Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Doporučené příspěvky

Tohle navrhuje paní Jozefína

http://www.europeanaudioteam.com/

Tak to je hodně zajímavý, vůbec to neznám... Oni dodávají elektronky do amerických Audio Research? Jinak ty gramofony pěkný, ale konkurence je veliká a nepředpokládám, že tito budou cenou někde daleko níž...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://www.europeanaudioteam.com/en/eat-ecc88-cool-valve-000008.html

Odhliadnuc od "heather current", toto mi niekto vie rozumne vysvetliť? Teda druhú vetu.

"Variations of the heather voltage exceeding the range of 6,0 V to 6,6 V will shorten the tube life. The tolerance of heather current (column II) should be taken into account."

Odkaz ke komentáři

pozeram ze uz si nakrmeny rozpravkami o zlých skreslujucich tranzistoroch a ze marantz je marantz bo je zlaty :) v prvom rade zmen vlakno, pichni to sem: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/20891-audiofilovo-ok%C3%A9nko/page-41 (+ nabuduce nedavaj tomu nazov "musica" ked chces poradit AV receiver s dobrym zvukom.. to potom tazko zareaguju ti spravni ludia). + nezabudni povedat budget.

p.s. ja by som ti tiez poradil starsi gerét a hdmi si switchuj v TV napriklad.. ak sa da /= nemas vela zdrojov/

Odkaz ke komentáři

Chlapi - dakujem za namety - mam to vyriesene, zatial kvalitne stereo ( skusal som to a je to fakt pan zvuk ) a vyzera to takto : Koncovy zosilovac UHER UMA 400 (4 ohm 2x390 W, 8 ohm 2x200 W ) , predzosilovac UHER UPA 200, CD Sony es 33, Tuner SONY SA3ES,  Gramofon Luxman PD-264 - chyba este Blueray a na prepojenie AV Receiver... Ale som rad ze stereo bude doma - v kombinacii s B&W - parada...

Odkaz ke komentáři

A k čemu je užitečné mít takovou elektronku? Do kapesního přehrávače na běhání? Nebo je běžné doma a koncovým zesilovačem během reprodukce poskakovat?

E. Podžhavením elce taky škodím? A ani hezké to moc není, podle mě :)

Upraveno uživatelem Anela
Odkaz ke komentáři

Chlapi - dakujem za namety - mam to vyriesene, zatial kvalitne stereo ( skusal som to a je to fakt pan zvuk ) a vyzera to takto : Koncovy zosilovac UHER UMA 400 (4 ohm 2x390 W, 8 ohm 2x200 W ) , predzosilovac UHER UPA 200, CD Sony es 33, Tuner SONY SA3ES,  Gramofon Luxman PD-264 - chyba este Blueray a na prepojenie AV Receiver... Ale som rad ze stereo bude doma - v kombinacii s B&W - parada...

...to si odkupil od niekoho v celku? 

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Najprv boli B&W, ktore som pocul na tej zostave a neskor som chlapika poprosil nech mi to preda vsetko. Takze vsetko co si nejaky cas doladoval som mal za par dni u seba. Samozrejme hroty bod bedne a dorobene mramorove kocky, uz sa tesim ako to po nastahovani pozapajam :) ... Pripajam aj fotky UHERovcov a Luxmanu - no co poviete parada, ze?

...to si odkupil od niekoho v celku? 

post-22570-0-92610700-1452713169_thumb.jpg

post-22570-0-79134200-1452713180_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Instant ty nikdy nezklameš :-)

Číňan umí dobře fejkovat "žhnoucí lampy" - kuk sem http://www.lampizator.eu/lampizator/REFERENCES/Vincent/Vincent%20CD-S6%20CD%20player%20upgrade.html

tak na mna je spolah :) vyhoda OLED fejku by bola, ze si vyberies typ lampáša a zapojenie, aby si to nemal nudne, prestriedaš EL-34ky potom nejaku rusku vec potom cinsku.. no a aj by to vyzeralo dobre :)

ad: cinske odrby.. najlepsie na tom je, ze niekedy je s tym odrbanim povodneho dizajnu lacnou nahrazkou viac roboty, ako to urobit poriadne a naozaj. typicky cinsky pristup. 

Odkaz ke komentáři

Najprv boli B&W, ktore som pocul na tej zostave a neskor som chlapika poprosil nech mi to preda vsetko. Takze vsetko co si nejaky cas doladoval som mal za par dni u seba. Samozrejme hroty bod bedne a dorobene mramorove kocky, uz sa tesim ako to po nastahovani pozapajam :) ... Pripajam aj fotky UHERovcov a Luxmanu - no co poviete parada, ze?

ma to stierace - nudit sa nebudes, heh.. snad to nestalo vela a tym padom je to vela muziky za malo penazi :)

Odkaz ke komentáři

No tak nebolo to zadarmo, ale povedzme tak v cene priemerneho AVRka, ma to original box, papiere a v nasej hantirke"skoro NOS", UHER resp. Harman, robil v zom case fakt bezkonkurencne koncaky a ma to dokonca 2 tipy vstupov na phono, co som malo kde videl. Tem prednes Luxmanu cez toto combo je neskutocnyyyy.

Odkaz ke komentáři

Divil by ses, ale existují i přenosné elektronkové zesilovače na baterii. Vím sice jen o dvou, ale proti gustu žádný dišputát. A až někdy zažiješ ten pocit, kdy ti hraje muzika a k tomu v šeru žhnou lampy...

Ale já mám doma taky postavený sluchátkový elektronkový zesilovač na baterku ale neříkal bych mu přenosný a nažhavenou elku v kapse bych taky nenosil :) ale jak říkáš, proti gustu :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...