Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

ja mel jet s pritelkyni na mallorcu za ani ne deset penez na osobu, letecky a na tyden s polopenzi, ted jak to krachlo tak nas ceka akorat tak nekolikamesicni martyrium s vracenim penez a vybirani nove dovolene, vazne uvazuju o cr... :gun_bandana: Taky se vam toto stalo?

Upraveno uživatelem Drexxy
Odesláno
ja mel jet s pritelkyni na mallorcu za ani ne deset penez na osobu, letecky a na tyden s polopenzi, ted jak to krachlo tak nas ceka akorat tak nekolikamesicni martyrium s vracenim penez a vybirani nove dovolene, vazne uvazuju o cr... :gun_bandana: Taky se vam toto stalo?

Lehké OT: Takový problém nemám. To je jedna z výhod, když máš tříměsíční děťátko :)

Odesláno
Lehké OT: Takový problém nemám. To je jedna z výhod, když máš tříměsíční děťátko :)

myslim ze navrh na vymeneni dovolene u more za materskou dovolenou by neprosel :D .

PS: at roste :thumbsup_anim:

Odesláno

Ja nevyuzil sluzeb cestovky ani nepamatuju. Ale je pravda, ze zruseny let by me taky nastval.

BTW: U tehle cestovky me to docela prekvapilo. Ja mel za to, ze se krize tehle velkych cestovek netyka.

Odesláno
Ja nevyuzil sluzeb cestovky ani nepamatuju. Ale je pravda, ze zruseny let by me taky nastval.

BTW: U tehle cestovky me to docela prekvapilo. Ja mel za to, ze se krize tehle velkych cestovek netyka.

kde je Fisher tam je smula. jinak Exim a dalsi je to same. tyhle velke cestovky jsou jeden velky prusvih. chapu pokud nekdo neovlada krome cestiny zadny jazyk. jinak je vzdy lepsi si to vse zaridit sam. vetsinou to zabere pul dne i s vyberem

Odesláno

já jaksi zjistil, že mi někdo ukradl peníze na zahraniční dovolenou, aha tak neukradl, já za ně koupil hodinky... Vyřešil jsem to chatou v jižních čechách. Bylo to rozumné řešení vzhledem k tomu, že máme malou dcerku, která by z toho móřa ještě tolik neměla a manželka mi dala zapravdu. Příští rok bych chtěl rodinku vytáhnout někam exotičtěji, ale to by museli všechny ty internety zrušit, abych neměl přístup k tolika krásným hodinkám, které, jak zjišťuji, všechny nutně potřebuji...

Jinak doufám, že tuhle situaci brzo vyřešíš a prachy dostaneš zpět a stihneš ještě jinou dovču. Kurník, já bych potřeboval, aby interenet zkrachoval

Odesláno

Nejhorší je, že si myslím, že když ty doslova parchanti prodávali poslední zájezdy, už dávno věděli, že ty lidi nikam nepoletí" teď jsou všichni zalezlí jak krysy v kanálech včetně váženého pana podnikatele Fischera a píší pouze strohá prohlášení" dal bych jim po pěti letech a oni by si příště rozmysleli podnikat.

Návštěvník Snow
Odesláno

Zbyla Fischerovi cestovní kanclář v Německu anebo se potopila zároveň s Fischer Tour ?

Odesláno

Já už jsem letos na dovolené byl - na přelomu května a června 3 týdny v Dominikánské republice. Ale nejezdím s českými cestovkami, ale s Německými. Tentokrát jsem byl s ITS.

Zase na mě čekala po návratu jiná studená sprcha - výpověď :(. Takže teď spíš hledám zaměstnání. No, naštěstí žádná křeč, jsem zaměstnán do konce srpna a pak 3 měsíce odstupné, navíc nežiju od výplaty k výplatě a musím živit jen sebe. Ale stejně je to nepříjemnej pocit :(

Odesláno

Přečtěte si tohle:http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/174109-klienty-tomi-tour-zavrela-delegatka-v-autobuse-bez-klimatizace-lide-kolabovali.html

Musel bych tam začít střílet :gun_bandana: , to je přístup na :axehead:

Návštěvník Tada
Odesláno

Teď jsem mluvil se spolužačkou - zájezd zaplatila v 16:00, hodinu před koncem cestovky... :(

Odesláno
Teď jsem mluvil se spolužačkou - zájezd zaplatila v 16:00, hodinu před koncem cestovky... :(

No vždyť to povídám- :death: :axehead: :gun_bandana:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...