Drexxy Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 (upraveno) ja mel jet s pritelkyni na mallorcu za ani ne deset penez na osobu, letecky a na tyden s polopenzi, ted jak to krachlo tak nas ceka akorat tak nekolikamesicni martyrium s vracenim penez a vybirani nove dovolene, vazne uvazuju o cr... Taky se vam toto stalo? Upraveno 17. července 2009 uživatelem Drexxy
B.F.G. Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 ja mel jet s pritelkyni na mallorcu za ani ne deset penez na osobu, letecky a na tyden s polopenzi, ted jak to krachlo tak nas ceka akorat tak nekolikamesicni martyrium s vracenim penez a vybirani nove dovolene, vazne uvazuju o cr... Taky se vam toto stalo? Lehké OT: Takový problém nemám. To je jedna z výhod, když máš tříměsíční děťátko
Drexxy Odesláno 17. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Lehké OT: Takový problém nemám. To je jedna z výhod, když máš tříměsíční děťátko myslim ze navrh na vymeneni dovolene u more za materskou dovolenou by neprosel . PS: at roste
honza71 Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Zkus si přečíst tohle, třeba ti to k něčemu bude.
Andreas.ks Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Lehké OT: Takový problém nemám. To je jedna z výhod, když máš tříměsíční děťátko Stačí dvouměsíční!
afrikab Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Ja nevyuzil sluzeb cestovky ani nepamatuju. Ale je pravda, ze zruseny let by me taky nastval. BTW: U tehle cestovky me to docela prekvapilo. Ja mel za to, ze se krize tehle velkych cestovek netyka.
911 Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Ja nevyuzil sluzeb cestovky ani nepamatuju. Ale je pravda, ze zruseny let by me taky nastval. BTW: U tehle cestovky me to docela prekvapilo. Ja mel za to, ze se krize tehle velkych cestovek netyka. kde je Fisher tam je smula. jinak Exim a dalsi je to same. tyhle velke cestovky jsou jeden velky prusvih. chapu pokud nekdo neovlada krome cestiny zadny jazyk. jinak je vzdy lepsi si to vse zaridit sam. vetsinou to zabere pul dne i s vyberem
tarmi Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 já jaksi zjistil, že mi někdo ukradl peníze na zahraniční dovolenou, aha tak neukradl, já za ně koupil hodinky... Vyřešil jsem to chatou v jižních čechách. Bylo to rozumné řešení vzhledem k tomu, že máme malou dcerku, která by z toho móřa ještě tolik neměla a manželka mi dala zapravdu. Příští rok bych chtěl rodinku vytáhnout někam exotičtěji, ale to by museli všechny ty internety zrušit, abych neměl přístup k tolika krásným hodinkám, které, jak zjišťuji, všechny nutně potřebuji... Jinak doufám, že tuhle situaci brzo vyřešíš a prachy dostaneš zpět a stihneš ještě jinou dovču. Kurník, já bych potřeboval, aby interenet zkrachoval
farářskej Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Nejlíp je v prdeli. Jsem tam prakticky každej rok.
mechano Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Nejlíp je v prdeli. Jsem tam prakticky každej rok. Ty každej rok ? Já celoročně.
African Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Nejhorší je, že si myslím, že když ty doslova parchanti prodávali poslední zájezdy, už dávno věděli, že ty lidi nikam nepoletí" teď jsou všichni zalezlí jak krysy v kanálech včetně váženého pana podnikatele Fischera a píší pouze strohá prohlášení" dal bych jim po pěti letech a oni by si příště rozmysleli podnikat.
911 Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 fararskej, mechano tak to koukam chlapi, ze si celkem uzivate Klub Prdel, Praha
Návštěvník Snow Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Zbyla Fischerovi cestovní kanclář v Německu anebo se potopila zároveň s Fischer Tour ?
Patrik Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 ja mel jet s pritelkyni na mallorcu za ani ne deset penez na osobu, letecky a na tyden s polopenzi, ted jak to krachlo tak nas ceka akorat tak nekolikamesicni martyrium s vracenim penez a vybirani nove dovolene, vazne uvazuju o cr... Taky se vam toto stalo? Já už jsem letos na dovolené byl - na přelomu května a června 3 týdny v Dominikánské republice. Ale nejezdím s českými cestovkami, ale s Německými. Tentokrát jsem byl s ITS. Zase na mě čekala po návratu jiná studená sprcha - výpověď . Takže teď spíš hledám zaměstnání. No, naštěstí žádná křeč, jsem zaměstnán do konce srpna a pak 3 měsíce odstupné, navíc nežiju od výplaty k výplatě a musím živit jen sebe. Ale stejně je to nepříjemnej pocit
zub32 Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Přečtěte si tohle:http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/174109-klienty-tomi-tour-zavrela-delegatka-v-autobuse-bez-klimatizace-lide-kolabovali.html Musel bych tam začít střílet , to je přístup na
Návštěvník Tada Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Teď jsem mluvil se spolužačkou - zájezd zaplatila v 16:00, hodinu před koncem cestovky...
zub32 Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Teď jsem mluvil se spolužačkou - zájezd zaplatila v 16:00, hodinu před koncem cestovky... No vždyť to povídám-
mechano Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 fararskej, mechano tak to koukam chlapi, ze si celkem uzivate Však to znáš, ne ? Ještě nikdy nebylo aby nějak nebylo.
Začátečníček Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Páteční rozhovor s Tomio Okamurou. http://web.nova.cz/rozhovory/?288085c=~&am...85e=298667& Jednání o převzetí cestovky začala už na začátku roku - to je pro těch 10 000 klientů fajn zpráva....
Jakubisko Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Toz pekne. Clovek si na par dni odjede na Slovensko s vedomim, ze po prijezdu si neco od nich vybere a ono prd. Tak si aspon misto dovolene koupim hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se