako zamlada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 CD nebo bluray disk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Tož audioholici chcete si otestovat aparaturu / sluch a porovnatmp3 (320kbps) / WAV (16bit-44,1kHz) / FLAC (24bit-88,2kHz) / WAV (24bit-88,2kHz) / DSD64 (1bit-2,8MHz) ?http://oppodigital.azurewebsites.net/hra/dsd-by-davidelias.aspxnebohttps://www.dropbox.com/sh/7ctk5fvz7geh0u2/AAAHWgZY_JbtfqOAtV2afjRqa?dl=0dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Miles Davis + Quincy Jones Live At Montreauxpohoda džezNeznám. Na Spotify to naštěstí je, takže už mám ztaženo a přes týden si to poslechnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Duke - tiez dakujem!zial nejak koniec roka je hekticky a muziku dost zanedbavam?.ale mysli na mna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Jj staci SZ neco vymyslime :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Chlapci, nejaký lacný DAC pre kamoša? Poslal mi link, že čosi takéto by rád a ja že či vás nenapadnú nejaké konkrétne a lepšie alternatívy... Opticky S/PDIF >> analog audio, pretože kúpil satelitný príjmač, čo nemá audio výstup, a jeho zosík S/PDIF samozrejme nemá. Dík, F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se