lefty Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Pěkný pátek. Jako další etapa v mé hodinářské štíhlokolekci jsou hodinky s ukazatelem rezervy chodu. Asi bych ho nechtěl na švýcarských - to je na tenhle rok už uzavřená rozpočtová kapitola. Hledám levnější kousek. Vím, že nejlepší poměr cena/výkon mají v tomto směru japonské Orienty, ale nemám ani žádné německé - poradíte levnější německou značku a její model s rezervou nátahu? Levnější znamená hodinky do $1000. Díky.
911 Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 obavam se, ze vysledkem hledani bude 0. ale necham se prekvapit
redd Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Napadá mě levnější švýcarská varianta - Tissot LeLocle Power Reserve
Viktor Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Německý hodinky s ukazatelem rezervy nátahu? Ingersoll tam má tuším pár kousků s touhle vyfikundací, a ani to nebude stát tolik .
sery.vlk Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Koukni na Union Glashütte - Belisar Gangreserve je podle mne super poměr cena / výkon Třeba tady na chrono24
Návštěvník YPO Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 http://schmuck.shop.ebay.de/items/?_nkw=mi...amp;_osacat=281
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se