romano Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Aliens Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 ty brďo.....to je maso!!!! Nádhera!!!!!
honza71 Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 ty brďo.....to je maso!!!! Nádhera!!!!! Myslíš ??? Já se na ten čas, až budou takové hodinky "standart" resp. běžné nějak netěším.
Gilius Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 já mám tenhle "future dizajn" rád......
Dantechno Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Kdyz jsem byl malej mel jsem He-Mana ( takova silacka postavicka - Barbie pro kluky ), k nemu jsem dostal neco podobnyho , kdyz jsi to zmackl vylitl z toho na dva metry plastovej disc.
PhoeniX Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 (upraveno) Jenže tohle je na výrobu tak drahý, že z toho masovka nikdy nebude. Ale hodinky jsou to parádní a chtěl bych je. Upraveno 15. července 2009 uživatelem PhoeniX
Návštěvník Snow Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 (upraveno) Urwerk UR-CC 202 vypadá moc dobře. Upraveno 16. července 2009 uživatelem Snow
Hajek Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Beru černé provedení. Nebo jakékoliv.
Donuts Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 K te Geigerovo plastice se hodi dokonale.
Deutscher Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 já vím ze to není přímo URWERK ale ja chcííí totooo rizí platina "ochh" ano Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bert Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 Panebože, progooglování ceny mne dostalo na kolena
sureshot Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 UR-103T Mexican Fireleg Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://vimeo.com/11944298
dknespl Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 Když tu máme to vlákno Uhrwerk. Nová černá kobra UR-CC1. Stejná jako starší šedá kobra, ale zajímavý je ten materiál - černé zlato, to mi přijde vážně cool :-) Na fotce si to asi člověk nevychutná, chtělo by to vidět naživo. zdroj watchprosite
Diamondking Odesláno 16. června 2010 Nahlásit Odesláno 16. června 2010 Ty černé kobry vypadají jako staré autorádio..
dknespl Odesláno 5. července 2010 Nahlásit Odesláno 5. července 2010 Víte že, ... ... předchůdcem těch UR 103 a následně UR 200 jsou tyto UR 101, Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. (které se mi tedy líbí velmi) a že tyto jsou podle prastarého principu vatikánských papežských (Alexandr VII) nočních hodin s putující hodinou (wandering hour) od bratrů Campaniu z roku 1665 (!). Ta putující hodina byla podsvícená lojovou lapmičkou (žádná superluminova). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obdobný princip podle těch Campaniu použil též starý dobrý Breguet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a dělá je i AP, kde je navíc pěkně vidět jak to všechno funguje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
sureshot Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 diky! obsazne, poucne krasny kuk do historie, ako tak pozeram na tie kolieska s hodinami pripomina mi to tu mexicku tarantulu (hladam co najmensi obr nech nezaprasim hore uvedene )
dknespl Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 pripomina mi to tu mexicku tarantulu Jojo, všechno to je na jedno kopyto, akorát u těch řady 200 se to točí kolem té podélné osy. A pak je možnost to dělit buď na 4 kotoučky po třech číslech, nebo tři kotoučky se čtyřmi čísly, případně dva kotoučky s šesti čísly, jako to měly ty staré, to má výhodu u těch nočních, že pokud je vidět jenom ta podsvícená číslice, lze snadno odhadnout jakou část hodiny, tj. toho horního půlkruhu to urazilo. Takto jsou např. udělány pouliční hodiny na londýnské Newgate street, ty jsou nějblíže těm Campanium, a takto byly i ty UR 101 a 102, které se přímo jmenovaly "noční hodiny". Tady další článek na toto téma. Jsou tam další příklady, Calabrese, ten Danners, Breguet, Silberstein.
sureshot Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Odesláno 6. července 2010 Super, ja tu vzdy nieco napisem (obvykle len chabu reakciu) a ty mi postupne odhalis celu zahadu zobrazovania casu vratane pikosiek len pokracujdobre sa to cita diky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se